15+ UR STROKOVNIH VSEBIN

10+ NASTOPAJOČIH

100+ UDELEŽENCEV

DVA DNEVA ADMA DRUŽENJA

POSVET ADMA – OSREDNJI JESENSKI DOGODEK ZA VSE, KI DELUJETE NA PODROČJU POSLOVNE PODPORE

je edinstvena izkušnja, ki izobražuje, motivira in povezuje vrhunske strokovnjake na področju podpore menedžmentu – zvezde, ki sijejo iz ozadja.

Vaša poklicna pokrajina je prepletena s številnimi vlogami in odgovornostmi, ki rastejo in se spreminjajo iz dneva v dan. Postali ste temelj vaših organizacij, ki skrbi, da je vse opravljeno perfektno, pravočasno in prijazno. Vodstvu omogočate, da pomembne odločitve sprejema lažje in hitreje.

Zato je danes ključno, da ste v koraku s časom.

Želite postati nepogrešljiv kader na področju podpore menedžmentu? Želite biti prepoznani kot oseba, ki svoje delo opravlja uspešno, ustvarjalno in učinkovito? Si želite nadgraditi svoja znanja, veščine in sposobnosti?

Posvet ADMA je vaša priložnost, da se obkrožite s kvalificiranimi strokovnjaki in kolegi, s katerimi boste raziskali nove priložnosti in razširili vaš profesionalni pogled.

Pomagali vam bomo razviti vaš vodstveni potencial ter vas naučili kako delati pametneje, ne več. Potrdili bomo, da govoriti uspešno ni umetnost, če poznate prave načine. Izurili se bomo v prepoznavanju priložnosti, ki vam lahko močno olajšajo delo. Poskrbeli bomo, da boste postali mojstri delovanja v ravnovesju. Ob vsem tem pa se bomo tudi neizmerno zabavali! Čakata vas dva dneva intenzivnega učenja, spremljanja najboljših praks in sproščenega povezovanja.

Opolnomočite se in se pridružite ADMA svetu!

Se vidimo 17. in 18. novembra 2022, v Lipici.

Dogodek boste lahko spremljali v živo ali prek spleta.

DO POSVETA ADMA NAS LOČI ŠE:

0Dni0Ur0Minut

Zakaj na Posvet ADMA?

ADMAstične vsebine

Če imate željo po strokovni rasti, poglobitvi svojega znanja ter širitvi nabora kompetenc, potem je naša raznovrstna paleta predavanj in neprecenljivih praktičnih znanj prava rešitev za vas. Pridružite se nam in izvedite, vprašajte in izkusite vse, kar ste si želeli vedeti o še bolj učinkovitem in uspešnem delu pri podpori menedžmentu. S svojimi novimi strokovnimi znanji in obvladovanjem mehkih veščin doprinesite k še boljšemu delovanju celotnega podjetja. Kako? Pridružite se nam! Pridobili boste dragocena znanja s petih področij, ki so ključna za rast in razvoj podpore menedžmentu: Vodenje in proaktivno delovanje, Medosebne veščine, Poslovna komunikacija in bonton, Sodobne tehnologije in projektno vodenje ter ADMA navdih.

ADMAstični govorci

Nikoli se ne nehamo učiti – rast, razvoj in spremembe so resnično edine »stalnice« v življenju. Ker verjamemo, da si tudi vi želite zacveteti, smo za vas pripravili nabor izjemnih in navdihujočih govorcev. Na Posvetu ADMA boste lahko izvedeli številne koristne strokovne nasvete, delili dragocene izkušnje, se urili s praktičnimi primeri in delavnicami ter širili svoj potencial z navdihujočimi vsebinami z različnih področij delovanja. Vabljeni, da doživite nepozabno ADMO energijo z bolj individualnim pristopom, vrhunskimi vsebinami in koristnim oprijemljivim znanjem, a v bolj intimnem in sproščenem vzdušju.

ADMAstična lokacija

Uspešno pridobivanje novih znanj poteka bolj lahkotno in učinkovito v okolju, kjer smo lahko sproščeni, odprti in dojemljivi. Naša želja je koristno združiti s prijetnim, zato smo veseli, da vas lahko letos povabimo na izjemno lokacijo v osrčje neokrnjene narave. Pridružite se nam na pravljični lokaciji, kjer boste lahko v večnamenski dvorani hotela Maestoso z izjemnim pogledom na naravo učinkovito vsrkavali vsa nova znanja, se družili in izmenjevali izkušnje. Čudovito okolje, kjer boste resnično zacveteli v vseh pogledih. Vabljeni!

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu.

Rezervacija nočitev

Hotel Maestoso se nahaja sredi mirnega, naravnega in zelenega okolja na posestvu svetovno znane Kobilarne Lipica, zibelke lipicanske pasme konj, ki se ponaša s 300 hektarjev zelenih pašnikov in 300 čudovitih belih konj. Za vse, ki cenite udobje, imate radi naravo in živali.

Hotel Maestoso ****
Lipica 15 C
6210 Sežana, Slovenija

T: +386 5 739 1580
E: hotel.maestoso@lipica.org

ADMA zgodbo nam pomagajo ustvarjati:

VELIKI SPONZOR

 

PARTNER DOBREGA POČUTJA

 

SPONZORJI

 

MEDIJSKI SPONZOR

 

Kaj menijo tisti, ki so bili na Jesenskem posvetu ADMA?

Kljub dolgoletnim izkušnjam pri delu v različnih nadzornih svetih, z zadovoljstvom ugotavljam, da mi je izobraževanje prineslo nove poglede tako skozi pravne novosti kot tudi skozi oči revizorjev, sanacijskih upraviteljev ter drugih predavateljev, ki so nam podajali vsebino na podlagi svojih izkušenj.

mag. Mojca Kunšek, direktorica

Ajpes

Slovenski kadrovski kongres je dogodek, ki se ga vsako leto z veseljem udeležim.
Program vsako leto predstavi aktualne HR trende, primere dobrih praks domačih in tujih podjetji in nas seznani z novimi pristopi pri delu z ljudmi.
Poleg kvalitetnega programa je kongres tudi odlična priložnost, da se srečam s kolegi in strokovnjaki iz HR področja.

Nataša Jelovčan, vodja razvoja in selekcije

Mercator, d.d.

Z zagotovostjo lahko izpostavim, da je Kongres ADMA enkraten dogodek v Sloveniji, kjer lahko posameznik na enem mestu pridobi široko paleto strokovnih znanj, odgovore na številna aktualna vprašanja, ter vzpostavi nova poznanstva, ki lahko prerastejo v prava prijateljstva.

Mladenka Bogatinovski, poslovni asistent

Energija plus d.o.o.

Nabavna konferenca, kot eden največjih dogodkov za nabavnike, je odlična priložnost in definitivno pravilna izbira za nabavnika, ki želi pridobiti nova znanja. Ker v poslu vedno potrebujemo nekaj več, nekaj novega, drugačnega in stremimo k svežim in kvalitetnim informacijam, je program konference vedno zasnovan tako, da domov odidemo polni novih idej in zamisli kako bomo to uveljavili v praksi. Izmenjava dobrih praks, delitev izkušenj z ostalimi ''so – nabavniki'' ter nova znanja ostalih predavateljev in udeležencev nam lahko izjemno koristijo pri naših poslovnih odločitvah. Poleg strokovnega znanja, ki ga pridobim na konferenci, vedno odnesem s seboj ogromno pozitivne energije in ta vrednost me še dodatno motivira in me navdaja z veseljem do tega kar delam.

Barbara Šmalc, Nabavna managerka 2009, , Direktorica strateških projektov

Reflex, d.o.o.

Počutje na Davčno-finančni konferenci je bilo odlično. Razlog je preprost, na dogodkih Planeta GV se počutim zelo domače iz več razlogov: teme, prezentacije oz. predavanja so bili koristne, atraktivne in zelo zanimive, predvsem finančni sklop; na dogodku sem spoznal potencialne poslovne partnerje, skratka konferenca za nove poslovne priložnosti. Obisk konference zelo priporočam vsakemu strokovnjaku, ki je povezan z finančnim-davčnim področjem. Planet GV sprejemam kot poslovnega partnerja, s katerim bomo tudi v prihodnje skupaj krepili vrednost finančne funkcije v uspešnih slovenskih podjetjih.

Mag. Črtomir Časar, sodni cenilec

BV Finančna Skupina d.o.o.