Izstopite iz množice, postanite partner

Podpiranje konference v obliki sponzoriranja dogodka, je eden izmed uspešnejših načinov tkanja novih poslovnih priložnosti oziroma negovanja obstoječih poslovnih partnerstev. Mreženje in osebna poznanstva so vedno bolj pomemben element pri sklepanju novih poslov.

Poleg usmerjene predstavitve ciljni skupini in kakovostne izrabe časa, ki ga boste namenili interakciji z udeleženci, si kot sponzorji dogodka gradite in utrjujete vašo prepoznavnost na slovenskem trgu. Hkrati pa vam prisotnost na dogodku omogoča izvajanje različnih aktivnosti, ki vam omogočajo takojšnjo povratno informacijo udeležencev o vaših izdelkih ali storitvah…

Ne skrivajte se v ozadju, stopite v ospredje!  Za vas imamo pripravljene različne oblike sponzorskega sodelovanja. Skupaj z vami pa lahko razvijemo tudi pakete, prilagojene vašim aktivnostim in željam.

Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:

Gregor Bajželj, vodja ključnih strank
+386 1 309 44 15
gregor@planetgv.si

Vas zanima več? Poiščite vse ključne informacije o HR&M festivalu na enem mestu tukaj:

HR&M festival 2024 by Planet GV

OGLEJTE SI PARTNERSKE PAKETE HR&M FESTIVALA

Zakaj postati partner HR&M festivala?

Okrepite prepoznavnost podjetja in/ali blagovne znamke
• Stopite v stik s svojo ciljno publiko
• Nagovorite svoje bodoče poslovne partnerje z osebnim pristopom
• Pridobite nova poznanstva in povezave
Povečajte prepoznavnost vaših storitev in/ ali izdelkov
Okrepite stike s svojimi poslovnimi partnerji
• Pridobite takojšnjo povratno informacijo o svojih produktih / storitvah
• Ostanite v koraku z najnovejšimi trendi
Soustvarjajte prihodnost HR&M industrije
Povežite se s strokovnjaki

VELIKI SPONZOR

 

Partnerji HR&M festivala

 

Partner dobrodelnosti

 

Strateški partner

 

ESG partner

 

Akademski partnerji

 

Medijski partnerji

 

Partner FUNtastičnega doživetja

 

Partnerji zabave in druženja

 

Zakaj je dobro biti v naši družbi?

Planet GV nam s svojimi HRM dogodki omogoča, da smo ljudje iz stroke, nova znanja in pristopi, sodobne tehnologije ter uspešne prakse zbrani na enem mestu. V znanju, ki se širi na HRM konferenci, je moč, ki nam omogoča, da pri delu z zaposlenimi uporabljamo učinkovite pristope in iz njih privabimo najboljše. Zavzetost zaposlenih na delovnih mestih je danes eden izmed ključnih dejavnikov uspešnih podjetij. Planet GV, hvala, ker spodbujate širjenje dobrih praks in zavedanje, kako zelo pomembno je dobro ravnati z ljudmi okrog nas. Veseli smo, da smo lahko z Intrix HRM sistemom del te zgodbe in tako pomagamo podjetjem ustvariti njihovo sanjsko ekipo sodelavcev.

Petra Vajda, svetovalka

Intera d.o.o.

Celotna ekipa nam je prišla naproti in nam pomagala, ko je bilo to potrebno. Celoten dogodek pa je bil izpeljan na tako visoki ravni, da se bolje praktično ne da. V veselje nam je bilo, da smo lahko del tako velikega projekta, na katerem bomo tudi v prihodnosti rade volje sodelovali.

Domen Zupan, magister kineziologije

GiBit d.o.o.

Kadrovske tematika je vedno bolj pogosto na vrhu agende vodstev najbolj uspešnih slovenskih podjetij. To dejstvo utrjuje stališče, da so dobri kadri in sveži kadrovski pristopi garancija za bodoči uspeh podjetja, med tem ko so rezultati merjeni v denarju pogosto le kazalci preteklega uspeha.
Planet GV je s svojimi odlično organiziranimi kadrovskimi dogodki in izobraževanji postal centralno stičišče najbolj naprednih kadrovskih vodij ter partnerjev. Špica se seveda z veseljem umešča v center tega kreativnega kadrovskega dogajanja, saj s svojo ponudbo storitev za upravljanje časa in prostora vitalno prispeva k učinkovitosti in agilnosti novodobnega hibridnega načina dela.
Planet GV nam omogoča udejanjati našo vizijo, da skozi izmenjavo najboljših kadrovskih praks z našimi kupci stkemo obilico novih vezi in utrdimo že tradicionalne partnerske odnose.

Tone Stanovnik, generalni direktor

Špica International d.o.o.

S podjetjem Planet GV sodelujemo na področju sponzoriranja dogodkov, ki so vsebinsko povezani z našo dejavnostjo, t.j. digitalizacija kadrovskih in delovnih procesov v podjetjih in organizacijah različnih velikosti. Na Četrti poti se zavedamo kompleksnosti tovrstnih procesov in tako kot so zahtevne stranke do nas, smo tudi mi do naši partnerjev, vse z rezultatov. Ker vsebinski marketing temelji na dobri vsebini, je vključevanje sponzorjev v programski del dogodkov ključnega pomena za
gradnjo dolgoročnega sodelovanja, še posebno, če so vsebine strokovne in ne komercialno usmerjene. Tega se na Četrti poti zavedamo, zato smo s Planetom GV hitro našli skupni jezik in se veselimo sodelovanja še v prihodnje.

Katja Kavčič, vodja marketinga

Četrta pot, d.o.o.

Strokovna, prijazna, hitro odzivna ekipa Planet GV je vse kar si lahko od partnerja pri organizaciji dogodka lahko želiš. V veselje in zadovoljstvo nam je bilo sodelovati z vami. Se vidimo!

Vladimir Manasijević, direktor

MarkIT d.o.o.

Veseli smo, da imamo možnost sodelovanja s Planet GV na dogodkih, ki prispevajo k razvoju kadrovskega področja v Sloveniji in širše. Ker tudi sami verjamemo in vlagamo v razvoj posameznikov v organizacijah, nam je sodelovanje s Planet GV ključno povsod tam, kjer smo lahko ob naših potencialnih strankah s kvalitetno vsebino.

Jaka Matičič, vodja prodaje in marketinga

B2 IT d.o.o.

Tako, kot sem že vajen z vaše strani, se je tudi tokrat celotna Planet GV ekipa izkazala s svojo hitro odzivnostjo, kreativnimi idejami, visoko stopnjo profesionalizma in neverjetno pozitivno energijo.
Veselim se nadaljnjih projektov z vami!

Gregor Mesarić, višji svetovalec za prodajo

Agilcon

V veselje nam je bilo sodelovati na najpomembnejšem kadrovskem dogodku leta, #LoveHR 2023. Čestitke Planet GV za odlično organizacijo in Izvedbo. Ekipa SAP SuccessFactors se zagotovo vrnemo tudi naslednje leto.

Anja Godec, skrbnica ključnih strank

SAP

PREVERITE KATERA PODJETJA SO V PRETEKLOSTI ŽE SODELOVALA Z NAMI