Za učinkovitejši zdravstveni sistem

Kdaj?Kje?
5. – 6. marec 2020Grand Hotel Bernardin, Portorož

10+ UR STROKOVNIH VSEBIN

20+ GOVORCEV

100+ UDELEŽENCEV

2 DNEVA DRUŽENJA

Osrednji dogodek za management v zdravstvu

Uspešno in kakovostno delovanje zdravstvenega sistema je izrednega pomena. Sistem, ki bo modern, dolgoročno finančno vzdržen, prilagojen demografskim spremembam, z visoko določenimi standardi in normativi ter široko paleto orodij, ki bodo omogočala uresničevanje le-teh. Z namenom čim bolj celovito pokriti področje upravljanja in sistemskih rešitev v slovenskem zdravstvu ter podati platformo za odkrit dialog čim večjemu številu ključnih deležnikov organiziramo tradicionalni letni Zdravstveni razvojni forum.

Letošnji Zdravstveni razvojni forum 2020 z močno mednarodno zasedbo, kjer bodo sodelovali tudi strokovnjaki iz treh sosednjih držav (Slovenija, Hrvaška in Italija), bo usmerjen v podajanje predlogov in rešitev za izboljšanje zdravstvenega sistema prihodnosti.

Katere so prednostne naloge EU za naložbo v zdravstvo 2021-2027? Kako do EU sredstev v obdobju 2021-2027? Kako zadostiti pogojem za pridobitev finančnih sredstev, ki jih pričakuje EU, kakšni izzivi čakajo slovensko zdravstvo? Kaj lahko storim jaz/mi zate/za vas?

Na konferenci bomo iskali odgovore na vsa ta vprašanja, se soočili z izzivi, predstavili bomo metodologijo tako za mapiranje podatkov, ki bodo podlaga za financiranje posameznih področij/vsebin kot tudi za projekte, ki jih bo financirala EU 2021-2027.

Pridružite se nam v Portorožu!

DO FORUMA VAS LOČI ŠE
0Tednov0Dni0Ur0Minut

Utrinki s foruma

Odlični razlogi za obisk foruma

Vrhunska zasedba

Svoje znanje, izkušnje, rešitve, predloge in dobre prakse bodo z nami delili vidni predstavniki politike, zdravstvenega managementa, zdravniki, predstavniki zdravstvene nege, zdravniških združenj, sindikatov, farmacije in drugi.

Prebojne vsebine

Na tradicionalni konferenci vsako leto predstavljamo aktualne in prebojne vsebine z namenom izboljšav slovenskega zdravstvenega sistema. Program bogatijo tudi aktualne okrogle mize s poznavalci slovenskega zdravstvenega sistema.

Odlična družba

Z nami bodo vsi pomembnejši deležniki v sistemu zdravstvenega varstva, predstavniki kakovosti v zdravstvu, direktorji zdravstvenih ustanov, strokovni direktorji, vodje kakovosti, medicinske sestre, drugi zdravstveni delavci ter predstavniki zdravstvenih zavarovalnic in pristojnega ministrstva.

Naša vloga v EU obzorju 2021-2027
(Nove vloge in nova obzorja v zdravstvu)

IZ PROGRAMA:

Katere so prednostne naloge EU za naložbo v zdravstvo 2021-2027?

Zakaj je pomembno mapiranje zdravstvenega varstva – kaj ta nov pristop pomeni za odločevalce v zdravstvu?

Najboljša praksa pri dolgoročni/paliativni/oskrbi na domu

Pridite v odlično družbo vrhunskih strokovnjakov in kolegov v Portorož!

Ukvarjali se bomo z aktualnimi vprašanji s področja zdravstva ter s pomočjo tujih in domačih strokovnjakov prikazali mnoge rešitve!

Glavni govorci

Z vami bodo vrhunski strokovnjaki

Prof. dr. Stjepan Orešković

Redni profesor na Medicinski fakulteti v Zagrebu, predsednik sveta Centra za raziskovanje najboljših zdravstvenih praks in direktor Kolaborativnega centra Svetovne zdravstvene organizacije za HIV

Luigi Bertinato

Koordinator raziskovalne skupine za klinično vodenje, Nacionalni inštitut za zdravje, Italija

Prof. dr. Aleksandar Džakula, dr. med.

Asistent profesor na Školi narodnog zdravlja Andrija Štampar, Univerza v Zagrebu

Prim. mag. Miran Rems

Specialist splošne in abdominalne kirurgije, v.d. direktor Splošne bolnišnice Jesenice in predstojnik oddelka za abdominalno in splošno kirurgijo 

Biserka Simčič

Vodja programskega sveta, strokovnjakinja za področje kakovosti in varnosti sistema zdravstvenega varstva

Mag. Marko Bitenc, dr. med.

Torakalni kirurg, Zdravstveni zavod Zdravje

Prim. asist. Daniel Grabar, dr. med.

Strokovni direktor Splošne bolnišnice Murska Sobota

Dr. Dragan Kovačić, dr. med.

Splošna bolnišnica Celje

Aktualno. Izzivi. Rešitve. Dobre prakse. Izkušnje.

Pridružite se nam na forumu!

Kaj menijo tisti, ki so se udeležili foruma?

Možnost nastanitve

Zdravstveni razvojni forum bo potekal v očarljivem okolju Grand Hotela Bernardin. Kongresni center hotela ponuja sodobno tehnologijo in prostornost ter zagotavlja sproščeno vzdušje. Na lokaciji dogodka in v sosednjih hotelih v bližini vam ponujamo možne nastanitve.

GRAND HOTEL BERNARDIN
OBALA 2, 6320 PORTOROŽ

MOŽNOSTI NASTANITVE

Smo v dobri družbi sponzorjev