Søren Vammen

Izvršni direktor Kairos Commodities in izvršni direktor DILF (The Danish Purchasing & Logistics Forum), Danska

V vlogi izvršnega direktorja Kairos Commodities sodeluje pri celostni nadgradnji možnosti upravljanja s tveganji pri nakupu blaga v številnih vodilnih podjetjih.
Søren že skoraj dve desetletji sodeluje pri razvoju nabavne funkcije in razvoja človeških virov na področju nabavnega managementa. Bil je tudi intenzivno vključen v programe preoblikovanja nabavne funkcije v številnih globalnih podjetjih.
Ima magisterij s področja organizacijskega vedenja in psihologije na Copenhagen Business School.
8 let je bil trener danske in mnogo let tudi švicarske odbojkarske lige. 8 let je bil trener danske in mnogo let tudi švicarske odbojkarske lige, tako da je sodeloval z najboljšimi igralci odbojke na svetu.

Tema govora

Nabava naslednje generacije

Nenehne spremembe so postale stalnica. Digitalizacija, novi poslovni modeli, nestanovitne makroekonomske razmere in mladi s presenetljivo drugačnimi pričakovanji pri vstopanju na trg delovne sile – kako se z vsem tem spopasti v vlogi vodje v nabavni verigi? Kakšna bo prihodnost nabave, upoštevajoč nenadne spremembe? S katerimi novimi dilemami se spoprijemajo vodje? Kakšen je profil prihodnosti vodje nabave?