Jesenski posvet ADMA – Razvijamo najboljšo podporo menedžmentu

Kdaj?Kje?
12. in 13. november 2020Bled Rose hotel, Bled

70+ SODELUJOČIH ORGANIZACIJ

20+ GOVORCEV

130+ UDELEŽENCEV

ADMA DRUŽENJE

Osrednji izobraževalni posvet zaposlenih v podpori menedžmentu

Jesenski posvet ADMA bo 12. in 13. novembra 2020 v Mariboru gostil več kot 130 udeležencev, ki delujejo na področju podpore menedžmentu. Posvet bo v intimnem vzdušju pod mariborskim Pohorjem postregel z vrhunskimi predavanji, prinaša pa tudi veliko praktičnih vaj in delavnic, ki vam bodo omogočile dostop do individualnega znanja in veščin, ki ga boste lahko takoj implicirali na svoje delo.

DO JESENSKEGA POSVETA ADMA NAS LOČI ŠE
0Dni0Ur0Minut

Utrinki iz Jesenskega posveta ADMA

Zakaj na Jesenski posvet ADMA?

ADMAstične vsebine

Za uspešno opravljanje dela v podpri menedžmentu je potreben tako velik nabor znanj in kompetenc, da ga je praktično nemogoče določiti. Najboljša podpora menedžmentu je močno tako pri strokovnih znanjih kot pri obvladovanju mehkih veščin. Zato smo Jesenskemu posvetu ADMA tokrat določili pet področij, za katera verjamemo, da so ključna za rast in razvoj v podpori menedžmentu, to so: Vodenje in prokativno delovanje, Medosebne veščine, Poslovna komunikacija in bonton, Sodobne tehnologije in projektno vodenje ter ADMA navdih.

ADMAstični govorci

Posvet je namenjen vsem, ki želite doživeti nepozabno ADMA energijo in biti hkrati deležni individualnega pristopa tako s strani predavateljev kot tudi organizatorjev. Zavedamo se, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij in Jesenski posvet ADMA je tukaj, da vas opremi z oprijemljivim znanjem, ki bo pomagalo stopiti korak naprej tako vam kot tudi vaši organizaciji.

2 bogata dneva mreženja in druženja

Obljubljamo vam izredno bogata dneva, ki jih boste preživeli v ADMAstični družbi. Izkoristite jih za tudi za druženje, izmenjavo izkušenj in mreženje z vašimi kolegi iz vse Slovenije. Obkongresno dogajanje bo pestro – ADMA druženje, dobrodelni tek in pohod, bogati odmori in ADMAstične nagrade sponzorjev.

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu.

Bodite z nami in izkoristite edinstveno priložnost za izobraževanje, potrditev, druženje in praznovanje poklica podpore menedžmentu!

Glavna govorka ADME 2019

Kdo vse vas bo še navdušil

Jesenski posvet ADMA vas pričakuje!

Sprejmite odločitev in se pridružite edinstvenemu ADMA svetu.

Kaj menijo tisti, ki so bili na Jesenskem posvetu ADMA?

Tokratni Jesenski posvet je presegel vsa moja pričakovanja. Ko sem prebrala program, sem komaj čakala na dan, ko se ne bom ustavila v službi v Ljubljani, ampak se peljala še dobri dve uri do Maribora. Že ko sem prišla, sem čutila dobro energijo. Nasmehi, stiski rok kolegic ter iskren pozdrav organizatorjev mi potrdi, da bo posvet zanimiv in da bomo odšle zadovoljne. Odlična predavanja, raznolika, primerna za današnji čas, ko se od nas pričakuje vedno več. Ne bi poudarjala nobenega predavanja, saj mi je bilo vsako predavanje všeč. Posvet mi je dal bogate izkušnje za nadaljnje delo, da bom lahko uspešna in srečna pri svojem delu.
Hvala vam, preživela sem dva čudovita, prehitro minljiva dneva.

Valerija Bižič

Viba Film Ljubljana

Zanimivo, z uporabnimi vsebinami prežeto, navdihujoče 2-dnevno druženje. Vsak od nas lahko po takšnem posvetu, postane boljši delavec in predvsem boljši človek.

Irena Bogolin

Zavod RS za transfuzijsko medicino

Iskreno moram pohvaliti vse predavatelje in tudi organizacijo posveta. Takšno izobraževanje je vsekakor dobrodošlo za vse, ne glede na izobrazbo in delovno mesto, saj so teme predavanj takšne, ki ti pridejo prav tako v delovnem procesu kot tudi v vsakdanjem življenju. Super so tudi druženja med odmori, kjer spoznaš veliko ljudi in lahko z njimi izmenjuješ izkušnje, nabiraš ideje in soočiš različne poglede. Takšna izobraževanja res priporočam in vabim vse delodajalce, da prisluhnejo svojim zaposlenim v želji po izobraževanjih.

Zoran Bjelan

Mestna občina Ljubljana

Spoznanje, da se lahko udeležujem izobraževanj ADMA je neprecenljivo bogastvo pridobivanja znanja, veščin in ne nazadnje ohranjanja stikov s kolegicami in kolegi širom Slovenije. Letošnja jesenska AMDA 2019 mi je bila še posebej všeč, saj je ves čas v nas vzbujala pozitivne vibracije skozi odlična predavanja, ki si prav vsako posebej zasluži svoj aplavz.
Poleg vseh pozitivnih občutkov, da skupaj zmoremo mnogo in še več, nas je povezala tudi humanitarnost, saj smo s svojimi prispevki pomagali zbirati sredstva za malega dečka Gala, ki nas je v spremstvu staršev prišel pozdravit na samo srečanje in nam podaril svoj nasmeh.
V želji, da bi nas tudi v bodoče neustavljiva želja po znanju in sodelovanju zopet združevala na naslednjih ADMA posvetih, se zahvaljujem vsem, ki ste nam to omogočili!

Olga Pavlović

Krka, d.d., Novo mesto

. S posveta sem odšla s pozitivno energijo. Pohvalila bi prav vse predavatelje, da so dobro strokovno podkovani in znajo vzpostaviti stik z udeleženci. Všeč mi je bila raznolikost predavateljev. Vsak predavatelj je imel svojo specifiko in tako sem lahko kot posameznik ugotovila, katero področje mi je najbolj blizu. Ker v življenju nikoli ne veš kam te vodi pot, zato je dobro slišati mnenja drugih in biti odprt za nove možnosti. S tem pa pridobiš veliko na osebnostni ravni in pričneš ločevati med stvarmi , ki so v življenju res pomembne.
Bilo je lepo preživeti dva dni z vami , iskrene zahvala snovalcem programa in celotni ekipi Planeta GV, ki se zelo trudi.

Irena Strmšek

CSD Osrednja Slovenija - Vzhod

Možnost nastanitve

Nočitve urejate neposredno s ponudnikom kapacitet na habakuk@termemb.si, povsem neodvisno od prijavnega obrazca za dogodek. Ob rezervaciji nujno navedite, da ste udeleženec/-ka Jesenskega posveta ADMA.

Hotel Habakuk 4*

PROMO KODA: ADMA
Ob rezervaciji NUJNO navedite promo kodo ADMA s katero veljajo spodnje cene:

Dvoposteljna soba – single use: 70 eur/nočitev z zajtrkom
Dvoposteljna soba: 86eur/nočitev z zajtrkom

HOTEL HABAKUK
POHORSKA ULICA 59, 2000 MARIBOR

MOŽNOSTI NASTANITVE

Smo v dobri družbi sponzorjev