NALOŽBA V VAŠO PRIHODNOST

NALOŽBO SOFINANCIRATA EVROPSKA UNIJA IN REPUBLIKA SLOVENIJA V OKVIRU ODZIVA UNIJE NA PANDEMIJO COVID-19.

Spletna stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si/

Celovita digitalna izobraževalna izkušnja

Cilj operacije je izvesti napredno digitalizacijo procesov za nadpovprečno izkušnjo stranke in učinkovito delo zaposlenih. V sklopu tega bo Planet GV vzpostavil personaliziran portal stranke, mu dodal sodobno obliko pomoči v obliki chatbota, uvedel rešitev za e-izobraževanje ter predstavil platformo za hibridno izvedbo konferenc. Uvedel bo tudi elektronsko obliko vstopnic in dokazil za vstop na virtualne dogodke in usposabljanja ter strankam omogočil hiter dostop do digitalne oblike dokumentacije, povezane z zgodovino aktivnosti posamezne stranke. Ob tem bo tudi poenotil komunikacijo s strankami glede na njihovo uporabo različnih kanalov komuniciranja.

Planet GV želi svojim strankam tudi ponuditi digitalno storitev z več dodane vrednosti zanje, zato bo vpeljal storitev pametni digitalni skrbnik personaliziranega znanja. Ta spremlja potrebe posameznikov po iskanju in uporabi izbraževalnih vsebin in dogodkov ter mu predlaga in pomaga najti zanj ustrezne vsebine v skladu s cilji osebnega razvoja. Vsak uporabnik Planet GV storitev bo lahko na osebnem portalu s pomočjo napredne vizualizacije sledill svojim udeležbam na Planet GV dogodkih in usposabljanjih.

Zavedamo se pomembnosti varovanja osebnih podatkov, zato bomo vse zbrane podatke obdelovali zgolj v okviru namenov upravljanja oz. obdelave osebnih podatkov ter v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter drugo zadevno področno zakonodajo kot tudi skladno z Uredbo (EU) 2016/679 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR).

Splošni pogoji Politika zasebnosti Naložba v prihodnost

Vse pravice pridržane

Izdelava: