Kaj je ADMA in komu je namenjena?

Več kot petindvajset let izkušenj in grajenja odnosov z udeleženci, bralci, oboževalci in predavatelji nas je pripeljalo do tega, da se lahko pohvalimo z dejstvom, da je ADMA postala najkakovostnejša izbira za vse, ki delujejo na področju podpore menedžmentu.

ADMA je blagovna znamka, ki vam omogoča, da nagovorite več kot 10.000 članov skupnosti na pet načinov:

  • na Kongresu ADMA, 18. – 20. maja 2023, v Portorožu,
  • na Posvetu ADMA, 17. in 18. novembra 2022, v Lipici
  • na brezplačnih ADMA seminarjih za naročnike,
  • v strokovni reviji ADMA, ki izide šestkrat letno,
  • spletnem portalu www.adma.si.

ADMA je blagovna znamka, ki povezuje vse, ki verjamejo, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij.

Je središče izobraževanja, nadgradnje znanj in informiranja, ki ga nujno potrebuje vsakdo, ki deluje na področju podpore menedžmentu. Skozi leto vse člane povezuje z dogodki, revijo in portalom.

Učinkovita podpora predstavlja pomemben člen, ki gradi in povezuje odnose na ravni celotne organizacije. Nove tehnologije in oblike dela tudi na tem področju zahtevajo nenehno razvijanje kompetenc na področju reševanja konfliktov, sodelovanja, kritičnega razmišljanja, upravljanja z ljudmi, organizacijskih sposobnosti, čustvene inteligence, etične presoje in odločanja ter kognitivne fleksibilnosti.

Opremili vas bomo z veščinami, s katerimi boste kos prihajajočim izzivom, z znanji, s katerimi boste prispevali k uspešni prihodnosti svoje organizacije, ter s poznanstvi, ki vam bodo v pomoč na poslovni poti.

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu!

Kaj pridobite z udeležbo?

Intimno vzdušje

Vrhunski predvatelji

Praktične vaje in delavnice

Jesenski posvet ADMA je najboljši jesenski dogodek za zaposlene v podpori menedžmentu. Ima močan izobraževalni namen, hkrati pa omogoča obilo druženja, spoznavanje dobrih praks in neprecenljivih izkušenj kolegov ter personaliziranih nasvetov predavateljev.

Izberite svojo kotizacijo zdaj

Rezervirajte si svoje mesto na Jesenskem posvetu ADMA