Revija ADMA

Kjer se razvija najboljša podpora menedžmentu!

Revija ADMA je edina strokovna naročniška revija v slovenskem prostoru in osrednja blagovna znamka za vse, ki delujejo na področju podpore menedžmentu. Odlikuje jo več kot petindvajset let izkušenj in grajenja odnosov z bralci in udeleženci dogodka. Namenjena je vsem, ki verjamejo, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij.

Zavedamo se, da je delo na področju podpore menedžmentu iz leta v leto bolj kompleksno, zato v reviji najdete vsebine s področja digitalne pismenosti, učinkovitosti na delovnem mestu, delovnega prava, odnosov, komunikacije, kariernega razvoja, davkov, financ, bontona, jezikovne odličnosti in dobrega počutja.

Komu je revija namenjena?

Bralci revije ADMA so desna roka direktorjev, pomembni soustvarjalci podobe podjetja ter imajo odgovorno vlogo pri poslovanju s podjetji in pri komunikaciji s partnerji

Ob naročilu na revijo prejmete

Revija izide

13. 02. 2024

09. 04. 2024

03. 09. 2024

05. 11. 2024

Letna naročnina za fizične osebe znaša 50,00 €

Naročnina za pravne osebe znaša 89,90 € + DDV

Z naročilom se zavezujem, da bom poravnal/a letno naročnino. Naročnina velja za koledarsko leto in se samodejno obnovi do pisnega preklica. Ugodnosti za naročnike so vezane na naročnika, ena naročnina pomeni eno ugodnost za posamezno izobraževanje, dogodek. Naročnik dovoljuje obdelavo in hrambo podatkov iz naročilnice izključno za poslovne namene podjetja Planet GV, d. o. o.

[gravityform id=’5′ title=’true’ ]