6. kongres za transfuzijsko medicino z mednarodno udeležbo

Kdaj?Kje?
9. in 10. oktober 2020Spletna platforma HOPININTERAKTIVNI SPLETNI DOGODEKBREZPLAČNA PRIJAVA

ŽE 6. KONGRES

40+ PREDAVATELJEV

100+ UDELEŽENCEV

Predgovor ob 6. Kongresu za transfuzijsko medicino Slovenije
z mednarodno udeležbo

Spoštovane sodelavke in sodelavci!

Naše planirano srečanje ob najodmevnejšem strokovnem dogodku na področju transfuzijske medicine, 6. Kongresu za transfuzijsko medicino Slovenije z mednarodno udeležbo, ki naj bi potekalo od 16. do 18. aprila 2020 v obmorskem kraju, Bernardin, je bilo zaradi epidemije COVID-19 žal preloženo.
Razmere še vedno niso umirjene, izvedba kongresa kot smo jo poznali do sedaj letos ni možna, zato smo se odločili in pristopili k on-line izvedbi kongresa 9. in 10. oktobra 2020.

Kongres bo potekal v več sklopih. V prvem bomo usmerili pogled na našo stroko, na prehojeno pot, kritično ocenili današnji čas in pogled v prihodnost. V drugem sklopu bo skupna tema z Združenjem hematologov Slovenije Napredna zdravljenja. Tretji sklop bo posegel na področje imunohematologije, četrti pa aktualno dogajanje na področju prenosa bolezni s krvjo in zbiranja hiperimune plazme. Zadnji sklop je namenjen HLA in raziskavi povezani s presaditvijo kostnega mozga. Zaključili bomo kot smo začeli – z našimi začetki. Tokrat iz vzhodnega konca Slovenije.

Kljub novi obliki izvedbe kongresa pa upam, da nam boste prisluhnili v čim večjem številu, zastavljali vprašanja, on-line izvedbo zbornika pa še velikokrat pogledali.

Irena Kramar, dr.med., spec.
Predsednica Združenja za transfuzijsko medicino Slovenije

DO KONGRESA VAS LOČI ŠE
0Dni0Ur0Minut0Sekund

INTERAKTIVNI SPLETNI DOGODEK

Udeleženci se bodo lahko prosto sprehajali med različnimi prizorišči

Letošnji 6. kongres transfuzijske medicine 2020, 9. in 10. oktobra 2020, bo izveden kot spletni dogodek preko inovativne platforme Hopin. Na spletnem dogodku si bodo udeleženci prosto izbirali, katerih vzporednih predavanj se bodo udeležili. Po zaključku kongresa bo objavljen zbornik posnetkov vseh predavanj. Na spletnem dogodku se bodo lahko udeleženci družili med seboj ter obiskovali spletne sponzorske stojnice.

Poster predavanja v malo drugačni obliki

Poster predavanja bodo objavljena na spletni strani dogodka in bo vidna vsem udeležencem ves čas dogodka. Avtorji posterjev bodo na dogodku prisotni v petek in soboto. Udeleženci kongresa bodo lahko vzpostavili stik preko »chat« funkcije.

Zbornik v obliki video knjižnice

Po koncu kongresa bodo na voljo vsi posnetki predavanj, ki bodo zbrani v video knjižnici.

V Sloveniji vsakih 5 minut nekdo potrebuje kri.

Kaj menijo tisti, ki so bili na ADMI?

Kljub dolgoletnim izkušnjam pri delu v različnih nadzornih svetih, z zadovoljstvom ugotavljam, da mi je izobraževanje prineslo nove poglede tako skozi pravne novosti kot tudi skozi oči revizorjev, sanacijskih upraviteljev ter drugih predavateljev, ki so nam podajali vsebino na podlagi svojih izkušenj.

mag. Mojca Kunšek, direktorica

Ajpes

Slovenski kadrovski kongres je dogodek, ki se ga vsako leto z veseljem udeležim.
Program vsako leto predstavi aktualne HR trende, primere dobrih praks domačih in tujih podjetji in nas seznani z novimi pristopi pri delu z ljudmi.
Poleg kvalitetnega programa je kongres tudi odlična priložnost, da se srečam s kolegi in strokovnjaki iz HR področja.

Nataša Jelovčan, vodja razvoja in selekcije

Mercator, d.d.

Z zagotovostjo lahko izpostavim, da je Kongres ADMA enkraten dogodek v Sloveniji, kjer lahko posameznik na enem mestu pridobi široko paleto strokovnih znanj, odgovore na številna aktualna vprašanja, ter vzpostavi nova poznanstva, ki lahko prerastejo v prava prijateljstva.

Mladenka Bogatinovski, poslovni asistent

Energija plus d.o.o.

Nabavna konferenca, kot eden največjih dogodkov za nabavnike, je odlična priložnost in definitivno pravilna izbira za nabavnika, ki želi pridobiti nova znanja. Ker v poslu vedno potrebujemo nekaj več, nekaj novega, drugačnega in stremimo k svežim in kvalitetnim informacijam, je program konference vedno zasnovan tako, da domov odidemo polni novih idej in zamisli kako bomo to uveljavili v praksi. Izmenjava dobrih praks, delitev izkušenj z ostalimi ''so – nabavniki'' ter nova znanja ostalih predavateljev in udeležencev nam lahko izjemno koristijo pri naših poslovnih odločitvah. Poleg strokovnega znanja, ki ga pridobim na konferenci, vedno odnesem s seboj ogromno pozitivne energije in ta vrednost me še dodatno motivira in me navdaja z veseljem do tega kar delam.

Barbara Šmalc, Nabavna managerka 2009, , Direktorica strateških projektov

Reflex, d.o.o.

Počutje na Davčno-finančni konferenci je bilo odlično. Razlog je preprost, na dogodkih Planeta GV se počutim zelo domače iz več razlogov: teme, prezentacije oz. predavanja so bili koristne, atraktivne in zelo zanimive, predvsem finančni sklop; na dogodku sem spoznal potencialne poslovne partnerje, skratka konferenca za nove poslovne priložnosti. Obisk konference zelo priporočam vsakemu strokovnjaku, ki je povezan z finančnim-davčnim področjem. Planet GV sprejemam kot poslovnega partnerja, s katerim bomo tudi v prihodnje skupaj krepili vrednost finančne funkcije v uspešnih slovenskih podjetjih.

Mag. Črtomir Časar, sodni cenilec

BV Finančna Skupina d.o.o.

Hvala, ker darujete s srcem! Najlepše darilo nosimo v sebi.

Možnost nastanitve

Kongres bo potekal ob morju v prijetnem okolju Grand Hotela Bernardin. Kongresni center hotela ponuja sodobno tehnologijo in prostornost ter zagotavlja sproščeno vzdušje. Na lokaciji dogodka in v neposredni v bližini vam ponujamo možne nastanitve.

Več o namestitvi in rezervaciji izveste s klikom na gumb – možnosti nastanitve. V tem času sta zaradi prenove Hotela Histrion na voljo Grand hotel Bernardin 5* in Hotel Vile park 3*. V Grand hotelu Bernardin bodo sobe na voljo po ceni Hotela Histrion za zgodnje prijave oz. udeležence, ki se bodo prvi prijavili. Kasneje bo cena višja ( Grand hotel Bernardin – enoposteljna soba 132 EUR, dvoposteljna soba 71 EUR).

Sobo lahko rezervirate tudi preko e-maila: booking@h-bernardin.si Telefon: 05 690 7000

Ob rezervaciji nujno navedite, da ste udeleženka/udeleženec 6. kongresa transfuziologov in hematologov.

Prosimo, da sobe rezervirate do 27. marca 2020. Po tem datumu bodo sobe na voljo glede na aktualno razpoložljivost po hotelih, zato vas vabimo, da pohitite s prijavo in rezervacijo nočitev!

GRAND HOTEL BERNARDIN
OBALA 2, 6320 PORTOROŽ

MOŽNOSTI NASTANITVE

Organizator kongresa

Združenje za transfuzijsko medicino pri SZD (ZTMS)

Smo v dobri družbi sponzorjev