OSKRBOVALNE VERIGE V ZNANOSTI IN PRAKSI 2018


11. - 13. april 2018


Portorož, Slovenija

GH Bernardin

UPRAVLJANJE S KADRI IN UVAJANJE NAPREDNE TEHNOLOGIJE
V LOGISTIKI - DVE NERAZDRUŽLJIVI FUNKCIJI

Hvala vsem, ki ste se nam v dneh od 11. do 13. aprila 2018 pridružili na mednarodnem LOGISTIČNEM KONKREDU - Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2018. Več kot 200 se nas je letos zbralo, kar kaže na pomembnost logistične funkcije v gospodarstvu. Hvala vsem za odlično vzdušje in energijo ter soustvarjanje novih zgodb in novih priložnosti.


Organizator


Udeleženci Logističnega kongresa 2018 lahko dostopate do vseh predstavitev sodelujočih predavateljev in gostov ter seznama udeležencev.
Dostop je možen s posebno kodo, ki smo vam jo posredovali po e-pošti oziroma ste jo prejeli na kongresu.
LOGIST LETA 2017

Slovensko logistično združenje s svojimi aktivnostmi želi spodbujati logistiko ter njene aktivnosti in tako prispevati h konkurenčnosti podjetij in celotnega slovenskega gospodarstva. Tovrstna krepitev in spodbujanje razvoja logistike v Sloveniji sta v veliki meri posledica aktivnih in prizadevnih posameznikov. Zato je prav, da prepoznamo te posameznike, njihove dosežke in jih za to tudi nagradimo ter predstavimo širši javnosti.

Temu je namenjeno priznanje LOGIST LETA. To je častno priznanje najuspešnejšemu slovenskemu logistu,
ki je s svojim znanjem in delom v preteklem letu dosegel izjemne dosežke na področju logistike.

V letu 2018 je bil odprt že 13 razpis - za priznanje "Logist leta 2017". Priznanje je letos šlo v roke zmagovalni dvojici,
in sicer sta ga prejela Aleš in Franci Erčulj iz podjetja Frigologo, d.o.o. Čestitamo!

PRIZNANJE ZA ŽIVLJENJSKO DELO NA PODROČJU LOGISTIKE


Priznanje za življenjsko delo na področju logistike se podeljuje za dosežke v preteklosti in je bilo letos podeljeno četrtič.
Letošnje priznanje je prejel Bruno Korelič.Pri vsakodnevnem delu se nas večina srečuje z vse večjimi časovnimi in stroškovnimi pritiski. Pa vendar se je potrebno za uspešno delo, tako v domačem kot mednarodnem okolju, nenehno izobraževati in izpopolnjevati. Logistični kongres je dogodek, ki ga odlikuje izredno visoka strokovnost, aktualnost in mednarodna uveljavljenost. Iz osebnih izkušenj lahko zagotovim, da sodi med največje ter zagotovo najboljše v širši regiji. V zelo kratkem času, z zgoščenimi in nekomercialnimi predavanji ter predstavitvami, so povezani tako akademski aspekti kot najboljše prakse. Moje osebno prepričanje pa je, da je bistvena dodana vrednost dogodka v mreženju, v neformalnih pogovorih med udeleženci in navezovanju novih kontaktov. Le-to svoje mesto in veljavo dobi po dogodku samem, ko se logisti v konkretnih primerih srečujemo med seboj in si pomagamo reševati izzive vsakdanjega dela. Tako postajamo vse boljši. Toplo priporočam in vas vabim na dogodek.
Damjan Zupančič, direktor logistike v podjetju TPV, d.o.o. in Logist leta 2016
Slovenija ima enkratno logistično lokacijo in hkrati smo Slovenci rojeni izvozniki. Logistični kongres je tisti ključni dogodek, ki pred vami na dlani razgrne obilico inovativnih iniciativ, ki bodo že jutri revolucionarno premešale logistične karte. Ne morete si privoščiti, da vas ni poleg sedaj, ko se gradijo nove logistične informacijske platforme in industrija 4.0 kot magnet privlači proizvodnjo iz daljnega vzhoda nazaj na robotsko opremljen prag Evrope.
Tone Stanovnik, direktor, Špica International, d.o.o.
V podjetju LOTRIČ Meroslovje se zavedamo pomembnosti Logističnega kongresa, ki združuje celoten nabor deležnikov distribucijske verige in je kot tak lepa priložnost za pridobitev novih znanj na področju logistike. Obenem je mesto, kjer se v okviru formalnih in neformalnih razprav oblikujejo trendi logistike prihodnosti in lepa priložnost za mreženje z obstoječimi in potencialnimi poslovnimi partnerji.
Marko Lotrič, generalni direktor, LOTRIČ Meroslovje d. o. o.
Logistika je v Sloveniji na zelo visokem nivoju, konkurenca je močna. Poleg tega smo priča izredno hitremu napredku in velikim spremembam na področju avtomatizacije procesov in digitalizaciji celotnega poslovanja, zato je še toliko bolj pomembno, da smo neprestano v stiku z novimi trendi. Pri teh prizadevanjih pomembno vlogo odigra tudi Logistični kongres. Vsako leto znova se namreč loteva aktualnih tem in na enem mestu združuje teoretično znanje na visokem nivoju in najboljše prakse. Schenker Slovenija je že vrsto let velik podpornik srečanja, saj verjamemo, da je nenehno izpopolnjevanje in premik k inovativnosti ključ do uspeha. Osebno vidim pomembno dodano vrednost dogodka tudi v neformalnem druženju in sklepanju novih poznanstev ter sodelovanj. Vabljeni, morda lahko skupaj ustvarimo zgodbo o uspehu!
Valerija Špacapan Friš, direktorica, Schenker d.d.
Logistični kongres vidimo kot pomemben dogodek v Sloveniji, kjer se odpirajo prave teme iz področja logistike. Takšne priložnosti za mreženje kot se ponuja tukaj, ne bi smel zamuditi nihče.
Alen Solina, Country Manager - Marketing, TimoComPARTNER

Slovenski avtomobilski grozd

partner

partner

GENERALNI POKROVITELJ

pokrovitelj večera

VELIKI POKROVITELJ

veliki pokrovitelj

veliki pokrovitelj

veliki pokrovitelj

POKROVITELJ

POKROVITELJ

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

POKROVITELJ

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

pokrovitelj

medijski partner

MEDIJSKI PARTNER

pokrovitelj odmora

POKROVITELJ ODMORA

uradna voda kongresa

URADNA KAVA KONGRESA

Kongres podpira tudi

izvajalec

Verjamemo, da ima Slovenija še veliko rezerv in priložnosti za razvoj logistike. Kaj pa vi?
Aktivno sooblikujte prihodnost slovenske logistike in podprite osrednji logistični dogodek s pokroviteljstvom.

Več informacij: Igor Žula, 031/370 303 ali igor.zula@3projekt.si