Katja Tomič Pintar

Vodja agencije za marketing

Katja Tomič Pintar je vodja agencije za marketing Identiteta in strokovnjakinja s področja marketinga z več kot 20-letnimi izkušnjami. 18 let je bila zaposlena v največji finančni instituciji v Sloveniji, v NLB, kjer je že od začetka kariere zasedala vodilna delovna mesta, sedaj pa vodi svojo agencijo za marketing, po vsej Sloveniji izobražuje različne kadre na področju učinkovite komunikacije in prodaje in piše članke za strokovne revije. Podjetjem svetuje pri organizaciji marketinške funkcije in upravljanju s kadri, v zadnjem času predvsem na področju upravljanja s talenti, mentorstvom in vključevanju starejših v delovni proces.

Zgradite osebno blagovno znamko

Osebna blagovna znamka je jasna, močna in privlačna podoba posameznika – podoba, ki jo ljudje vidijo v vas. To podobo lahko začnete zavestno graditi na način, da vas vašim javnostim prikaže tako, kot si želite.

Na predavanju boste prepoznali svoje prednosti in slabosti ter določili vaše unikatne lastnosti, v kateri se razlikujete od drugih. Spoznali boste, kaj javnost dojema o vas, kaj od vas pričakuje in kaj naj vaša osebna blagovna znamka vsebuje. Skozi individualno vajo boste določili vaš USP (Unique Selling Proposition), vašo unikatno lastnost, v kateri se razlikujete od drugih. Po predavanju boste začeli sebe in svojo kariero dojemati na nov, marketinški način in pri vsaki vaši aktivnosti razmišljali, ali je v skladu z vašo javno podobo, vašo lastno osebno blagovno znamko.