Organizacija in izvedba dogodkov po naročilu

Da je dogodek lahko uspešen, mora biti ravno prav dolg, gostiti zanimive goste, privabiti ustrezno število udeležencev, zadovoljiti gurmanske zahteve, imeti program, ki ustreza naročniku in njegovim vsebinam, ga ustrezno komunicirati, oglaševati in pozicionirati.


Podjetje Planet GV vam zagotavlja vse našteto in še več – vaš dogodek vam bomo pomagali tudi tržiti. Na podlagi vaših želja vam bomo tako organizirali dogodek na ključ.


Prednosti izbire Planet GV kot zunanjega izvajalca:

Profesionalna izvedba po vaši meri; na podlagi vseh želja ekipa strokovnjakov sestavi načrt organizacije in izvedbe dogodka vključno s scenskim oz. vsebinskim predlogom dogodka. Izvedba je tako v rokah strokovnjakov, ki se z organizacijo dogodkov in izbraževanj ukvarjajo že vrsto let, zato poznajo tudi male trike, ki so pogosto ključni za uspešen projekt.
Finančno najbolj ugodna rešitev; zagotovimo cenovno najbolje primerne rešitve, saj sodelujemo s številnimi izvajalci ter ponudniki prostorov in storitev.
Trženje projektov; za vaš dogodek, izobraževanje ali projekt poiščemo ustrezne partnerje.
Promocija in odnosi z javnostmi; v naši ekipi so tudi strokovnjaki, ki skrbijo za ustrezno promocijo projekta in komunikacijo z različnimi javnostmi. Tako lahko za vas poiščemo medijske partnerje ali zagotovimo celotno storitev odnosov z javnostmi.
Garancija kakovostne in pravočasne izvedbe; naša skrb, ki vam jo pogodbeno zagotovimo ob sklenitvi poslovnega sodelovanja, je, da projekt izpeljemo skladno z dogovori, v dogovorjenih rokih in na profesionalen način.


Zakaj izbrati Planet GV za svojega partnerja?

Smo zanesljiv partner: v več kot 20-ih letih nam je zaupalo že preko 400 podjetij.

Naša ekipa združuje izkušene strokovnjake na področju organizacije dogodkov in izobraževanj, trženja, marketinga in odnosov z javnostmi.

Sodelujemo z domačimi in tujimi predavatelji, trenerji in svetovalci na različnih področjih.

Zagotavljamo kakovost izvedbe.

Več informacij

Urška Orešnik
izobrazevanje@planetgv.si
  01 309 44 36