Bojana Košnik Čuk

PREDAVATELJICA

Mednarodno priznana strokovnjakinja z več kot 2o let izkušenj na področju diplomatskega in poslovnega protokola. Zagovarja stališče, da nam poznavanje pravil lepega vedenja omogoča, da se samozavestno in s tem uspešneje odločamo v različnih poslovnih situacijah.. Skrbela je za protokol na Ministrstvu za zunanje zadeve, Službi Vlade RS za evropske zadeve, Vladi RS – Servisu za protokolarne storitve Brdo, Mestni občini Ljubljana in Ministrstvu za obrambo. Predavateljica je avtorica knjige 24 ur poslovnega bontona.

Kultura prehranjevanja in pitja na poslovnih srečanjih (ob streženi večerji)

Četrtek – 12. november | 19:00

Potrebujemo pravila komunikacije z drugimi ljudmi. Ta zunanja podoba našega vedenja pa nam včasih povzroča težave. Prav je, da jih dobro poznamo, saj nam omogočajo, da se bomo bolj samozavestno in odločno znašli v različnih poslovnih situacijah, to pa lahko pripomore k še boljšemu poslovnemu uspehu in še večji odličnosti in še k prijetnejšemu sobivanju tudi v zasebnem življenju.
Kultura vedenja za mizo, torej kultura pitja in prehranjevanja pa je glavni pokazatelj ali smo iz pravega testa ali ne.

Izvedeli boste vse kar je potrebno vedeti, če želite dobro izpeljati poslovno, romantično, družinsko kosilo ali večerjo in ali je vedenje za mizo res tako pomembno. Pravilno vedenje za mizo, kako se posesti za mizo, kdo prvi sede, sedežni red. Pravilna uporaba pribora, kozarcev. Kdo pri obroku prvi začne jesti in kdo zaključi. Pravilno sedenje in drža za mizo. Kako pojemo posamezne jedi, kaj še lahko jemo z rokami…