dr. Dmitriy Kopina

Predavatelj, trener in coach

Dmitriy je doktor ekonomskih in poslovnih ved, z več kot 30 let izkušenj pri vodenju, organiziranju in izobraževanju v različnih domačih in mednarodnih poslovnih okoljih. V zadnjem času je njegova velika strast izvajanje  izobraževanja odraslih, doma in v tujini, v obliki izkustvenih delavnic, večdnevnih odmikov in coachinga. Je certificirani mednarodni trener nenasilne komunikacije s strani centra CNVC (ZDA).

Dmitriy kot svoje poslanstvo soustvarja svet, v katerem bi se večina izmed nas zjutraj zbudila z navdihom, na delovnem mestu z vsemi svojimi potenciali doprinesla k uspehu podjetja in se hkrati počutila varno, ustvarjalno in učinkovito, domov pa bi prišli zadovoljni in izpolnjeni.

Izvajanje učinkovitih sestankov na daljavo in v živo

četrtek – 12. november | 11:15

Se sestankov udeležujete z veseljem in komaj čakate naslednjega? Bi jih opisali kot učinkovite in navdihujoče ali pa so prava nočna mora?

Sestanek je pomembno orodje v procesih poslovnega sodelovanja. Učinkoviti sestanki so ključni element ustvarjalnosti, dobrih odnosov, vzpodbudne organizacijske klime in dobrih poslovnih rezultatov. Sestanki lahko predstavljajo večino delovnega časa.

V interaktivnem predavanju bomo iskali konkretne rešitve, kako upravljati sestanke v živo in na daljavo, vključevati vse udeležence, spodbujati ustvarjalnost, strukturo, jasnost in namen. Poigrali se bomo z idejami, kako v sestanke sočasno vnašati igrivost in zabavo ter hkrati spodbujati učinkovitost in uspešnost.