Edini vir resnice

Kdaj?Kje?
10. – 11. marec 2022GH Bernardin, Portorož + spletni dostop

Portoroška listina o kakovosti in varnosti v zdravstvu

Zdravstveni razvojni forum 2022, Portorož, Slovenija, 10. in 11. marec 2022

10. in 11. marca se bodo na Zdravstvenem razvojnem forumu 2022 sestali znanstveniki, izvajalci zdravstvene dejavnosti z vseh nivojev ter strokovnjaki za sistem zdravstvenega varstva. Razpravljali so o izzivih na področju varnosti pacientov in kakovosti v zdravstvu, v luči odziva zdravstvenih sistemov na največjo zdravstveno krizo v zadnjih 100 letih. Kakovost in varnost v zdravstvu presegata državne meje, zato je bila konferenca tudi mednarodno obarvana, gostila je govorce in udeležence iz treh držav Evropske unije in iz ZDA. Ob zaključku dvodnevnih razprav je programski odbor, na podlagi ekspertnih prispevkov znanstvenikov in strokovnjakov na letošnjem forumu, zapisal priporočila, ki jih najdete na spodnji povezavi:

10+ UR STROKOVNIH VSEBIN

20+ GOVORCEV

100+ UDELEŽENCEV

2 DNEVA DRUŽENJA

Zdravstveni razvojni forum je osrednji dogodek za management v zdravstvu

Pridružite se nam na tradicionalnem Zdravstveno razvojnem forumu 2022, kjer se vsako leto zbere več kot 150 udeležencev. Letošnje srečanje bo potekalo 10. in 11. marca 2022 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

V zadnjem obdobju je področju digitalizacije v zdravstvu in posledično upravljanju podatkov, namenjena največja pozornost vseh ključnih deležnikov v zdravstvu. Letošnji forum se glasi pod sloganom »Edini vir resnice« in vsebuje vsebine, zaradi epidemioloških razmer, prestavljenega  jesenskega dogodka. Tematika je usmerjena na iskanje rešitev za nadgradnjo celovitega sistema kakovosti in vzpostavitev enotnega skladiščenja podatkov.

Pandemija in epidemija Covid-19 je jasno pokazala na blišč in bedo slovenskega zdravstva. Od izjemno predanih zdravstvenih delavcev in sodelavcev, do odsotnosti resnega upravljanja s tveganji in podatki. Zdravstvo razpolaga z množico podatkov, vendar smo se kljub temu znašli v precepu in razkolu o smiselnosti in potrebnosti posameznih ukrepov, saj so le-ti temeljili na različnih virih.

Z digitalno podprto integracijo  vseh podatkov v zdravstvu in z njihovim poenotenjem  ter  razumljivostjo za različne uporabnike se vzpostavijo osnove za razvoj novih digitalnih zdravstvenih storitev in aplikacij, od telemedicine, analitike, do umetne inteligence ter podatkov o kazalnikih kakovosti, ki so nujno potrebni za odločanje tako  pri izvajalcih zdravstvene dejavnosti, kot za strateško načrtovanje razvoja zdravstva  na nacionalni ravni.

Le s poenotenjem vodenja in upravljanja sistema kakovosti ter skladiščenja podatkov bomo omogočili enotni in edini vir resnice.

Vabljeni, da se nam pridružite na osrednjem dogodku za management v zdravstvu!

Častni pokrovitelj dogodka

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor

Utrinki s foruma

Zakaj na Zdravstveni razvojni forum 2022?

Zdravstveni razvojni forum - Vrhunska mednarodna zasedba

Vrhunska mednarodna zasedba

Svoje znanje, izkušnje, rešitve, predloge in dobre prakse bodo z nami delili vidni predstavniki politike, zdravstvenega managementa, zdravniki, predstavniki zdravstvene nege, zdravniških združenj, sindikatov, farmacije in drugi.

Prebojne vsebine

Na tradicionalni konferenci vsako leto predstavljamo aktualne in prebojne vsebine z namenom izboljšav slovenskega zdravstvenega sistema. Program bogatijo tudi aktualne okrogle mize s poznavalci slovenskega zdravstvenega sistema.

Zdravstveni razvojni forum - Prebojne vsebine
Zdravstveni razvojni forum - Odlična družba

Odlična družba

Z nami bodo vsi pomembnejši deležniki v sistemu zdravstvenega varstva, predstavniki kakovosti v zdravstvu, direktorji zdravstvenih ustanov, strokovni direktorji, vodje kakovosti, medicinske sestre, drugi zdravstveni delavci ter predstavniki zdravstvenih zavarovalnic in pristojnega ministrstva.

Rezervirajte si termin in obiščite Zdravstveni razvojni forum 2022!

Pridružite se nam na največjem osrednjem dogodku za management v zdravstvu!

Glavni govorci

Z vami bodo vrhunski strokovnjaki

Zdravstveni razvojni forum - Nastanitev

Zdravstveni razvojni forum bo potekal v očarljivem okolju Grand Hotela Bernardin. Kongresni center hotela ponuja sodobno tehnologijo in prostornost ter zagotavlja sproščeno vzdušje.

GRAND HOTEL BERNARDIN
OBALA 2, 6320 PORTOROŽ

PARTNER DOGODKA

 

SPONZORJI

 

PODPORNIK

 

URADNA KAVA