Meditacija z zvokom

8. MAJ 2019

OD 9. DO 13. URE

Ljubljana, Slovenija

Planet GV, Likozarjeva 3

mEDITACIJA Z ZVOKOM

Vas zvok sprošča?

Ste že izkusili vpliv zvoka na vaše telo?


Prepustite svoja čutila izkušeni predavateljici, ki vam bo predstavila, kako lahko zvok pozitivno vpliva na vaše telo, počutje in delovno uspešnost.


Delavnica je namenjena vsem, ki se želite odmakniti od stresa vsakdanjih aktivnosti, obremenitev, pomanjkanja časa in čustvenih nesoglasij ter nastopiti v skupini kot vodja, ki povezuje, daje, soustvarja, podpira sebe in druge.


Program poteka v obliki interaktivne izobraževalne delavnice z aktivnim sodelovanjem udeležencev ter praktičnimi vajami.

Poleg prejetega teoretičnega znanja, bodo udeleženci izkusili tudi pravi zvočni koncert prek interaktivnih vaj za odmik od stresa.


Zaradi interaktivnega dela na delavnici je število udeležencev omejeno. Prednost bodo imeli tisti, ki se bodo prijavili prej.Program poteka v obliki interaktivne izobraževalne delavnice z aktivnim sodelovanjem udeležencev ter praktičnimi vajami.

Poleg prejetega teoretičnega znanja, bodo udeleženci izkusili tudi pravi zvočni koncert prek interaktivnih vaj za odmik od stresa.


Zaradi interaktivnega dela na delavnici je število udeležencev omejeno. Prednost bodo imeli tisti, ki se bodo prijavili prej.Program

KAJ SE BOSTE NAUČILI?

  Na izobraževanju se boste naučili, kako poslušati sebe in svoje telo ter kako začutiti, da stres, kot ste si ga morda zamislili v vašem življenju, pravzaprav sploh ne more obstajati, kadar spoznate, kdo zares ste.

  S pomočjo predavanja, interaktivnih zvočnih vaj in zvočne sprostitve bomo skupaj ustvarili polje, v katerem se boste lahko globoko sprostili, odvrnili od stresa, razbremenili ter zavedali, na kakšen način je možno še ustvarjati, brez stresa. Odšli boste z zavedanjem, da je življenje lahko tudi lahkotno in enostavno.

  ...IN ŠE NEKAJ INFORMACIJ GLEDE DELAVNICE:

  Srečanje vključuje interaktivne vaje za odmik od stresa. Prosili bi vas, da s seboj na srečanje prinesete tudi armefleks ali kakršnokoli podlogo, na kateri boste sedeli med zaključno zvočno sprostitvijo.

  Vabljeni k ogledu predstavitvenega videa.


  Vabljeni k ogledu predstavitvenega videa.
  CILJI PROGRAMA

  Udeleženci delavnice boste:


  • spoznali nove načine sproščanja in razbremenitve
  • spoznali, kako preprečiti negativne vplive stresa na vaše telo
  • sodelovali pri interaktivnih vajah za odmik od stresa
  • razvili osebnostno čvrstost in notranje ravnovesje
  • doživeli pravo zvočno sprostitev prek zvočnega koncerta  ZA KOGA JE DELAVNICA PRIMERNA?


  • za vse, ki se pri svojem delu srečujete s stresnimi situacijami in iščete nove načine, kako ustvariti polje ustvarjalnosti,
  • za vse, ki se želite naučiti poslušati svoje telo ter ga razbremeniti stresa,
  • za vse, ki bi radi izboljšali svoje odnose na delu in v zasebnem življenju drugimi.


  Praktična in interaktivna delavnica, primerna za vse zaposlene v organizaciji!


  Praktična in interaktivna delavnica, primerna za vse zaposlene v organizaciji!


  PredavateljICA

   
  TJAŠA CEPUŠ

  podjetnica, umetnica, zvočna alkimistka


  Mojstrica kreacije prostora, kjer lahko ljudje najdejo svojo lepoto, Sebe. Otroško strast ( glasba, ples in poučevanje) je preusmerila in razvila v poklic - v Zvočno Umetnost, Zdravilno Glasbo terUčiteljstvo s pomočjo zvoka.

  Več ...

  Tjaša Cepuš je podjetnica,umetnica, glasbenica, zvočna alkimistka, učiteljica, maserka.

  Mojstrica kreacije prostora, kjer lahko ljudje najdejo svojo lepoto, Sebe. Otroško strast ( glasba, ples inpoučevanje) je preusmerila in razvila v poklic - v Zvočno Umetnost, Zdravilno Glasbo ter Učiteljstvo s pomočjo zvoka. Ustanoviteljica Zvočnega SPA v Celju, je izdalatudi svoj CD, posnela mnogo Dušnih CD-jev posameznikom, CD-jev za rastline, izobrazila mnogo novih zvočnih alkimistov, izvedla mnogo zvočnih koncertov spriznanimi glasbeniki in igrala več tisočim ljudem posameznikom ter podjetjem po Sloveniji in Evropi. Pravi naslednje: »največje darilo so sijoče oči ljudi po zaključeni seansi. Sijoče oči so znak, da sem z zvokom prebudila in oživila radost, ljubezen, moč, mir.

  Moj moto je: Kar kreiraš, naj je dobro za človeštvo, planet in vesolje.«

  Prijava in kotizacija

  Na podlagi prijave vam bomo poslali račun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Kotizacijo lahko
  poravnate tudi pred prejemom računa na IBAN SI56 0292 1008 9918 850
  (NLB d.d. , Trg republike 3, Ljubljana), sklic na št. 4321-matična št. plačnika.

  Interno izobraževanje

  Planet GV

  Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana 

  Želite biti redno obveščeni o naših izobraževalnih dogodkih?

  Prijavite se na naše e-novice