elvi-rwankuba-nabavna-konferenca-2024

mag. Elvi Rwankuba

Vodstveni trener, karierni & life coach in nekdanji manager pri Deloitte Slovenija

Elvi Rwankuba je optimist, ki s svojo pozitivnostjo dviguje vse okoli sebe. Je vodstveni trener, karierni in življenjski coach ter strokovnjak za poslovno svetovanje in projektno vodenje transformacij v podjetjih. Pri tem posameznike in organizacije opolnomoči za pozitivne spremembe in uspeh. Svetovanje in coaching izvaja z optimizmom, empatijo in sposobnostjo reševanja problemov. Njegov pristop temelji na izkušnjah vodenja in strateškega svetovanja tako v Sloveniji kot v ZDA, kjer je živel 5 let.

Elvi je diplomiral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, in nadalje pridobil MBA na ugledni ameriški univerzi Brigham Young University Marriott School of Business.

Kaj je potrebno, da nabava preseže pričakovanja v teh časih (pogled CEO-ja)

Na naših trgih doživljamo nestanovitnost oziroma volatilnost brez primere. Moramo se prilagoditi in preiti od koledarsko usmerjene nestanovitnosti k upravljanju tržnega cikla. Prvi dejavnik uspeha v preteklosti, tako pomembna »optimizacija procesa« je manj uspešna od »optimizacije časa na kraju samem«. Prvič  v zgodovini imajo napovedi nabave glavni vpliv na prodajne napovedi. Nabava se lahko razvije v še pomembnejše gonilo splošnega poslovnega uspeha, če je pripravljena izvesti potrebno preobrazbo. Preobrazba je lahko uspešna s pravimi ljudmi, s popolnim krmiljenjem, in miselnostjo naravnano v  preobrazbo.