Dogodek po meri

Da je dogodek lahko uspešen, mora biti ravno prav dolg, gostiti zanimive goste, privabiti ustrezno število udeležencev, zadovoljiti gurmanske zahteve, imeti program, ki ustreza naročniku in njegovim vsebinam, ga ustrezno komunicirati, oglaševati in pozicionirati.

Podjetje Planet GV vam zagotavlja vse našteto in še več. Za vas bomo pripravili in izvedli dogodek, ki se ga bodo vaši zaposleni ali vaše stranke rade spominjale.

Svoj čas raje posvetite poslu in udeležencem – za njihovo nepozabno počutje bomo poskrbeli mi!

KAKOVOST

Več kot 30 let izkušenj.

IZKUŠENOST

Preko 3.000 udeležencev in več kot 150 konferenc ter izobraževanj letno.

STROKOVNOST

Sodelujemo in povezujemo se z najboljšimi partnerji in predavatelji.

ZANESLJIVOST

Zaupa nam več kot 500 slovenskih podjetij.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

1

Svetovanje pri zasnovi:

na podlagi vseh želja sestavimo načrt organizacije in izvedbe dogodka, vključno s scenskim oziroma vsebinskim predlogom dogodka.

2

Profesionalna izvedba

organizacija vašega dogodka je v rokah strokovnjakov. Poslovno-izobraževalni dogodki so naše vsakdanje delo in strast. zato poznamo vse male trike in skrivnosti, ki so ključni za uspešen projekt.

3

Trženje projektov

za vaš dogodek, izobraževanje ali projekt vam ponujamo trženjsko svetovanje in ekipo, ki bo poskrbela, da bodo mesta v dvorani zapolnjena.

4

Odnosi z javnostmi

Želite za svoj dogodek medijsko pokritost. V naši ekipi so strokovnjaki, ki skrbijo za ustrezno promocijo projekta in komunikacijo z različnimi javnostmi.

5

Garancija kakovostne in pravočasne izvedbe

naša zaveza je, da projekt izpeljemo skladno z dogovori, v dogovorjenih rokih in na profesionalen način.

6

Finančno najbolj ugodna rešitev

zagotovimo cenovno najbolje primerne rešitve, saj sodelujemo s številnimi izvajalci ter ponudniki prostorov in storitev

Svoj čas raje posvetite poslu in udeležencem – za njihovo nepozabno počutje bomo poskrbeli mi!

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Kljub dolgoletnim izkušnjam pri delu v različnih nadzornih svetih, z zadovoljstvom ugotavljam, da mi je izobraževanje prineslo nove poglede tako skozi pravne novosti kot tudi skozi oči revizorjev, sanacijskih upraviteljev ter drugih predavateljev, ki so nam podajali vsebino na podlagi svojih izkušenj.

mag. Mojca Kunšek, direktorica | Ajpes

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Slovenski kadrovski kongres je dogodek, ki se ga vsako leto z veseljem udeležim.
Program vsako leto predstavi aktualne HR trende, primere dobrih praks domačih in tujih podjetji in nas seznani z novimi pristopi pri delu z ljudmi.
Poleg kvalitetnega programa je kongres tudi odlična priložnost, da se srečam s kolegi in strokovnjaki iz HR področja.

Nataša Jelovčan, vodja razvoja in selekcije | Mercator, d.d.

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Z zagotovostjo lahko izpostavim, da je Kongres ADMA enkraten dogodek v Sloveniji, kjer lahko posameznik na enem mestu pridobi široko paleto strokovnih znanj, odgovore na številna aktualna vprašanja, ter vzpostavi nova poznanstva, ki lahko prerastejo v prava prijateljstva.

Mladenka Bogatinovski, poslovni asistent | Energija plus d.o.o.

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Nabavna konferenca, kot eden največjih dogodkov za nabavnike, je odlična priložnost in definitivno pravilna izbira za nabavnika, ki želi pridobiti nova znanja. Ker v poslu vedno potrebujemo nekaj več, nekaj novega, drugačnega in stremimo k svežim in kvalitetnim informacijam, je program konference vedno zasnovan tako, da domov odidemo polni novih idej in zamisli kako bomo to uveljavili v praksi. Izmenjava dobrih praks, delitev izkušenj z ostalimi ''so – nabavniki'' ter nova znanja ostalih predavateljev in udeležencev nam lahko izjemno koristijo pri naših poslovnih odločitvah. Poleg strokovnega znanja, ki ga pridobim na konferenci, vedno odnesem s seboj ogromno pozitivne energije in ta vrednost me še dodatno motivira in me navdaja z veseljem do tega kar delam.

Barbara Šmalc, Nabavna managerka 2009, , Direktorica strateških projektov | Reflex, d.o.o.

Kaj menijo tisti, ki so z nami že sodelovali?

Počutje na Davčno-finančni konferenci je bilo odlično. Razlog je preprost, na dogodkih Planeta GV se počutim zelo domače iz več razlogov: teme, prezentacije oz. predavanja so bili koristne, atraktivne in zelo zanimive, predvsem finančni sklop; na dogodku sem spoznal potencialne poslovne partnerje, skratka konferenca za nove poslovne priložnosti. Obisk konference zelo priporočam vsakemu strokovnjaku, ki je povezan z finančnim-davčnim področjem. Planet GV sprejemam kot poslovnega partnerja, s katerim bomo tudi v prihodnje skupaj krepili vrednost finančne funkcije v uspešnih slovenskih podjetjih.

Mag. Črtomir Časar, sodni cenilec | BV Finančna Skupina d.o.o.

Splošni pogoji Politika zasebnosti Naložba v prihodnost

Vse pravice pridržane

Izdelava: