Kaj je ADMA in komu je namenjena?

Blagovna znamka ADMA že več kot 25 let prispeva k poslanstvu in viziji odgovornega in učinkovitega delovanja zaposlenih na področju podpornih funkcij menedžmentu.

Nudi strokovno pomoč, znanje, navdih in daje moč za (so)ustvarjanje trdnih in sodelovalno naravnanih odnosov v organizacijah, ki prinašajo vidno in občutno pozitivno razliko v poslovni kulturi.

Svet ustvarjanja in svet odločanja združuje na istem bregu – v pristanu vzajemnega delovanja, gradnje pristnega ekipnega duha, hitrega pretoka informacij in učinkovitega sprejemanja odločitev.

Profesionalnost, prilagodljivost in vključenost ter odgovornost poosebljajo strategijo ADMA, ki ustvarja temelje za rast ekip podpore menedžmentu z veliko začetnico. Takšne, ki navdušene, ambiciozne in v rezultate usmerjene posameznike srčno poveže in zaveže k uspehu ob zavedanju, da so znanje, inovativnost, povezovanje in pogum stebri najbolj učinkovitih podjetij.

V vseh teh letih so imeli člani skupnosti ADMA, ki predstavljajo središčno točko pristnega in aktivnega med oddelčnega povezovanja, različne nazive delovnih mest, od tajnic, poslovnih sekretarjev, administratorjev, vodij pisarn in referentov do bolj novodobnih poimenovanj poklica kot je npr. »first impression officer« – a gonilo delovanja je vselej ostalo isto: brezmejna podpora menedžmentu.

Prisrčno vabljeni po odlične poslovne odnose in donose (idej, znanja in novih znanstev) na:

  • tradicionalni majski Kongres ADMA z več kot 400 udeleženci v Portorožu,
  • novembrski Posvet ADMA, ki privabi in poveže okoli 100 udeležencev,
  • brezplačne seminarje ADMA za naročnike,
  • spletni portal adma.si.

Obenem pa ne pozabite na vedno navdihujočo strokovno revijo ADMA, ki izide šestkrat letno.

Kaj pridobite z udeležbo?

Za rast in razvoj

Mreža za uspeh

Celovito in aktualno v objemu narave

Jesenski posvet ADMA je najboljši jesenski dogodek za zaposlene v podpori menedžmentu. Ima močan izobraževalni namen, hkrati pa omogoča obilo druženja, spoznavanje dobrih praks in neprecenljivih izkušenj kolegov ter personaliziranih nasvetov predavateljev.

Izberite svojo kotizacijo zdaj

Rezervirajte si svoje mesto na Jesenskem posvetu ADMA