Gremo to dokončat

Metoda GTD nam pomaga živeti bolj produktivno življenje brez stresa, omogoča nam večjo zmogljivost in inovativnost, zmanjša občutek preobremenjenosti in ga nadomesti z občutki osredotočenosti, jasnosti in (samo)zaupanja.Metoda GTD je veliko več kot le komplet nasvetov za upravljanje s časom in organizacijo; je popoln sistem za upravljanje z delom in življenjem.

V dobi ogromne količine informacij in večopravilnosti se s kaosom v glavah srečujemo skoraj vsi. Vsak dan moramo opraviti na desetine nalog in če moramo ves čas misliti na to, kaj moramo še postoriti, so naši možgani preprosto prenasičeni – v njih pa je manj prostora za kreativnost, nove ideje ali preprosto miselni počitek. Metoda GTD nam pomaga živeti bolj produktivno življenje brez stresa, omogoča nam večjo zmogljivost in inovativnost, zmanjša občutek preobremenjenosti in ga nadomesti z občutki osredotočenosti, jasnosti in (samo)zaupanja.Metoda GTD je veliko več kot le komplet nasvetov za upravljanje s časom in organizacijo; je popoln sistem za upravljanje z delom in življenjem.

Jedro metode GTD sestavlja pet preprostih korakov, ki vodijo iz kaosa v red in ki uporabniku metode zagotovijo prostor in strukturo, da lahko razmišlja in deluje bolj kreativno, strateško in osredotočeno.

Knjigo “Gremo to dokončat” je v 30 različnih jezikih prebralo že več kot dva milijona ljudi po vsem svetu, odslej pa je na voljo tudi v slovenskem prevodu! Njen avtor je David Allen, ki je v knjigi predstavil metodo upravljanja z vedno večjim številom obveznosti v poslovnem in zasebnem življenju “Getting Things Done®” ali “Gremo to dokončat” (GTD®), ki jo je vplivna revija TIME razglasila za ključni pripomoček poslovnežev našega časa. Metoda GTD® nam pomaga rešiti se kaosa in živeti produktivno življenje brez stresa, omogoča nam večjo zmogljivost in inovativnost, zmanjša občutek preobremenjenosti in ga nadomesti z občutki osredotočenosti, jasnosti in (samo)zaupanja.

“VAŠ UM NAJ IDEJE USTVARJA, NE PA DA SE TRUDI, DA JIH NE BI POZABIL.”

David Allen, avtor metode GTD in eden desetih najvplivnejših poslovnih voditeljev po izboru American Management Association

Stres in preobremenjenost? Glava, ki je prepolna od vseh obveznosti, ki smo jih natrpali vanjo? Preskakovanje med projekti in nalogami, da na koncu ne veš več, kaj si že opravil in česa še ne? Žongliranje med poslovnimi in zasebnimi obveznostmi? V dobi ogromne količine informacij in večopravilnosti se s takšnim kaotičnim stanjem srečujemo skoraj vsi. Vsak dan moramo opraviti na desetine nalog in če moramo ves čas misliti na to, kaj moramo še postoriti, so naši možgani preprosto »zabasani« – v njih pa je manj prostora za kreativnost, nove ideje ali preprosto miselni počitek.

Če vam vse to zveni znano, potem je metoda GTD® za vas. Ni pomembno niti s čim se ukvarjate niti koliko ste stari, ali ste direktor velikega podjetja ali pa ‘direktor’ gospodinjstva. GTD® se je dokazal kot enako dragocena pomoč tako za posameznike kot za organizacije, od najuspešnejših podjetij na seznamu Fortune 50 do start-up podjetij ter neprofitnih in nevladnih organizacij.

Splošni pogoji Politika zasebnosti Naložba v prihodnost

Vse pravice pridržane

Izdelava: