Kdaj?
25. in 26. november 2021
Kje?
Bled Rose hotel, Bled, in platforma Zoom

V ŽIVO ALI PREK SPLETA

15+ GOVORCEV

70+ UDELEŽENCEV

DRUŽENJE IN IZMENJAVA IZKUŠENJ

Izkustvo mogočega

Umetnost uspeha je v tem, da tisto, kar se nam danes zdi nemogoče, jutri spremenimo v mogoče. Ko iščemo poti do tja, se zavedno in nezavedno opiramo na vsa dosedanja znanja in izkušnje. Spoznajte, kako najuspešnejša podjetja uresničujejo visoko zastavljene cilje in usmerjajo svoje zaposlene na poti k mogočemu.

Na letošnji HR&M konferenci s sloganom Izkustvo mogočega, bomo govorili o tem, kako lahko povečamo ugled med potencialnimi delojemalci, zavzetost in pripadnost med sodelavci ter pokažemo, da je ključ do preboja prav v nas, ljudeh.

Sprehodili se bomo čez štiri vsebinske sklope:

• Vodenje k mogočemu
• Osamljenost in izgorelost
• Trajnostni HR
• Svet kot nova pisarna

Vabljeni, da skupaj z nami 25. in 26. novembra na Bledu premikate meje mogočega. Dogodek boste lahko spremljali v živo ali prek spleta.

DO HR&M KONFERENCE 2021 VAS LOČI ŠE

0Dni0Ur0Minut

Utrinki s konference

Zakaj se udeležiti HR&M konference?

Najboljši HRM projekti

V ospredju dogodka je izjemen pomen sodelovanja najvišjega vodstva s kadrovskimi strokovnjaki za doseganje optimalnega razvoja organizacije in njenih zaposlenih. Ker verjamemo, da zgled šteje, vsako leto raziskujemo, odkrivamo in nagrajujemo dobre in učinkovite prakse ravnanja z ljudmi pri delu. Po izboru posebne komisije izberemo najboljši HRM projekt, ki to sodelovanje uspešno prikazuje tudi v praksi.

Najnovejši HR trendi in vrhunski strokovnjaki

Na konferenci vas bodo navdušili vrhunski domači in tuji strokovnjaki, ki spremljajo najnovejše trende in novosti na področju HR. Z vami bodo delili svoje znanje, izkušnje, nasvete in vrhunske prakse, zaradi katerih so organizacije najboljše na svojem področju. Izvedeli boste, kaj se bo na HR področju dogajalo v prihodnosti in kako ostati v koraku s časom.

Druženje na čudoviti lokaciji

Lažje se učimo in več si zapomnimo, če nas obdaja prijetno okolje. Zato bo letošnja HR&M konferenca potekala v čudovitem Bled Rose Hotelu na Bledu. Na tej izjemni lokaciji s pogledom na blejsko jezero se bomo povezovali, družili in izmenjali neprecenljive izkušnje.

Rezervirajte si termin in obiščite HR&M konferenco 2021!

Za doseganje optimalnega razvoja organizacije in zaposlenih

Kdo vse vas bo še navdušil

Andrej Vizjak, AV.consulting

mednarodni poslovni strateg in svetovalec

Juanita Peter, Microsoft

Vodja kadrovskih zadev za srednjo in vzhodno Evropo

Rado Daradan, Hooray Studios

Soustanovitelj in direktor

Anisa Faganelj, AMZS

Vodja AMZS Akademije in kadrovska managerka leta 2021

Jasmina Ridzi, Amitas

svetovalka za kadrovski menedžment

Aleš Kranjc Kušlan, Ekvilib

Direktor neprofitne organizacije Ekvilib

Peter Pogačar, Ministrstvo za javno upravo

Generalni direktor Direktorata za javni sektor na Ministrstvu za javno upravo

David Oštir, Camac Space

Generalni direktor

Katarina Veselko, O. K. Consulting

Psihologinja in svetovalka

Maruša Mežek, Novartis

Vodja kadrov lokacije
Ktarina_Primozic_Ramoves_HR&M_konferenca_2021

Katarina Primožič Ramoveš, NIL

Vodja zmagovalnega HR&M projekta leta 2020 "Talent Lab"

Mateja Panjan, Danfoss

Vodja zmagovalnega HR&M projekta leta 2020, "Talentcloud"

Tanja Mohorič, Hidria

Direktorica za razvoj inovacijske kulture in evropske projekte

Kaj menijo tisti, ki so že bili na HR&M konferenci?

Kljub dolgoletnim izkušnjam pri delu v različnih nadzornih svetih, z zadovoljstvom ugotavljam, da mi je izobraževanje prineslo nove poglede tako skozi pravne novosti kot tudi skozi oči revizorjev, sanacijskih upraviteljev ter drugih predavateljev, ki so nam podajali vsebino na podlagi svojih izkušenj.

mag. Mojca Kunšek, direktorica

Ajpes

Slovenski kadrovski kongres je dogodek, ki se ga vsako leto z veseljem udeležim.
Program vsako leto predstavi aktualne HR trende, primere dobrih praks domačih in tujih podjetji in nas seznani z novimi pristopi pri delu z ljudmi.
Poleg kvalitetnega programa je kongres tudi odlična priložnost, da se srečam s kolegi in strokovnjaki iz HR področja.

Nataša Jelovčan, vodja razvoja in selekcije

Mercator, d.d.

Z zagotovostjo lahko izpostavim, da je Kongres ADMA enkraten dogodek v Sloveniji, kjer lahko posameznik na enem mestu pridobi široko paleto strokovnih znanj, odgovore na številna aktualna vprašanja, ter vzpostavi nova poznanstva, ki lahko prerastejo v prava prijateljstva.

Mladenka Bogatinovski, poslovni asistent

Energija plus d.o.o.

Nabavna konferenca, kot eden največjih dogodkov za nabavnike, je odlična priložnost in definitivno pravilna izbira za nabavnika, ki želi pridobiti nova znanja. Ker v poslu vedno potrebujemo nekaj več, nekaj novega, drugačnega in stremimo k svežim in kvalitetnim informacijam, je program konference vedno zasnovan tako, da domov odidemo polni novih idej in zamisli kako bomo to uveljavili v praksi. Izmenjava dobrih praks, delitev izkušenj z ostalimi ''so – nabavniki'' ter nova znanja ostalih predavateljev in udeležencev nam lahko izjemno koristijo pri naših poslovnih odločitvah. Poleg strokovnega znanja, ki ga pridobim na konferenci, vedno odnesem s seboj ogromno pozitivne energije in ta vrednost me še dodatno motivira in me navdaja z veseljem do tega kar delam.

Barbara Šmalc, Nabavna managerka 2009, , Direktorica strateških projektov

Reflex, d.o.o.

Počutje na Davčno-finančni konferenci je bilo odlično. Razlog je preprost, na dogodkih Planeta GV se počutim zelo domače iz več razlogov: teme, prezentacije oz. predavanja so bili koristne, atraktivne in zelo zanimive, predvsem finančni sklop; na dogodku sem spoznal potencialne poslovne partnerje, skratka konferenca za nove poslovne priložnosti. Obisk konference zelo priporočam vsakemu strokovnjaku, ki je povezan z finančnim-davčnim področjem. Planet GV sprejemam kot poslovnega partnerja, s katerim bomo tudi v prihodnje skupaj krepili vrednost finančne funkcije v uspešnih slovenskih podjetjih.

Mag. Črtomir Časar, sodni cenilec

BV Finančna Skupina d.o.o.

Rezervacija nočitev

Bled Rose hotel je butični dizajnerski hotel, ki navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, kakovostnimi materiali in razigrano paleto barv, ki kar vabijo k obisku.
Hotel ponuja namestitev v 88 dizajnersko opremljenih sobah, s skupno 176 posteljami, ki jih krasi pogled na Blejsko jezero in okoliške Julijske Alpe in Karavanke.

Bled Rose hotel 4*
Cesta svobode 8
4260 Bled, Slovenija

VELIKI SPONZOR

 

SPONZOR

 

URADNA KAVA

 

URADNI VITAMINI