Kdaj?Kje?
24. november 2020ONLINE dogodek

KONFERENCA BO POTEKALA V SPLETNI OBLIKI

TRADICIONALNA KONFERENCA

10+ GOVORCEV

70+ UDELEŽENCEV

DRUŽENJE IN IZMENJAVA IZKUŠENJ

HR&M konferenca je osrednji slovenski dogodek za HR strokovnjake in najvišji management

V ospredju dogodka je izjemen pomen sodelovanja najvišjega vodstva s kadrovskimi strokovnjaki za doseganje optimalnega razvoja organizacije in njenih zaposlenih. Ker verjamemo, da zgled šteje, vsako leto po izboru posebne komisije izberemo najboljši HRM projekt, ki to sodelovanje uspešno prikazuje tudi v praksi.

Od talentov k rezultatom

Letošnja rdeča nit dogodka je dodana vrednost, ki jo ustvarjajo zaposleni. Iskali bomo odgovore na vprašanja, kako se v negotovih časih spreminja vloga HR-ja ter kako v ekonomsko drugačnih časih ravnati z ljudmi s ciljem dobrih poslovnih rezultatov. Če je namreč še včeraj glavna agenda privabljanje talentov, je danes v ospredju predvsem to, kako zagotoviti sredstva, da jih lahko še naprej obdržimo. Kaj storiti, če to ni več mogoče, ali pa če se pokaže, da ključni zaposleni v težkih časih ravnajo drugače kot smo si predstavljali – nič neobičajnega ni, če v kriznih časih pri zaposlenih na plano stopijo drugačne veščine.

DO HR&M KONFERENCE 2020 VAS LOČI ŠE
0Tednov0Dni0Ur0Minut

Utrinki s konference

Zakaj se udeležiti HR&M konference?

Najnovejši HR trendi

Konferenca spremlja najnovejše trende na področju HR in predstavlja najboljše prakse slovenskih podjetij – za vse, ki želite izboljšati področje HRM-ja v svoji organizaciji.

Vrhunski strokovnjaki

Na konferenci vas bodo navdušili vrhunski tuji in domači HR strokovnjaki, ki bodo z vami delili svoje bogato znanje, izkušnje in prakso.

Najboljši HRM projekti

Z razpisom HRM projekt leta raziskujemo, odkrivamo in nagrajujemo dobre in učinkovite prakse ravnanja z ljudmi pri delu.

Rezervirajte si termin in obiščite HR&M konferenco 2020!

Za doseganje optimalnega razvoja organizacije in zaposlenih

Kdo vse vas bo še navdušil

Wolda Kidan Grant

vodja talentov za centralno Evropo pri Deloitte

Zsolt Abraham

Ustanovitelj in izvršni direktor Case Solvers

Tone Stanovnik

Špica international

Tilen Sotler

direktor poslovne operative Dewesoft d.o.o.

Andrej Orožen

soustanovitelj in izvršni direktor Dewesoft d.o.o.

Alenka Vujkovac

psihoterapevtka

Mojca Justin

Podjetnica

Ilijana Javornik

direktorica za kadrovsko področje RLS

Tina Kastelic

Psihologinja

Janez Novak

direktor in ustanovitelj SRL merilna tehnika

Kaj menijo tisti, ki so bili na HR&M konferenci?

Kljub dolgoletnim izkušnjam pri delu v različnih nadzornih svetih, z zadovoljstvom ugotavljam, da mi je izobraževanje prineslo nove poglede tako skozi pravne novosti kot tudi skozi oči revizorjev, sanacijskih upraviteljev ter drugih predavateljev, ki so nam podajali vsebino na podlagi svojih izkušenj.

mag. Mojca Kunšek, direktorica

Ajpes

Slovenski kadrovski kongres je dogodek, ki se ga vsako leto z veseljem udeležim.
Program vsako leto predstavi aktualne HR trende, primere dobrih praks domačih in tujih podjetji in nas seznani z novimi pristopi pri delu z ljudmi.
Poleg kvalitetnega programa je kongres tudi odlična priložnost, da se srečam s kolegi in strokovnjaki iz HR področja.

Nataša Jelovčan, vodja razvoja in selekcije

Mercator, d.d.

Z zagotovostjo lahko izpostavim, da je Kongres ADMA enkraten dogodek v Sloveniji, kjer lahko posameznik na enem mestu pridobi široko paleto strokovnih znanj, odgovore na številna aktualna vprašanja, ter vzpostavi nova poznanstva, ki lahko prerastejo v prava prijateljstva.

Mladenka Bogatinovski, poslovni asistent

Energija plus d.o.o.

Nabavna konferenca, kot eden največjih dogodkov za nabavnike, je odlična priložnost in definitivno pravilna izbira za nabavnika, ki želi pridobiti nova znanja. Ker v poslu vedno potrebujemo nekaj več, nekaj novega, drugačnega in stremimo k svežim in kvalitetnim informacijam, je program konference vedno zasnovan tako, da domov odidemo polni novih idej in zamisli kako bomo to uveljavili v praksi. Izmenjava dobrih praks, delitev izkušenj z ostalimi ''so – nabavniki'' ter nova znanja ostalih predavateljev in udeležencev nam lahko izjemno koristijo pri naših poslovnih odločitvah. Poleg strokovnega znanja, ki ga pridobim na konferenci, vedno odnesem s seboj ogromno pozitivne energije in ta vrednost me še dodatno motivira in me navdaja z veseljem do tega kar delam.

Barbara Šmalc, Nabavna managerka 2009, , Direktorica strateških projektov

Reflex, d.o.o.

Počutje na Davčno-finančni konferenci je bilo odlično. Razlog je preprost, na dogodkih Planeta GV se počutim zelo domače iz več razlogov: teme, prezentacije oz. predavanja so bili koristne, atraktivne in zelo zanimive, predvsem finančni sklop; na dogodku sem spoznal potencialne poslovne partnerje, skratka konferenca za nove poslovne priložnosti. Obisk konference zelo priporočam vsakemu strokovnjaku, ki je povezan z finančnim-davčnim področjem. Planet GV sprejemam kot poslovnega partnerja, s katerim bomo tudi v prihodnje skupaj krepili vrednost finančne funkcije v uspešnih slovenskih podjetjih.

Mag. Črtomir Časar, sodni cenilec

BV Finančna Skupina d.o.o.

Lokacija konference

HR&M konferenca bo potekala v Catering LAB-u.

CATERING LAB, KAVČIČEVA ULICA 66, 1000 LJUBLJANA

VELIKI SPONZOR