Sporočilo za javnost
Na 16. Nabavni konferenci razglasili Nabavnega managerja 2017!
Portorož, 11. maj 2017

Na osrednjem srečanju nabavnih managerjev sta Planet GV in Združenje nabavnikov Slovenije podelila priznanje Nabavni manager leta. Nabavni manager 2017 je postal Uroš Primožič, direktor nabave v podjetju Helios Domžale, d.o.o.


Uroš Primožič že 17 let deluje na področju nabave, kar 15 let pa je vodja nabave, trenutno 28 sodelavcem v intenzivno rastoči in dinamični organizaciji. Nabavni manager leta vodi nabavo celotne skupine Helios, v kateri je devet proizvodnih premaznih podjetij v osmih evropskih državah. S svojim vodenjem premaguje tako kulturne kot vse ostale razlike med njimi.


Nabavna funkcija v Heliosu je pod vodstvom Uroša Primožiča usmerjena v zagotavljanje sinergij in možnih prihrankov; ob vseh prevzemih so sledile tudi ustrezne reorganizacije nabavne funkcije, ki so bile speljane hitro in učinkovito.


Aktivna in trajnostna nabava pa sta tudi osrednji temi letošnje nabavne konference. Nabavna funkcija in njeni strateški dobavitelji so lahko vodilo inovacij in s tem bistveno prispevajo k dodani vrednosti podjetja. Dogodek letos s ponosom dvigujemo na mednarodno raven, saj prvič gostimo eminentne strokovnjake s področja nabave in upravljanja oskrbovalne verige, ki v srednje-evropskem prostoru še niso nastopali. Z nami so tako:

  • Sean O'Dwyer, Irska
  • dr. Silvius Grobosch, Nemčija
  • Chris Oanda, Kenija
  • Olaf Holzgrefe, Nemčija
  • Herve Legenvre, Francija in
  • drugi strokovnjaki s področja nabave.

Podroben program konference si lahko ogledate na www.planetgv.si/nabavna-konferenca

Želite biti redno obveščeni o naših izobraževalnih dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice