Organizatorji in partnerji

Forum podatkovne analitike 2022 poteka v soorganizaciji Planet GV in podjetja Result d.o.o.

 

Izpostavite svojo vlogo, postanite naš partner

Vas zanima sodelovanje na forumu, kjer bomo združili moči na temelju povezovanja, razvoja stroke in dviga njenega pomena v poslovni skupnosti? Vaše sodelovanje na forumu predstavlja neprecenljivo priložnost za izmenjavo strokovnega znanja, spoznavanje novih ljudi ter vzpostavljanje novih poslovnih vezi in negovanje že obstoječih partnerstev. Vaša prisotnost ne bo samo izboljšala vaše prepoznavnosti, temveč bo tudi okrepila vidnost in pomen celotne panoge.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da javno izpostavite svojo vlogo v tem hitro razvijajočem se področju. Pripravili smo različne možnosti sodelovanja, ki jih lahko prilagodimo vašim specifičnim ciljem in željam. Za več informacij o možnostih sodelovanja in kako lahko skupaj ustvarimo večjo vrednost, se obrnite na nas na fpa@planetgv.si. Skupaj lahko ustvarimo dogodek, ki bo prinašal vrednost za vse!

Sponzorstvo

Podpiranje konference v obliki sponzoriranja dogodka je eden izmed uspešnejših načinov tkanja novih poslovnih priložnosti oziroma negovanja obstoječih poslovnih partnerstev. Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte: Polona Koštomaj, vodja razvoja in marketinga, m. 041 809 032, e. polona@planetgv.si.

SPONZOR DOGODKA IN PODPORNIK OPSI SPRINTA

 

VELIKI SPONZOR

 

PARTNERJI

 
 

URADNA KAVA

 

PARTNER MREŽENJA

 

GENERALNI SPONZOR

 

SPONZOR

 

VELIKI SPONZORJI

 

PODPORNIK

 

PARTNER

 

URADNI VITAMINI