E-PRIROČNIKINaučite se suvereno voditi postopke izvršbe

Spoznajte najpogostejše napake, težave in dileme, s katerimi se srečujejo upniki, dolžniki in delodajalci v članku univerzitetne diplomiranepravnice Maje Lajevec.

Prenesi brezplačen priročnik

10 metod pri vodenju selekcijskega intervjuja

Skrbna priprava na selekcijski proces je odločilni dejavnik uspešnosti izbire, zato vam bodo pri izbiranju vaših sodelavcev prišli prav naslednji koristni napotki.

Prenesi brezplačen priročnik

5 namigov za dvig uspešnosti telefonske prodaje

Naj prodaja postane več kot zgolj uresničevanje tedenskega, mesečnega oziroma letnega plana. Namigov za učinkovito in uspešno »korakanje« je ogromno, v nadaljevanju jih izpostavljamo 5.

Prenesi brezplačen priročnik

5 trikov pisarniške odličnosti 2017

Pred vami je priročnik, ki vsebuje informacije o delu v pisarniškem poslovanju in ponuja koristne nasvete za lažje doseganje poslovnih ciljev. Razdeljen je v pet različnih sklopov, ki vsak zase pojasnjujejo pomembne vrline, potrebne za pisarniško odličnost.

Prenesi brezplačen priročnik

Praktični nasveti za izboljšave v zdravstveni praksi

V poslovnem svetu je samo ena izbira: spreminjati se je treba hitreje kot konkurent, drugače propadeš. Tudi v zdravstveni praksi se dogajajo spremembe, ki pomenijo izboljšave. Odgovor na vprašanje, zakaj se sploh spreminjati, je preprost: zato ker nimamo izbire. Lahko sami začnemo uvajati spremembe ali pa čakamo, da nas bodo spremembe doletele.
Pred vami je kratek priročnik kako spremembe uvajati, da bodo postale del vsakdanje rutine, predvsem pa kako spremembe uvesti in jih preizkusiti, da bo sprememba res izboljšava tako za pacienta kot zdravnika.

Prenesi brezplačen priročnik

Izpolnite obrazec in na svoj elektronski naslov boste prejeli e-priročnik .