Izstopite iz množice, postanite partner

Podpiranje posveta v obliki sponzoriranja dogodka, je eden izmed uspešnejših načinov tkanja novih poslovnih priložnosti oziroma negovanja obstoječih poslovnih partnerstev. Mreženje in osebna poznanstva so vedno bolj pomemben element pri sklepanju novih poslov.

Poleg usmerjene predstavitve ciljni skupini in kakovostne izrabe časa, ki ga boste namenili interakciji z udeleženci, si kot sponzorji dogodka gradite in utrjujete vašo prepoznavnost na slovenskem trgu. Hkrati pa vam prisotnost na dogodku omogoča izvajanje različnih aktivnosti, ki vam omogočajo takojšnjo povratno informacijo udeležencev o vaših izdelkih ali storitvah...

Ne skrivajte se v ozadju, stopite v ospredje! Za vas imamo pripravljene različne oblike sponzorskega sodelovanja. Skupaj z vami pa lahko razvijemo tudi pakete, prilagojene vašim aktivnostim in željam.

Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:

Gregor Bajželj, vodja ključnih strank
+386 1 309 44 15
gregor@planetgv.si

OGLEJTE SI PARTNERSKE PAKETE JESENSKEGA POSVETA V ZDRAVSTVU

Sponzorji

 

Uradna kava

 

Zakaj je dobro biti v naši družbi?

S podjetjem Planet GV sodelujemo na področju sponzoriranja dogodkov, ki so vsebinsko povezani z našo dejavnostjo, t.j. digitalizacija kadrovskih in delovnih procesov v podjetjih in organizacijah različnih velikosti. Na Četrti poti se zavedamo kompleksnosti tovrstnih procesov in tako kot so zahtevne stranke do nas, smo tudi mi do naši partnerjev, vse z rezultatov. Ker vsebinski marketing temelji na dobri vsebini, je vključevanje sponzorjev v programski del dogodkov ključnega pomena za
gradnjo dolgoročnega sodelovanja, še posebno, če so vsebine strokovne in ne komercialno usmerjene. Tega se na Četrti poti zavedamo, zato smo s Planetom GV hitro našli skupni jezik in se veselimo sodelovanja še v prihodnje.

Katja Kavčič, vodja marketinga

Četrta pot, d.o.o.

Strokovna, prijazna, hitro odzivna ekipa Planet GV je vse kar si lahko od partnerja pri organizaciji dogodka lahko želiš. V veselje in zadovoljstvo nam je bilo sodelovati z vami. Se vidimo!

Vladimir Manasijević, direktor

MarkIT d.o.o.

Tako, kot sem že vajen z vaše strani, se je tudi tokrat celotna Planet GV ekipa izkazala s svojo hitro odzivnostjo, kreativnimi idejami, visoko stopnjo profesionalizma in neverjetno pozitivno energijo.
Veselim se nadaljnjih projektov z vami!

Gregor Mesarić, višji svetovalec za prodajo

Agilcon

Celotna ekipa nam je prišla naproti in nam pomagala, ko je bilo to potrebno. Celoten dogodek pa je bil izpeljan na tako visoki ravni, da se bolje praktično ne da. V veselje nam je bilo, da smo lahko del tako velikega projekta, na katerem bomo tudi v prihodnosti rade volje sodelovali.

Domen Zupan, magister kineziologije

GiBit d.o.o.

Preverite katera podjetja so v preteklosti že sodelovala z nami

 

Better je vodilno svetovno podjetje na področju tehnoloških rešitev, ki ločujejo zdravstvene podatke od aplikacij (open-data pristop).

V več kot 16 državah izvajalcem zdravstvenih dejavnosti pomagajo vzpostaviti okolje, ki jim zagotavlja popolno obvladovanje kliničnih podatkov. Dodatno jim Better digitalna zdravstvena platforma omogoča enostavno sodelovanje z različnimi ponudniki digitalnih rešitev in zmanjšati ali celo v celoti preprečiti odvisnost od enega samega ponudnika zdravstvenih IT rešitev.

 

Roche je podjetje s sedežem v švicarskem Baslu, že 125 let je v družinskih rokah, pod eno streho pa združuje inovativne farmacevtske, diagnostične in podatkovno-analitične rešitve.

Podjetje Roche je pionir na področju posamezniku prilagojene zdravstvene oskrbe, ki vključuje diagnostiko, personalizirano obravnavo z upoštevanjem značilnosti bolezni in molekularnih značilnosti posameznika ter njegov življenjski slog, napredno analitiko in povezovanje zdravstvenih podatkov ter razvoj digitalnih orodij, ki povezujejo bolnika in zdravnika.

 

Mednarodni forum znanstveno raziskovalnih farmacevtskih družb, GIZ, (Forum) je predstavnik inovativne farmacevtske industrije v Sloveniji in deluje kot nevladno, neprofitno, nepolitično in neodvisno gospodarsko interesno združenje.

Forum je predstavnik inovativne farmacevtske industrije v Sloveniji. Povezuje 22 farmacevtskih podjetij, ki imajo skupno poslanstvo: #BrezPredaha razvijati inovativna zdravila, cepiva in terapije, ki so ključni za obvladovanje različnih bolezni in izboljšanje kakovosti življenja bolnikov po vsem svetu.