Prijavite se na razpis za certifikat TOP investitor v izobraževanje!

Ste TOP investitor v izobraževanje? K sodelovanju vabimo podjetja in organizacije, ki sistematično vlagajo v izobraževanje in usposabljanje zaposlenih!

K sodelovanju vabimo podjetja in organizacije, ki sistematično vlagajo v izobraževanje in usposabljanje zaposlenih.

Na konferenci Edutainment 2022, ki bo potekala 22. in 23. septembra v Portorožu,  bomo letos prvič podelili certifikate TOP investitor v izobraževanje.

Sistematično vlagate v izobraževanje in usposabljanje zaposlenih? Vabimo vas, da vaše podjetje prijavite na razpis!

Vlaganje v izobraževanje in usposabljanje ugotavljamo s pomočjo vprašalnika, kjer zbiramo podatke v skladu z metodologijo EUROSTAT-a (primerljivost z državami Evropske unije) in SI-STAT-a (obdobno poročanje Statističnemu uradu Republike Slovenije). To pomeni, da na področju izobraževanja in usposabljanja zaposlenih že zbirate in spremljate te podatke in da le-ti ne predstavljajo poslovne skrivnosti.

Poslanstvo certifikata je krepiti ključne kazalnike uspešnosti izobraževalne funkcije ter večja profesionalizacija učenja in razvoja. S sodelovanjem na razpisu tako prispevate vaš kamenček v mozaik družbeno odgovornega ravnanja organizacije in spodbujate razvoj zaposlenih.

Prijavitelji, ki bodo nadpovprečno odstopali po obsegu vlaganj v izobraževanje zaposlenih, bodo upravičeni do prejema certifikata »TOP investitor v izobraževanje«. Podjetja, ki bodo še posebej izstopala, pa bomo povabili, da svoje prakse predstavijo v okviru programa konference.

Rok za oddajo vprašalnika je 19. avgust 2022, zato oddajte vašo prijavo že danes!

Splošni pogoji Politika zasebnosti Naložba v prihodnost

Vse pravice pridržane

Izdelava: