Kdaj?
25. in 26. november 2021
Kje?
Bled Rose hotel, Bled

V ŽIVO ALI PREK SPLETA

15+ GOVORCEV

70+ UDELEŽENCEV

DRUŽENJE IN IZMENJAVA IZKUŠENJ

Izkustvo mogočega

Umetnost uspeha je v tem, da tisto, kar se nam danes zdi nemogoče, jutri spremenimo v mogoče. Ko iščemo poti do tja, se zavedno in nezavedno opiramo na vsa dosedanja znanja in izkušnje. Spoznajte, kako najuspešnejša podjetja uresničujejo visoko zastavljene cilje in usmerjajo svoje zaposlene na poti k mogočemu.

Na letošnji HR&M konferenci s sloganom Izkustvo mogočega, bomo govorili o tem, kako lahko povečamo ugled med potencialnimi delojemalci, zavzetost in pripadnost med sodelavci ter pokažemo, da je ključ do preboja prav v nas, ljudeh.

Sprehodili se bomo čez štiri vsebinske sklope:

• Vodenje k mogočemu
• Osamljenost in izgorelost
• Trajnostni HR
• Svet kot nova pisarna

Vabljeni, da skupaj z nami 25. in 26. novembra na Bledu premikate meje mogočega. Dogodek boste lahko spremljali v živo ali prek spleta.

DO HR&M KONFERENCE 2021 VAS LOČI ŠE

0Dni0Ur0Minut

Utrinki s konference

Zakaj se udeležiti HR&M konference?

Najboljši HRM projekti

V ospredju dogodka je izjemen pomen sodelovanja najvišjega vodstva s kadrovskimi strokovnjaki za doseganje optimalnega razvoja organizacije in njenih zaposlenih. Ker verjamemo, da zgled šteje, vsako leto raziskujemo, odkrivamo in nagrajujemo dobre in učinkovite prakse ravnanja z ljudmi pri delu. Po izboru posebne komisije izberemo najboljši HRM projekt, ki to sodelovanje uspešno prikazuje tudi v praksi.

Najnovejši HR trendi in vrhunski strokovnjaki

Na konferenci vas bodo navdušili vrhunski domači in tuji strokovnjaki, ki spremljajo najnovejše trende in novosti na področju HR. Z vami bodo delili svoje znanje, izkušnje, nasvete in vrhunske prakse, zaradi katerih so organizacije najboljše na svojem področju. Izvedeli boste, kaj se bo na HR področju dogajalo v prihodnosti in kako ostati v koraku s časom.

Druženje na čudoviti lokaciji

Lažje se učimo in več si zapomnimo, če nas obdaja prijetno okolje. Zato bo letošnja HR&M konferenca potekala v čudovitem Bled Rose Hotelu na Bledu. Na tej izjemni lokaciji s pogledom na blejsko jezero se bomo povezovali, družili in izmenjali neprecenljive izkušnje.

Rezervirajte si termin in obiščite HR&M konferenco 2021!

Za doseganje optimalnega razvoja organizacije in zaposlenih

Kdo vse vas bo še navdušil

Katarina Veselko, O. K. Consulting

Psihologinja in svetovalka

Jasmina Ridzi, Amitas

svetovalka za kadrovski menedžment

Aleš Kranjc Kušlan, Ekvilib

Direktor neprofitne organizacije Ekvilib

Mojca Markizeti, Iscraemeco

Vodja trajnostnega razvoja in regulative

Peter Pogačar, Ministrstvo za javno upravo

Generalni direktor Direktorata za javni sektor na Ministrstvu za javno upravo

David Oštir, Camac Space

Generalni direktor

Andrej Vizjak, AV.consulting

mednarodni poslovni strateg in svetovalec

Kaj menijo tisti, ki so že bili na HR&M konferenci?

S Planet GV v zadnjih letih intenzivno sodelujemo, saj nam njihovi dogodki omogočajo dostop do novih poslovnih priložnosti in krepitev naše blagovne znamke.

Jana Colnar, direktorica

Grow Adriatik d.o.o.

Rezervacija nočitev

Bled Rose hotel je butični dizajnerski hotel, ki navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, kakovostnimi materiali in razigrano paleto barv, ki kar vabijo k obisku.
Hotel ponuja namestitev v 88 dizajnersko opremljenih sobah, s skupno 176 posteljami, ki jih krasi pogled na Blejsko jezero in okoliške Julijske Alpe in Karavanke.

Bled Rose hotel 4*
Cesta svobode 8
4260 Bled, Slovenija

VELIKI SPONZOR

 

URADNA KAVA