15+ UR STROKOVNIH VSEBIN

10+ NASTOPAJOČIH

100+ UDELEŽENCEV

DVA DNEVA ADMA DRUŽENJA

Posvet ADMA je edinstvena izkušnja, ki izobražuje, motivira in povezuje vrhunske strokovnjake na področju podpore menedžmentu – zvezde, ki sijejo iz ozadja.

Ali ste pripravljeni, da postanete nepogrešljiv kader na področju podpore menedžmentu, ki svoje delo opravlja uspešno, ustvarjalno in učinkovito? Si želite nadgraditi svoja znanja, veščine in sposobnosti s šopkom navdihujočih zgodb izbranih govorcev?

Če je vaš odgovor DA, potem vabljeni, da se opolnomočite skupaj z nami!

Vaša poklicna pokrajina je prepletena s številnimi vlogami in odgovornostmi, ki rastejo in se spreminjajo iz dneva v dan. Postali ste temelj vaših organizacij, ki skrbi, da je vse opravljeno perfektno, pravočasno in prijazno. Vodstvu omogočate, da pomembne odločitve sprejema lažje in hitreje.

Zato je danes ključno, da ste v koraku s časom.

Posvet ADMA je vaša priložnost, da se obkrožite s kvalificiranimi strokovnjaki in kolegi, s katerimi boste raziskali nove priložnosti in razširili vaš profesionalni pogled. Pomagali vam bomo razviti vaš vodstveni potencial, vas naučili govoriti uspešno in delovati v ravnovesju.
Izurili se boste v prepoznavanju priložnosti, ob vsem tem pa se boste tudi neizmerno zabavali!

Opolnomočite se in se pridružite ADMA svetu!

Se vidimo 17. in 18. novembra 2022, v Lipici.

Dogodek boste lahko spremljali v živo ali prek spleta.

DO POSVETA ADMA NAS LOČI ŠE:

0Dni0Ur0Minut

Zakaj na Posvet ADMA?

ADMAstične vsebine

Če imate željo po strokovni rasti, poglobitvi svojega znanja ter širitvi nabora kompetenc, potem je naša raznovrstna paleta predavanj in neprecenljivih praktičnih znanj prava rešitev za vas. Pridružite se nam in izvedite, vprašajte in izkusite vse, kar ste si želeli vedeti o še bolj učinkovitem in uspešnem delu pri podpori menedžmentu. S svojimi novimi strokovnimi znanji in obvladovanjem mehkih veščin doprinesite k še boljšemu delovanju celotnega podjetja. Kako? Pridružite se nam! Pridobili boste dragocena znanja s petih področij, ki so ključna za rast in razvoj podpore menedžmentu: Vodenje in proaktivno delovanje, Medosebne veščine, Poslovna komunikacija in bonton, Sodobne tehnologije in projektno vodenje ter ADMA navdih.

ADMAstični govorci

Nikoli se ne nehamo učiti – rast, razvoj in spremembe so resnično edine »stalnice« v življenju. Ker verjamemo, da si tudi vi želite zacveteti, smo za vas pripravili nabor izjemnih in navdihujočih govorcev. Na Posvetu ADMA boste lahko izvedeli številne koristne strokovne nasvete, delili dragocene izkušnje, se urili s praktičnimi primeri in delavnicami ter širili svoj potencial z navdihujočimi vsebinami z različnih področij delovanja. Vabljeni, da doživite nepozabno ADMO energijo z bolj individualnim pristopom, vrhunskimi vsebinami in koristnim oprijemljivim znanjem, a v bolj intimnem in sproščenem vzdušju.

ADMAstična lokacija

Uspešno pridobivanje novih znanj poteka bolj lahkotno in učinkovito v okolju, kjer smo lahko sproščeni, odprti in dojemljivi. Naša želja je koristno združiti s prijetnim, zato smo veseli, da vas lahko letos povabimo na izjemno lokacijo v osrčje neokrnjene narave. Pridružite se nam na pravljični lokaciji, kjer boste lahko v večnamenski dvorani hotela Maestoso z izjemnim pogledom na naravo učinkovito vsrkavali vsa nova znanja, se družili in izmenjevali izkušnje. Čudovito okolje, kjer boste resnično zacveteli v vseh pogledih. Vabljeni!

Kdo vse vas bo navdušil izveste kmalu!

Violeta Bulc

Kustosinja za ekocivilizacijo

Bojana Košnik Čuk

STROKOVNJAKINJA S PODROČJA DIPLOMATSKEGA IN POSLOVNEGA PROTOKOLA

Lea Pisani

svetovalka za celovito podobo osebnosti

Martin Golob

Duhovnik

Suzi Asfour

Poslovna sekretarka, Waldorfska šola Maribor

Manuela Repek

Koordinator pisarne uprave, Luka Koper d.d.

Judita Rigler

Vodja prodaje, SG Guzelj d.o.o.

Sara Zupančič

Managerka delovne sreče

Tanja Čajavec

Trenerka osebne transakcije, Arhiv Servis

Katja Tomič Pintar

vodja agencije za marketing

Nenad Vladić

Poslovni trener

Anja Žagar

Podjetnica in predavateljica

Nina Scortegagna Kavčnik

Specialistka za delovno pravo

Melita Kolbezen

USTANOVITELJICA IN DIREKTORICA, ADVICO D.O.O.

Petra Zaletel

Profesorica, raziskovalka

Lucija Zmajšek

Feldenkrais učiteljica

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu.

Rezervacija nočitev

Hotel Maestoso se nahaja sredi mirnega, naravnega in zelenega okolja na posestvu svetovno znane Kobilarne Lipica, ki se ponaša s 300 hektarjev zelenih pašnikov in 300 čudovitih belih konj – zibelke lipicanske pasme konj. Za vse, ki cenite udobje, imate radi naravo in živali.

Hotel Maestoso ****
Lipica 15 C
6210 Sežana, Slovenija

T: +386 5 739 1580
E: hotel.maestoso@lipica.org

ADMA zgodbo nam pomagajo ustvarjati:

SPONZORJI

 

PARTNERJI DOGODKA

 

URADNI VITAMINI

 

URADNA KAVA

 

Kaj menijo tisti, ki so bili na Jesenskem posvetu ADMA?