Dobrodošli na Nabavni konferenci, tradicionalnem gnezdu najbolj aktualnega znanja in trendov s področja nabave na enem mestu.

Dobrodošli na Nabavni konferenci, vrelišču vseh tistih posameznikov, ki v nabavi največ pomenijo v lokalnem, regijskem in globalnem okolju.

Dobrodošli v okolje s pozitivno energijo in pogledom uprtim v prihodnost. Prihodnost, ki je, naj si priznamo ali ne, zelo negotova in na katero, žal, pri vseh stvareh nimamo vpliva. A tam, kjer ga imamo, lahko tudi v času energetske krize, vojne, recesije in inflacije uspešno delujemo in premagujemo primanjkljaje na strani ponudbe in visoke nabavne cene. In še več, v času kriznega poslovanja ne pozabimo tudi na inoviranje, digitalizacijo ter na trajnostni razvoj in s tem skrb za planet.

Nabava smo ljudje in vodenje nabavnih ekip, ki so dnevno izpostavljene pritiskom trga in notranjih deležnikov ter grajenje pristnih odnosov z dobavitelji, je lahko velik vsakodnevni izziv. Znanja mehkih veščin z najboljšimi strokovnjaki s tega področja so lahko pravi balzam za vaše voditeljske , komunikacijske, motivacijske in pogajalske veščine.

Prisotnih bo več kot 150 direktorjev, vodij in drugih strokovnjakov, torej več kot 150 priložnosti, da pridobite in okrepite znanje in se družite z najuspešnejšimi ljudmi z nabavnega področja. Na konferenci bomo izpostavili nekoga, ki s svojimi izkušnjami, znanjem, delovanjem in dosežki še posebej izstopa. Kdo ve, mogoče boste ravno Vi prejemnik naziva Nabavni manager 2024!

Prisrčno dobrodošli in ne pozabite, vaše znanje o prihodnosti nabave je le en klik stran.

Komu je konferenca namenjena?

Kaj pridobite z udeležbo?

Trendi v nabavi

Skozi rdečo nit programa Od prilagajanja v preobrazbo boste dobili pregled trendov iz ključnih področij: makroekonomska in geostrateška gibanja, inoviranje in povečevanje učinkovitosti, digitalizacija, nabavna tveganja, trajnostno poslovanje, vodenje in organizacija nabave.

Osebna rast

V program so vključene vsebine s področij razvoja komunikacijskih, pogajalskih ter voditeljskih veščin.

Bodite v dobri družbi

Konference se udeležijo strokovnjaki s področja nabave iz uglednih lokalnih, regijskih in globalnih organizacij. V okviru konference bomo razglasili Nabavnega managerja leta, s katerim predstavljamo in dvigujemo prepoznavnost ter ugled nabavnega poklica.

Organizacijski odbor

Peter Ribarič - DIREKTOR PLANET GV

Peter Ribarič

DIREKTOR PLANET GV

peter.ribaric@planetgv.si

Polona Koštomaj - POSLOVNA DIREKTORICA PLANET GV

Polona Koštomaj

POSLOVNA DIREKTORICA PLANET GV

polona@planetgv.si

Klara Rogina

VODJA PROJEKTOV

01 30 94 413

nk@planetgv.si

Programski svet

Peter Ribarič - DIREKTOR PLANET GV

Peter Ribarič

DIREKTOR PLANET GV

Marina Lindič

Marina Lindič

PREDSEDNICA ZDRUŽENJA NABAVNIKOV SLOVENIJE

Srečko Bukovec

Srečko Bukovec

PREDSEDNIK STROKOVNEGA SVETA ZDRUŽENJA NABAVNIKOV SLOVENIJE, PROKURIST PODJETJA SLOPAK

Izberite si svojo kotizacijo zdaj

Rezervirajte si svoje mesto na Nabavni konferenci!

Organizatorji dogodka

 
Planet GV logo