Planet GV
Partner managementu že od 1986.
Ekipa PlanetGV

Naša glavna dejavnost je izobraževanje in povezovanje. Letno organiziramo več kot 200 izobraževalnih dogodkov, od akademij do strokovnih konferenc in posvetov. Konference in posvete izvajamo v sodelovanju z vodilnimi stanovskimi in poklicnimi združenji ter priznanimi strokovnjaki.


Glede na specifične potrebe posameznih organizacij razvijamo in izvajamo programe po meri za zaključene skupine. Za naše stranke izvajamo tudi dogodke na ključ.


Znanje širimo z izdajanjem revij HRM, revije za managerje ter HR strokovnjake, in ADMA, revije za pisarniško poslovanje, administracijo ter management.


Osredotočenost na merljive rezultate usposabljanj nas je pripeljala do razvoja lastnega centra za ugotavljanje in razvoj kompetenc, kjer lahko organizacije ter posamezniki preverijo kompetence in načrtno povečajo (osebno) konkurenčnost.


Naše poslanstvo, vizija in vrednote

Poslanstvo podjetja je z dvigom vednosti do vrednosti in globalne vizije.


Naša vizija je z ustvarjanjem in inovativnim posredovanjem znanja povezovati ljudi in organizacije ter nenehnim dvigom vednosti postati njihov dolgoročni strateški partner pri doseganju osebne in poslovne uspešnosti!


Sedem vrednot podjetja:

• Deliti znanje z drugimi

• Tkati zaupne in dolgoročne odnose s svojim okoljem - ustvarjati skupnost

• Presenečati kupce/partnerje s preseganjem njihovih pričakovanj

• Delovati integrativno - izpolnjevati obljube

• Spoštovati slehernega posameznika

• Se ob delu zabavati in širiti pozitivno delovno energijo

• Biti ponosen na Planet GV


Stopite v kontakt z nami

Na voljo smo vam od ponedeljka do četrtka od 8. do 16. ure in v petek od 8. do 15. ure na brezplačni telefonski številki 080 33 44 ali preko e-pošte na naslovu izobrazevanje@planetgv.si.