Delavnice in predavanja po meri

Vsako izobraževanje ali delavnico izvajamo tudi za zaključene skupine znotraj podjetij in organizacij na sedežu vašega podjetja oziroma na izbrani lokaciji.

Ob zakupu katerekoli interne izvedbe delavnic ali izobraževanj podjetja Planet GV vam ponujamo možnost brezplačnega najema ene od učilnic Povezani prostori, ki vključuje pomoč hostese za sprejem gostov ter odmor s kavo in  sladko/slanim pecivom.

Pri pripravi programov po meri sodelujemo z odličnimi predavatelji in strokovnjaki na različnih področjih: vodenje, komunikacija, kreativno razmišljanje, diplomatski in poslovni protokol, medkulturna komunikacija, pogajanja, mobing, prodaja, obvladovanje časa, obvladovanje stresa, javno nastopanje, mentorstvo, nadzorniki in številna druga področja.

Programe lahko prilagodimo vašim potrebam in željam. Izvajamo jih lahko kot enodnevne ali večdnevne izvedbe.

Delavnice po meri

KAKOVOST

Več kot 30 let izkušenj.

IZKUŠENOST

Preko 3.000 udeležencev in več kot 150 konferenc ter izobraževanj letno.

STROKOVNOST

Sodelujemo in povezujemo se z najboljšimi partnerji in predavatelji.

ZANESLJIVOST

Zaupa nam več kot 500 slovenskih podjetij.

EKSKLUZIVNI GOVORCI

Uroš Petrović

Uroš Petrović

je ena tistih oseb, ki vas bo osvojila s svojim tokom misli.

Je mednarodno priznani predavatelj in pisatelj, diplomirani inženir tehnologije, soavtor inovativnega programa “NTC sistem učenja” (NTC učenje je pedagoški pristop, ki temelji na spoznanjih o razvoju in delovanju možganov), ki se uporablja v več evropskih državah.

Gostuje kot predavatelj na različnih fakultetah in drugih vzgojno-izobraževalnih ustanovah, tako doma v Srbiji, kot po svetu.
Je avtor 16 knjig in prejemnik veliko nagrad, v Srbiji najpogosteje bran avtor knjig za otroke, ki so izšle tudi v mnogih drugih jezikih evropskih držav. Po njegovem romanu Peti netopir, je posnet prvi 3Dcelovečerni film v zgodovini srbske kinematografije. Sodeluje in soustvarja mnoge televizijske projekte, prav tako pa je Petrovič Uroš prejemnik številnih najprestižnejših nagrad iz fotografije.
Vrsto let je predsedoval združenju Mensa Srbije, katerega sto članov velja, da imajo najvišji inteligenčni kvocient (IQ) in se uvrščajo med 2% tiste populacije, ki dosegajo najvišji IQ. Petrović je eden najuspešnejših ljudi na svetu v reševanju inteligenčnih testov, živi in dela v Beogradu.

Spoznajte delovanje možganov, uporabite trike za ustvarjalno, kreativno mišljenje ter močnejši, boljši in učinkovitejši spomin. Odkrijte nove možnosti reševanja problemov in vnesite kreativnost v vaše delo na delavnici Kako s kreativnim razmišljanjem do novih idej.

Želite izboljšati odnose med sodelavci? Vabljeni k poslušanju predavanja Psihološki tango, ki bo spodnesel tla pod nogami vašim trenutnim prepričanjem in vam odkril nove poglede na medosebne odnose.

Potrebujete predavatelja, ki bo resnično dvignil vaše udeležence in pospešil delovanje njihovih možganov?

Uroš Petrovič je vsekakor prava izbira za poživitev poslovnih srečanj z izobraževalno noto.

Duša Barbara Vidanović

je svetovno priznana avtoriteta s področja mednarodnega poslovanja in diplomatskega protokola. Je svetovalka, izvajalka usposabljanj in vodja z bogatimi izkušnjami. Izvaja programe usposabljanja za vodilne in vladne kadre o diplomatskem protokolu, mednarodnem poslovnem protokolu, bontonu in kompetencah medkulturne komunikacije. Njeni program so namenjeni podjetjem, mednarodnim organizacijam, vladam in diplomatskim predstavništvom.

Diplomirala je iz mednarodnega prava, magistrirala pa iz diplomacije na Mediteranski akademiji diplomatskih študij na Malti. Za njo je izvrstna kariera v diplomatski službi in ima bogate izkušnje v mednarodnem poslovanju. Poleg tega so ji brezhibne izkušnje, pa tudi obsežno znanje in izkušnje omogočile sodelovanje z uglednimi nacionalnimi vladami, mednarodnimi organizacijami in z najuspešnejšimi korporacijami na svetu.

