Pripravljeni, da zacvetite!

Kdaj?
14. in 15. oktober 2021
Kje?
Bled Rose hotel, Bled

15+ UR STROKOVNIH VSEBIN

10+ NASTOPAJOČIH

100+ UDELEŽENCEV

DVA DNEVA ADMA DRUŽENJA

Pripravljeni, da zacvetite!

Jesenski posvet ADMA se letos seli v osrčje slovenskega bisera, na Bled.
14. in 15. oktobra 2021 bomo v Bled Rose hotelu gostili zaposlene, ki delujejo na področju podpore menedžmentu.

Posvet bo v čarobnosti Blejskega jezera in gradu postregel z vrhunskimi predavanji, navdihujočimi govorci, sproščenim vzdušjem in nepozabno energijo, s katero boste zacveteli in cveteli na delovnem mestu.

Nikoli se ne nehamo učiti in vedno lahko zacvetimo! Tega se vsekakor zavedate vsi, ki nas spremljate in želite s svojimi kompetencami pomembno prispevati k uspešnosti vaše organizacije.

ADMA je na tem področju vsekakor vaša najboljša prijateljica, ki vam ponuja dva dneva intenzivnega učenja, spremljanja najboljših praks in mreženja z enako mislečimi. Ne glede na to, kje ste trenutno poklicno, z ADMO boste postali najboljša različica samih sebe!

Vloga zaposlenih v podpori menedžmentu se spreminja in razvija. Bodite pripravljeni na prihajajoče spremembe, izkoristite svoj potencial in zacvetite skupaj z nami!

DO JESENSKEGA POSVETA ADMA NAS LOČI ŠE:

0Dni0Ur0Minut

Zakaj na Jesenski posvet ADMA?

2 dneva učenja in druženja na pravljični lokaciji s pogledom na Blejsko jezero

Pripravili smo vam dva bogata dneva predavanj in delavnic, ki jim boste lahko prisluhnili v sproščenem in navdihujočem okolju. Večnamenska dvorana Rose se nahaja v pritličju hotela, z ogromno naravne svetlobe in s pogledom na park in jezero, ki bosta še dodatno pripomogli k vaši zbranosti in vsrkavanju slišanega. Izkoristite ju tudi za druženje, izmenjavo izkušenj in poklon vašemu poklicu.

ADMAstične vsebine

Za uspešno opravljanje dela v podpri menedžmentu je potreben tako velik nabor znanj in kompetenc, da ga je praktično nemogoče določiti. Najboljša podpora menedžmentu je močno tako pri strokovnih znanjih kot pri obvladovanju mehkih veščin. Zato smo Jesenskemu posvetu ADMA tokrat določili pet področij, za katera verjamemo, da so ključna za rast in razvoj v podpori menedžmentu, to so: Vodenje in prokativno delovanje, Medosebne veščine, Poslovna komunikacija in bonton, Sodobne tehnologije in projektno vodenje ter ADMA navdih.

ADMAstični govorci

Posvet je namenjen vsem, ki želite doživeti nepozabno ADMA energijo in biti hkrati deležni individualnega pristopa tako s strani predavateljev kot tudi organizatorjev. Zavedamo se, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij in Jesenski posvet ADMA je tukaj, da vas opremi z oprijemljivim znanjem, ki bo pomagalo stopiti korak naprej tako vam kot tudi vaši organizaciji.

Kdo vse vas bo navdušil

Lucija Zmajšek

Feldenkrais učiteljica

Petra Zaletel

Profesorica, raziskovalka

Violeta Bulc

Kustosinja za ekocivilizacijo

Nina Scortegagna Kavčnik

Specialistka za delovno pravo

Anja Žagar

Podjetnica in predavateljica

Katja Tomič Pintar

vodja agencije za marketing

Nenad Vladič

Poslovni trener

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu.

Rezervacija nočitev

Bled Rose hotel je butični dizajnerski hotel, ki navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, kakovostnimi materiali in razigrano paleto barv, ki kar vabijo k obisku.
Hotel ponuja namestitev v 88 dizajnersko opremljenih sobah, s skupno 176 posteljami, ki jih krasi pogled na Blejsko jezero in okoliške Julijske Alpe in Karavanke.

Bledrose Hotel 4*
Cesta svobode 8
4260 Bled, Slovenija

ADMA zgodbo nam pomagajo ustvarjati:

SPONZOR

 

URADNA KAVA

 

Kaj menijo tisti, ki so bili na Jesenskem posvetu ADMA?

Tokratni Jesenski posvet je presegel vsa moja pričakovanja. Ko sem prebrala program, sem komaj čakala na dan, ko se ne bom ustavila v službi v Ljubljani, ampak se peljala še dobri dve uri do Maribora. Že ko sem prišla, sem čutila dobro energijo. Nasmehi, stiski rok kolegic ter iskren pozdrav organizatorjev mi potrdi, da bo posvet zanimiv in da bomo odšle zadovoljne. Odlična predavanja, raznolika, primerna za današnji čas, ko se od nas pričakuje vedno več. Ne bi poudarjala nobenega predavanja, saj mi je bilo vsako predavanje všeč. Posvet mi je dal bogate izkušnje za nadaljnje delo, da bom lahko uspešna in srečna pri svojem delu.
Hvala vam, preživela sem dva čudovita, prehitro minljiva dneva.

Valerija Bižič

Viba Film Ljubljana

Zanimivo, z uporabnimi vsebinami prežeto, navdihujoče 2-dnevno druženje. Vsak od nas lahko po takšnem posvetu, postane boljši delavec in predvsem boljši človek.

Irena Bogolin

Zavod RS za transfuzijsko medicino

Iskreno moram pohvaliti vse predavatelje in tudi organizacijo posveta. Takšno izobraževanje je vsekakor dobrodošlo za vse, ne glede na izobrazbo in delovno mesto, saj so teme predavanj takšne, ki ti pridejo prav tako v delovnem procesu kot tudi v vsakdanjem življenju. Super so tudi druženja med odmori, kjer spoznaš veliko ljudi in lahko z njimi izmenjuješ izkušnje, nabiraš ideje in soočiš različne poglede. Takšna izobraževanja res priporočam in vabim vse delodajalce, da prisluhnejo svojim zaposlenim v želji po izobraževanjih.

Zoran Bjelan

Mestna občina Ljubljana

Spoznanje, da se lahko udeležujem izobraževanj ADMA je neprecenljivo bogastvo pridobivanja znanja, veščin in ne nazadnje ohranjanja stikov s kolegicami in kolegi širom Slovenije. Letošnja jesenska AMDA 2019 mi je bila še posebej všeč, saj je ves čas v nas vzbujala pozitivne vibracije skozi odlična predavanja, ki si prav vsako posebej zasluži svoj aplavz.
Poleg vseh pozitivnih občutkov, da skupaj zmoremo mnogo in še več, nas je povezala tudi humanitarnost, saj smo s svojimi prispevki pomagali zbirati sredstva za malega dečka Gala, ki nas je v spremstvu staršev prišel pozdravit na samo srečanje in nam podaril svoj nasmeh.
V želji, da bi nas tudi v bodoče neustavljiva želja po znanju in sodelovanju zopet združevala na naslednjih ADMA posvetih, se zahvaljujem vsem, ki ste nam to omogočili!

Olga Pavlović

Krka, d.d., Novo mesto

. S posveta sem odšla s pozitivno energijo. Pohvalila bi prav vse predavatelje, da so dobro strokovno podkovani in znajo vzpostaviti stik z udeleženci. Všeč mi je bila raznolikost predavateljev. Vsak predavatelj je imel svojo specifiko in tako sem lahko kot posameznik ugotovila, katero področje mi je najbolj blizu. Ker v življenju nikoli ne veš kam te vodi pot, zato je dobro slišati mnenja drugih in biti odprt za nove možnosti. S tem pa pridobiš veliko na osebnostni ravni in pričneš ločevati med stvarmi , ki so v življenju res pomembne.
Bilo je lepo preživeti dva dni z vami , iskrene zahvala snovalcem programa in celotni ekipi Planeta GV, ki se zelo trudi.

Irena Strmšek

CSD Osrednja Slovenija - Vzhod