7. kongres združenja za transfuzijsko medicino Slovenije z mednarodno udeležbo

Kdaj?Kje?
11. in 13. april 2024Hotel Sotelia
Terme Olimia
BREZPLAČNA PRIJAVA

ŽE 7. KONGRES

PREDAVANJA, POSTERJI IN ZBORNIK

VODILNI STROKOVNJAKI TRANSFUZIJSKE MEDICINE

Predgovor ob 7. Kongresu združenja za transfuzijsko medicino Slovenije z mednarodno udeležbo

Spoštovane sodelavke in sodelavci!

Veseli nas, da vas lahko povabimo k sodelovanju na 7. kongresu združenja transfuzijske medicine Slovenije z mednarodno udeležbo, ki bo potekal od 11. do 13. aprila 2024 v Podčetrtku. Ponovno je priložnost, da se zberemo strokovnjaki s področja transfuzijske medicine in drugih strok ter prikažemo svoje dosežke, si izmenjamo izkušnje in znanja.

Vljudno vas vabimo, da sodelujete v strokovnem programu, saj boste s tem prispevali k vsebinsko bogatejšemu kongresu. Mi pa bomo poskrbeli, da si boste ta kongres zapomnili tudi po prijetnem druženju in izmenjavi mnenj.

Veselimo se srečanja z vami

Marko Cukjati

Predsednik združenja za transfuzijsko medicino SlovenijeForeword to the 7th Congress of the Association for Transfusion Medicine of Slovenia with International Participation

Dear colleagues!

We are pleased to invite you to the 7th Slovenian Congress of Transfusion Medicine which will take place from April 11 to 13, 2024 in Podčetrtek.

Again, there is an opportunity for experts in transfusion medicine and others to gather and present achivements, to exchange experiences and share knowledge.

We kindly invite you to participate in the scientific programme. We trust that your contribution will enrich the programme. And we will do our best to make you remember this event as pleasant and fruitful.

We look forward to seeing you in Podčetrtek.

Marko Cukjati

President of the Slovenian Association of Transfusion Medicine

DO KONGRESA VAS LOČI ŠE
0Dni0Ur0Minut0Sekund

7. kongres združenja za transfuzijsko medicino Slovenije z mednarodno udeležbo

Letos že sedmič skupaj

Letošnji 7. kongres združenja za transfuzijsko medicino Slovenije z mednarodno udeležbo 2024, bo potekal 11. do 13. aprila 2024. Kongres bomo izvedli v modernem kongresnem centru Termah Olimia, Podčetrtek – oazi dobrega počutja.

Poster predavanja

Tudi letošnji kongres bo vključeval poster predavanja. Avtorji posterjev bodo prisotni ob objavljenih terminih, ko bodo predstavljali svoje projekte in raziskave ter odgovarjali na vprašanja.

Zbornik povzetkov

Po koncu kongresa bodo v zborniku na voljo vsi povzetki predavanj in poster predstavitev.

V Sloveniji vsakih 5 minut nekdo potrebuje kri.

Kaj menijo tisti, ki so bili na ADMI?

Kljub dolgoletnim izkušnjam pri delu v različnih nadzornih svetih, z zadovoljstvom ugotavljam, da mi je izobraževanje prineslo nove poglede tako skozi pravne novosti kot tudi skozi oči revizorjev, sanacijskih upraviteljev ter drugih predavateljev, ki so nam podajali vsebino na podlagi svojih izkušenj.

mag. Mojca Kunšek, direktorica

Ajpes

Slovenski kadrovski kongres je dogodek, ki se ga vsako leto z veseljem udeležim.
Program vsako leto predstavi aktualne HR trende, primere dobrih praks domačih in tujih podjetji in nas seznani z novimi pristopi pri delu z ljudmi.
Poleg kvalitetnega programa je kongres tudi odlična priložnost, da se srečam s kolegi in strokovnjaki iz HR področja.

Nataša Jelovčan, vodja razvoja in selekcije

Mercator, d.d.

Z zagotovostjo lahko izpostavim, da je Kongres ADMA enkraten dogodek v Sloveniji, kjer lahko posameznik na enem mestu pridobi široko paleto strokovnih znanj, odgovore na številna aktualna vprašanja, ter vzpostavi nova poznanstva, ki lahko prerastejo v prava prijateljstva.

Mladenka Bogatinovski, poslovni asistent

Energija plus d.o.o.

Nabavna konferenca, kot eden največjih dogodkov za nabavnike, je odlična priložnost in definitivno pravilna izbira za nabavnika, ki želi pridobiti nova znanja. Ker v poslu vedno potrebujemo nekaj več, nekaj novega, drugačnega in stremimo k svežim in kvalitetnim informacijam, je program konference vedno zasnovan tako, da domov odidemo polni novih idej in zamisli kako bomo to uveljavili v praksi. Izmenjava dobrih praks, delitev izkušenj z ostalimi ''so – nabavniki'' ter nova znanja ostalih predavateljev in udeležencev nam lahko izjemno koristijo pri naših poslovnih odločitvah. Poleg strokovnega znanja, ki ga pridobim na konferenci, vedno odnesem s seboj ogromno pozitivne energije in ta vrednost me še dodatno motivira in me navdaja z veseljem do tega kar delam.

Barbara Šmalc, Nabavna managerka 2009, , Direktorica strateških projektov

Reflex, d.o.o.

Počutje na Davčno-finančni konferenci je bilo odlično. Razlog je preprost, na dogodkih Planeta GV se počutim zelo domače iz več razlogov: teme, prezentacije oz. predavanja so bili koristne, atraktivne in zelo zanimive, predvsem finančni sklop; na dogodku sem spoznal potencialne poslovne partnerje, skratka konferenca za nove poslovne priložnosti. Obisk konference zelo priporočam vsakemu strokovnjaku, ki je povezan z finančnim-davčnim področjem. Planet GV sprejemam kot poslovnega partnerja, s katerim bomo tudi v prihodnje skupaj krepili vrednost finančne funkcije v uspešnih slovenskih podjetjih.

Mag. Črtomir Časar, sodni cenilec

BV Finančna Skupina d.o.o.

Hvala, ker darujete s srcem! Najlepše darilo nosimo v sebi.

Možnost nastanitve

Lokacija kongresa / Congress venue

Hotel Sotelia

Terme Olimia

Zdraviliška cesta 24

3254 Podčetrtek

Informacije o nastavitvi / Accommodation

Terme Olimia

info@terme-olimia.com

www.terme-olimia.com

03 829 78 36

Udeleženci sami poskrbijo za rezervacijo hotela in plačilo nastavitve. / Please note

That you are expected to arrange your

booking and hotel payment by yourselves.

Organizator kongresa

Združenje za transfuzijsko medicino pri SZD (ZTMS)

Združenje za transfuzijsko medicino Slovenije

Smo v dobri družbi sponzorjev