Za optimalen razvoj organizacije in zaposlenih!

Kdaj?Kje?
18. november 2020Kristalna palača, Ljubljana

TRADICIONALNA KONFERENCA

10+ GOVORCEV

100+ UDELEŽENCEV

DRUŽENJE IN IZMENJAVA IZKUŠENJ

HR&M konferenca je osrednji slovenski dogodek za HR strokovnjake in najvišji management

Poudarja izjemen pomen sodelovanja managementa in HR-ja v podjetju, torej najvišjega vodstva s kadrovskimi strokovnjaki, pri doseganju optimalnega razvoja organizacije in zaposlenih. Ker verjamemo, da zgled šteje, vsako leto po izboru posebne komisije izberemo najboljši HRM projekt, ki to sodelovanje uspešno prikazuje tudi v praksi.

DO HR&M KONFERENCE 2020 VAS LOČI ŠE
0Tednov0Dni0Ur0Minut

Utrinki s konference

Zakaj se udeležiti HR&M konference?

Najnovejši HR trendi

Konferenca spremlja najnovejše trende na področju HR in predstavlja najboljše prakse slovenskih podjetij – za vse, ki želite izboljšati področje HRM-ja v svoji organizaciji.

Vrhunski strokovnjaki

Na konferenci vas bodo navdušili vrhunski tuji in domači HR strokovnjaki, ki bodo z vami delili svoje bogato znanje, izkušnje in prakso.

Najboljši HRM projekti

Z razpisom HRM projekt leta raziskujemo, odkrivamo in nagrajujemo dobre in učinkovite prakse ravnanja z ljudmi pri delu.

Rezervirajte si termin in obiščite HR&M konferenco 2020!

Za doseganje optimalnega razvoja organizacije in zaposlenih

Glavna govorka ADME 2019

Tracy Jaggi

Administrative Executive Assistant at Philip Morris International

Z diplomo iz komunikacije na ameriški univerzi Simmons College v Bostonu in z več kot 20-letnimi izkušnjami v podpori top menedžmentu na področjih maloprodaje, izobraževanja, nepremičnin in tobačnih izdelkov je Tracy Jaggi ena izmed svetovno najbolj priznanih zaposlenih v podpori menedžmentu. S svojo filozofijo in željo po izobraževanju zaposlenih v podpori menedžmentu pomaga udeležencem priznanih konferenc po vsem svetu. Predana je odličnosti, ima vrhunsko sposobnost racionalizacije procesov, dviga učinkovitosti in spodbujanja dobrih odnosov znotraj organizacij. Tracy je ambiciozna in išče pustolovščine v vsem kar počne.

Več o govorki

Kdo vse vas bo še navdušil

Dr. Aleksander Zadel

Psiholog, svetovalec in coach

Aljoša Bagola

Oglaševalski guru, kolumnist, predavatelj

Dr. Matej Tušak

Športni psiholog

Now is the time for you to commit to success

Ste pripravljeni, da se udeležite ADME 2019?

Kaj menijo tisti, ki so bili na HR&M konferenci?

S Planet GV v zadnjih letih intenzivno sodelujemo, saj nam njihovi dogodki omogočajo dostop do novih poslovnih priložnosti in krepitev naše blagovne znamke.

Jana Colnar, direktorica

Grow Adriatik d.o.o.

Lokacija konference

HR&M konferenca bo potekala v kongresni dvorani Kristalne palače z sodobno arhitekturno zasnovo v 2. nadstropju. Kristalna palača je najvišja poslovna stavba v Sloveniji. V neposredni bližini se nahaja poslovni, nakupovalni, rekreativno-zabaviščni in kulturni del BTC Cityja.

KRISTALNA PALAČA, KONGRESNA DVORANA
AMERIŠKA ULICA 8, LJUBLJANA

Smo v dobri družbi sponzorjev