Vzdržljivost v poslovnem svetu

18. oktober 2019

OD 9. DO 16. URE

Ljubljana, Slovenija

Planet GV, Likozarjeva 3


Če želimo uspešno in dolgotrajno delovati v poslovnem svetu, ostati konkurenčni in učinkoviti, potem je trening telesa in duha ključnega pomena!


Na delavnici se boste naučili praktičnih trikov in vaj za večjo vzdržljivost, ki jih lahko takoj prenesete na vaše delovno mesto.


Poudarek delavnice je na tem, da se oseba zavestno regenerira in sprošča tudi med delovnim časom, ne samo izven njega – in to s pomočjo majhnih ritualov, ki jih omogočajo večjo koncentracijo, večjo čustveno stabilnost in sproščenost ob delu..Komu je delavnica namenjena?

Vsem posameznikom, ki sodeljujejo znotraj oddelkov v podjetjih.

Vodjem oddelkov in vodjem enot.
Zaposlenim, ki želijo biti bolj vzdržljivi in se naučiti regenerirati na delovnem mestu.
Cilji programa

Udeleženci boste spoznali različne rituale za večjo vzdržljivost na različnih nivojih, ki jih lahko začne uporabljati takoj.
Ključen je pomen odmorov, ki je in eden najlažjih korakov za implementacijo v delovni čas. Na delavnici boste tudi osvojili tehniko za pasivno regeneracijo (na dolgi rok) ter aktivno regeneracijo (takojšnji učinek).
Vzdržljivost ne pomeni, da ga organizacija in delo izčrpata, temveč, da se nauči kako se kljub vsem pritiskom, zna še bolj sprostiti in ohraniti učinkovitost.

Program


 • Kaj je vzdržljivost
 • Kako se vzdržljivost razumemo v kontekstu današnjega trga dela
 • Pomen okrevanja in počitka za večjo vzdržljivost (na delovnem mestu in izven njega)
 • Rituali – specifična obnašanja za večjo vzdržljivost
 • 4 nivoji vzdržljivosti: fizična, čustvena, mentalna, duhovna
 • Fizična vzdržljivost: spanje, hrana, tekočina, fizična aktivnost
 • Čustvena vzdržljivost: hvaležnost, povezanost s sodelavci, samozavedanje (kako reagiram), pozitiven odnos do sveta
 • Mentalna vzdržljivost: učinkovito postavljanje ciljev, solo-tasking, Deep work, različni načini razmišljanja in učenja.
 • Duhovni nivo: vrednote v življenju in na delovnem mestu, namen in poslanstvo.

Praktične vaje, ki se bodo izvajale na delavnici:


 • Fizične: tapkanje celotnega telesa, raztezanje na stolu, preprosta dihalna joga
 • Čustvene: trebušno dihanje, meditacija
 • Mentalne: vaje za čuječnost, postavljanje ciljev
 • Duhovne: refleksija življenja

Na koncu delavnice si lahko vsak udeleženec delavnice sestavi svoje rituale, ki mu bodo pomagali do večje vzdržljivosti na delovnem mestu.


Udeleženci delavnice prejmete e-gradiva!


V njih so zbrane vse vaje, slike in povezave na obravnavane teme. Specifičnost delavnice se kaže v njeni izkustveni naravi, saj nenehno delamo vaje. Teorije je izredno malo, veliko je interaktivnega dela. Pred začetkom delavnice, udeležencem pošljemo tudi spletni vprašalnik, kjer jih anonimno vprašamo po njihovih izzivih glede vzdržljivosti.
Predavatelj

 
Matej Delakorda

Predavatelj

Matej Delakorda (Univ. dipl. soc.) je trener mehkih veščin, Learning &development konzultant in moderator. Deluje kot trener v podjetjih GROW Adriatik (Slovenija) in GROW GROUP (Madžarska).

Matej Delakorda (Univ. dipl. soc.) je trener mehkih veščin, Learning &development konzultant in moderator. Deluje kot trener v podjetjih GROW Adriatik (Slovenija) in GROW GROUP (Madžarska). Je del Denison ConsultingEurope (certificiran konzultant) in v postopku pridobivanja mednarodnega certifikata"Performance Coaching". Štipendist in alumnus Šole za voditeljstvo »School for Leaders« (Poljska), med 2012 in 2014 uradni predavatelj izobraževalnega podjetja Landmark Worldwide (Velika Britanija) na temo voditeljstva in skupinske dinamike. Glavni trener mladih iskalcev zaposlitve v dvoletnem nacionalnem projektu „Made With Y“, so-organizator in voditelj TEDx dogodkov. Dolgoletni TV voditelj, moderator in odgovorni urednik elektronskega medija/spletne televizije Studio 12, v prostem času pa tudi plesalec argentinskega tanga, ki ples povezuje z razvojem mehkih veščin. Ustanovitelj projekta "Dance into Leadership".


Izkušnje/reference: Več kot 10 let izkušenj z moderacijo in facilitacijo skupin ter dogodkov. 5 let trenerskih izkušenj na teme: Vodstvene veščine, razvoj sodelovalne kulture v podjetjih, vzdržljivost v poslovnem svetu, medgeneracijsko sodelovanje, vodenje milenijcev, kreativno reševanje problemov. 7 let odgovorni urednik in TV novinar spletne televizije Studio 12, 3 leta trener govorcev in javnega nastopanja TEDx Celje, 2 leti vodja podjetniških skupin in trener za vodenje v podjetniški mreži CEED, 1 leto odgovorni urednik revije HRM in vodja HR projektov ter dogodkov na Planet GV. Njegovi glavni klienti v letih 2017-2019: Krka, Petrol, Deloitte, Farmtech, CEED Slovenija,UniCredit, Dnevnik, Abanka, Sumida, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Ministrstvo za javno upravo.

Prijava in kotizacija

REDNA PRIJAVA
260 €


Vključuje gradivo in

okrepčila med odmori.

Cena ne vključuje DDV.
PAKET: 2 OSEBI - 420 €
210 €

Kotizacija velja ob sočasni prijavi 2 oseb.


Kotizacija vključuje gradivo in

okrepčila med odmori.


Cena ne vključuje DDV.

PAKET: 3 OSEBE - 540 €
180 €

Kotizacija velja ob sočasni prijavi 3 oseb.


Kotizacija vključuje gradivo

in okrepčila med odmori.


Cena ne vključuje DDV.

Na podlagi prijave vam bomo poslali račun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Kotizacijo lahko
poravnate tudi pred prejemom računa na IBAN SI56 0292 1008 9918 850
(NLB d.d. , Trg republike 3, Ljubljana), sklic na št. 5363-matična št. plačnika.


Interno izobraževanje

Planet GV

Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana 

Želite biti redno obveščeni o naših izobraževalnih dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice