Kdo so udeleženci HR&M festivala in zakaj morate biti tam tudi vi?

Pričakujemo več kot 1.000 udeležencev, predvsem kadrovikov, managerjev, ključnih vodij v organizacijah ter vseh,
ki jih navdušujejo ljudje in se zavedajo pomembnosti človeških virov.

V ŽIVO ALI PREK SPLETA

100+ GOVORCEV

1000+ UDELEŽENCEV

DRUŽENJE IN IZMENJAVA IZKUŠENJ

HR&M festival je namenjen vsem strokovnjakom s področja HRM ter vodjem in direktorjem v podjetjih, ki se zavedajo pomembnosti povezave in integracije strateških kadrovskih funkcij s splošnim upravljanjem organizacij. Podjetja in organizacije, ki najdejo sinergijo med temi področji, namreč hitreje dosegajo organizacijske cilje in zagotavljajo dolgoročno učinkovito delovanje organizacije.

Ključni vodje in odločevalci v organizacijah: direktorji, izvršni direktorji in člani uprave, ključni odločevalci v organizacijah, ključni vodje oddelkov, ki iščete vpoglede v agilno vodenje, digitalno transformacijo in razvoj talentov.

Kadroviki vseh ravni: Od operativnih do strateških kadrovskih strokovnjakov, ki želite ostati v koraku z najnovejšimi trendi in praksami v upravljanju s človeškimi viri.

Vsi, ki jih zanima prihodnost vodenja in poslovanja ter sledijo novih trendom v razvoju podjetij.

Kaj pridobite z udeležbo?

Praktični vpogledi in rešitve

Festival ponuja priložnost za nadgradnjo znanj o najnovejših trendih in tehnologijah na področju HRM. Pridobili boste vpogled v uporabo UI na delovnem mestu, razvoj trajnostnih praks in gradnjo vključujočih delovnih okolij, kar je ključno za vodenje sodobnih organizacij.

Napredne prakse in veščine

Spoznali boste dobre HR prakse in inovativne pristope pri ravnanju z ljudmi pri delu. Poleg tega boste svoje znanje lahko nadgradili na praktičnih specializiranih delavnicah in tako s festivala odšli z uporabnimi strategijami, ki jih lahko takoj implementirate v svojih organizacijah.

Strateško mreženje

Z več kot 1000 HRM strokovnjaki, vodji in direktorji je festival platforma za izmenjavo znanj, odkrivanje novih pristopov in poslovnih povezav. Na dogodku boste odpirali vrata za prihodnje sodelovanje, izmenjavo praks in izgradnjo profesionalnih mrež.

Na HR&M festivalu bomo že tradicionalno podelili nagrade za HRM projekt leta. Z izborom raziskujemo, odkrivamo in nagrajujemo dobre in učinkovite prakse ravnanja z ljudmi pri delu. Pridite v našo družbo in predstavite svoj projekt!

HR&M festival se bo odvijal na Fakulteti za računalništvo in informatiko (Krajinski park Tivoli in Rožnik)

Shranite si datum za HR&M festival!

Prijavite se zdaj!