Ob diplomi iz mednarodnega javnega prava in magisteriju iz diplomacije s specializacijo iz mednarodnih odnosov in njenih brezhibnih akademskih kvalifikacijah, širokega znanja in izkušenj na globalnem prizorišču ji ni para. Njena izjemna usposabljanja prinašajo neprimerljivo svetovno strokovno znanje v svetu diplomacije in poslovnega mednarodnega okolja, obogateno z edinstvenim, raznolikim vidikom.

V svetu je priznana kot izbrana članica Kdo je kdo v svetu diplomatskega in mednarodnega poslovnega sodelovanja.

Po poreklu je Slovenka, živi v Veliki Britaniji in je poročena s Srbom. Imata dva otroka

ZAKAJ IZBRATI NAS?

1

Želite imeti zanesljivega partnerja na področju razvoja kadrov?

2

Želite dvigniti vednost in zgraditi novo vrednost?

3

Želite modro in racionalno investirati?

Najbolje se obrestuje naložba v znanje, zato nam dovolite, da smo del vaše organizacije dogodka

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Kljub dolgoletnim izkušnjam pri delu v različnih nadzornih svetih, z zadovoljstvom ugotavljam, da mi je izobraževanje prineslo nove poglede tako skozi pravne novosti kot tudi skozi oči revizorjev, sanacijskih upraviteljev ter drugih predavateljev, ki so nam podajali vsebino na podlagi svojih izkušenj.

mag. Mojca Kunšek, direktorica | Ajpes

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Slovenski kadrovski kongres je dogodek, ki se ga vsako leto z veseljem udeležim.
Program vsako leto predstavi aktualne HR trende, primere dobrih praks domačih in tujih podjetji in nas seznani z novimi pristopi pri delu z ljudmi.
Poleg kvalitetnega programa je kongres tudi odlična priložnost, da se srečam s kolegi in strokovnjaki iz HR področja.

Nataša Jelovčan, vodja razvoja in selekcije | Mercator, d.d.

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Z zagotovostjo lahko izpostavim, da je Kongres ADMA enkraten dogodek v Sloveniji, kjer lahko posameznik na enem mestu pridobi široko paleto strokovnih znanj, odgovore na številna aktualna vprašanja, ter vzpostavi nova poznanstva, ki lahko prerastejo v prava prijateljstva.

Mladenka Bogatinovski, poslovni asistent | Energija plus d.o.o.

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Nabavna konferenca, kot eden največjih dogodkov za nabavnike, je odlična priložnost in definitivno pravilna izbira za nabavnika, ki želi pridobiti nova znanja. Ker v poslu vedno potrebujemo nekaj več, nekaj novega, drugačnega in stremimo k svežim in kvalitetnim informacijam, je program konference vedno zasnovan tako, da domov odidemo polni novih idej in zamisli kako bomo to uveljavili v praksi. Izmenjava dobrih praks, delitev izkušenj z ostalimi ''so – nabavniki'' ter nova znanja ostalih predavateljev in udeležencev nam lahko izjemno koristijo pri naših poslovnih odločitvah. Poleg strokovnega znanja, ki ga pridobim na konferenci, vedno odnesem s seboj ogromno pozitivne energije in ta vrednost me še dodatno motivira in me navdaja z veseljem do tega kar delam.

Barbara Šmalc, Nabavna managerka 2009, , Direktorica strateških projektov | Reflex, d.o.o.

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Počutje na Davčno-finančni konferenci je bilo odlično. Razlog je preprost, na dogodkih Planeta GV se počutim zelo domače iz več razlogov: teme, prezentacije oz. predavanja so bili koristne, atraktivne in zelo zanimive, predvsem finančni sklop; na dogodku sem spoznal potencialne poslovne partnerje, skratka konferenca za nove poslovne priložnosti. Obisk konference zelo priporočam vsakemu strokovnjaku, ki je povezan z finančnim-davčnim področjem. Planet GV sprejemam kot poslovnega partnerja, s katerim bomo tudi v prihodnje skupaj krepili vrednost finančne funkcije v uspešnih slovenskih podjetjih.

Mag. Črtomir Časar, sodni cenilec | BV Finančna Skupina d.o.o.

Dogodki, ki smo jih že zorganizirali

Nabavna konferenca 2024

(Včasih) se splača biti prvi – Zmagovalni zajtrk revije HR&M

Forum podatkovne analitike

Postanite gospodar svojega časa na delovnem mestu

7. Slovenski kongres za transfuzijsko medicino z mednarodno udeležbo

#loveHR Summit – Slovenski kadrovski kongres

#loveHR Summit

Poslovni MAKE UP in najnovejši trendi

Splošni pogoji Politika zasebnosti Naložba v prihodnost

Vse pravice pridržane

Izdelava: