Tanja Čajavec

Trenerka osebne transakcije, Arhiv Servis

Tanja Čajavec je univerzitetna diplomirana sociologinja kulture in umetnostna zgodovinarka, ki že več kot 18 let uspešno združuje zasebno in poslovno življenje. Je trenerka osebne transakcije in deluje po načelih: AEIOU voditeljstva, kreativnega razvoja in učinkovitega sodelovanja po DE BONU, pozitivne psihologije, Transolution Bussines Praktional metode, Train the Trainer pristopa, NLP metode in TA (transakcijske analize).

Kot trenerka osebne transakcije podpira odgovorne posameznike, lastnike, direktorje in vodje na njihovi poti osebne transakcije s ciljem, da prevzamejo škarje in platno v svoje roke.

Upravljanje, digitalizacija in arhiviranje kadrovske dokumentacije po ZVOP-2

Tudi vi sodite med tiste, ki konstantno iščejo dokumente in jih seveda ne najdete, ker so se ali založili, ali nepravilno shranili? Kar 92 % podatkov se ne najde v potrebnem času in statistika kaže, da ima v Sloveniji manj kot 5 % podjetij pravilno urejene delovne procese.

Pred vrati je nov Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2), ki prinaša pomembne in konkretne spremembe. Zato bo potrebno do konca leta 2021 prilagoditi in urediti dokumentacijo.

Na predavanju boste na enostaven, zabaven in razumljiv način izvedeli nekaj novosti in trikov uspešnih podjetij o tem, kako vpeljati digitalizacijo v vaše podjetje brez stresa.