Interdisciplinarno in praktično zastavljen program: Pot do top performerjev

Inovativen izobraževalni program za razvoj top performerjev

Razvijte ključne veščine za uspeh v dinamičnem poslovnem okolju

V svetu, kjer se poslovno okolje nenehno spreminja, je ključnega pomena, da so zaposleni ne le talentirani in motivirani, temveč tudi dobro izobraženi in usposobljeni za soočanje z izzivi. Naš inovativen izobraževalni program je zasnovan z namenom opolnomočenja takšnih posameznikov, ki se vidijo kot potencialni top performerji.

Zakaj program traja 100 dni?

Naša metoda temelji na raziskavah, ki kažejo, da je za oblikovanje in utrjevanje novih navad potrebnih najmanj 66 dni. Zato smo program podaljšali na 100 dni, kar udeležencem omogoča, da novonaučene veščine ne le ponavljajo, ampak jih tudi učinkovito vključijo v svoje delovne in osebne rutine.

Individualni coaching za utrjevanje veščin

Vsak udeleženec bo deležen ene pedagoške ure individualnega coachinga. Ta personaliziran pristop omogoča prilagajanje učenja individualnim potrebam in ciljem ter zagotavlja trdno podlago za razvoj in rast.

Modularna struktura programa

Program je razdeljen na več modulov, ki pokrivajo različne aspekte poslovne učinkovitosti in osebnega razvoja. Udeleženci bodo skozi praktične vaje in pod mentorstvom izkušenih predavateljev pridobivali znanja, ki jih bodo lahko takoj uporabili v svojem delovnem okolju.

Cilj programa: izboljšanje kompetentnosti in uspešnosti

Glavni cilj programa je dvigniti nivo kompetentnosti udeležencev, jih opremiti z najnovejšimi veščinami in orodji ter zagotoviti, da bo njihov individualni ‘performance’ prispeval k dolgoročni uspešnosti podjetja.

Dodatna podpora: USB ključek Vito

Kot bonus udeležencem nudimo USB ključek VITO, ki vsebuje posnetke za vodeno sproščanje. Ti posnetki so namenjeni obvladovanju stresa in izboljšanju psihofizičnega počutja.

Kdo se lahko prijavi?

Program je odprt za vse, ki se vidijo kot potencialne top performerje ali prepoznavajo ta potencial v svojih sodelavcih. Prijavite se lahko preko naše spletne strani ali kontaktnih informacij.

Pomembnost programa v dobi hitrih sprememb

V času četrte industrijske revolucije in nenehnih sprememb je prilagodljivost ključ do uspeha. Ta program predstavlja izjemno priložnost za posameznike in organizacije, ki želijo ostati v koraku s časom in zagotoviti uspešno prihodnost svojega podjetja.

Za več informacij o programu in prijavah obiščite našo spletno stran www.planetgv.si ali nas kontaktirajte na izobrazevanje@planetgv.si. To je vaša priložnost, da se razvijete v uspešnega vodjo in profesionalca, ki bo kos izzivom prihodnosti.