Pripravljeni, da zacvetite!

Kdaj?
14. in 15. oktober 2021
Kje?
Bled Rose hotel, Bled

15+ UR STROKOVNIH VSEBIN

10+ NASTOPAJOČIH

100+ UDELEŽENCEV

DVA DNEVA ADMA DRUŽENJA

Pripravljeni, da zacvetite!

Ali ste pripravljeni, da postanete nepogrešljiv kader na področju podpore menedžmentu, ki svoje delo opravlja uspešno, ustvarjalno in učinkovito? Si želite nadgraditi svoja znanja, veščine in sposobnosti s šopkom navdihujočih zgodb izbranih govorcev?

Če je vaš odgovor DA, potem vabljeni, da zacvetite skupaj z nami!

Pridružite se nam na Jesenskem posvetu ADMA, kjer bomo 14. in 15. oktobra 2021 skupaj odkrivali nova znanja, širili obzorja in se urili v inovativnih veščinah na področju podpore menedžmentu. Vse to vas čaka v osrčju slovenskega bisera, na čudovitem Bledu! Doživite to nepozabno izkušnjo, prepleteno z vrhunskimi strokovnimi vsebinami, sproščenim vzdušjem in nepozabno energijo, ter skupaj z nami postanite najboljša različica samih sebe.

Rast in razvoj – tako na poslovnem kot osebnostnem področju – sta še posebej v časih turbulentnih sprememb in nenehnih inovacij izjemno pomembna. Pri tem, da zacvetite v vsem svojem potencialu, vam bodo pomagale naše odlične vsebine. Čakata vas dva dneva intenzivnega učenja, spremljanja najboljših praks in sproščenega povezovanja.

Vabljeni, da zacvetite skupaj z nami!

Dogodek boste lahko spremljali v živo ali prek spleta.

DO JESENSKEGA POSVETA ADMA NAS LOČI ŠE:

0Dni0Ur0Minut

Zakaj na Jesenski posvet ADMA?

ADMAstične vsebine

Če imate željo po strokovni rasti, poglobitvi svojega znanja ter širitvi nabora kompetenc, potem je naša raznovrstna paleta predavanj in neprecenljivih praktičnih znanj prava rešitev za vas. Pridružite se nam in izvedite, vprašajte in izkusite vse, kar ste si želeli vedeti o še bolj učinkovitem in uspešnem delu pri podpori menedžmentu. S svojimi novimi strokovnimi znanji in obvladovanjem mehkih veščin doprinesite k še boljšemu delovanju celotnega podjetja. Kako? Pridružite se nam! Pridobili boste dragocena znanja s petih področij, ki so ključna za rast in razvoj podpore menedžmentu: Vodenje in proaktivno delovanje, Medosebne veščine, Poslovna komunikacija in bonton, Sodobne tehnologije in projektno vodenje ter ADMA navdih.

ADMAstični govorci

Nikoli se ne nehamo učiti – rast, razvoj in spremembe so resnično edine »stalnice« v življenju. Ker verjamemo, da si tudi vi želite zacveteti, smo za vas pripravili nabor izjemnih in navdihujočih govorcev. Na jesenskem posvetu ADMA boste lahko izvedeli številne koristne strokovne nasvete, delili dragocene izkušnje, se urili s praktičnimi primeri in delavnicami ter širili svoj potencial z navdihujočimi vsebinami z različnih področij delovanja. Vabljeni, da doživite nepozabno ADMO energijo z bolj individualnim pristopom, vrhunskimi vsebinami in koristnim oprijemljivim znanjem, a v bolj intimnem in sproščenem vzdušju.

ADMAstična lokacija

Uspešno pridobivanje novih znanj poteka bolj lahkotno in učinkovito v okolju, kjer smo lahko sproščeni, odprti in dojemljivi. Naša želja je koristno združiti s prijetnim, zato smo veseli, da vas lahko letos povabimo na izjemno lokacijo s pogledom na Blejsko jezero. Pridružite se nam na pravljični lokaciji, kjer boste lahko v večnamenski dvorani Bled Rose hotela z izjemnim pogledom na naravo učinkovito vsrkavali vsa nova znanja, se družili in izmenjevali izkušnje. Čudovito okolje, kjer boste resnično zacveteli v vseh pogledih. Vabljeni!

Kdo vse vas bo navdušil

Violeta Bulc

Kustosinja za ekocivilizacijo

Bojana Košnik Čuk

STROKOVNJAKINJA S PODROČJA DIPLOMATSKEGA IN POSLOVNEGA PROTOKOLA

Lea Pisani

svetovalka za celovito podobo osebnosti

Martin Golob

Duhovnik

Suzi Asfour

Poslovna sekretarka, Waldorfska šola Maribor

Manuela Repek

Koordinator pisarne uprave, Luka Koper d.d.

Judita Rigler

Vodja prodaje, SG Guzelj d.o.o.

Sara Zupančič

Managerka delovne sreče

Tanja Čajavec

Trenerka osebne transakcije, Arhiv Servis

Katja Tomič Pintar

vodja agencije za marketing

Nenad Vladić

Poslovni trener

Anja Žagar

Podjetnica in predavateljica

Nina Scortegagna Kavčnik

Specialistka za delovno pravo

Melita Kolbezen

USTANOVITELJICA IN DIREKTORICA, ADVICO D.O.O.

Petra Zaletel

Profesorica, raziskovalka

Lucija Zmajšek

Feldenkrais učiteljica

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu.

Rezervacija nočitev

Bled Rose hotel je butični dizajnerski hotel, ki navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, kakovostnimi materiali in razigrano paleto barv, ki kar vabijo k obisku.
Hotel ponuja namestitev v 88 dizajnersko opremljenih sobah, s skupno 176 posteljami, ki jih krasi pogled na Blejsko jezero in okoliške Julijske Alpe in Karavanke.

Bledrose Hotel 4*
Cesta svobode 8
4260 Bled, Slovenija

ADMA zgodbo nam pomagajo ustvarjati:

SPONZOR

 

URADNA KAVA

 

Kaj menijo tisti, ki so bili na Jesenskem posvetu ADMA?

Kljub dolgoletnim izkušnjam pri delu v različnih nadzornih svetih, z zadovoljstvom ugotavljam, da mi je izobraževanje prineslo nove poglede tako skozi pravne novosti kot tudi skozi oči revizorjev, sanacijskih upraviteljev ter drugih predavateljev, ki so nam podajali vsebino na podlagi svojih izkušenj.

mag. Mojca Kunšek, direktorica

Ajpes

Slovenski kadrovski kongres je dogodek, ki se ga vsako leto z veseljem udeležim.
Program vsako leto predstavi aktualne HR trende, primere dobrih praks domačih in tujih podjetji in nas seznani z novimi pristopi pri delu z ljudmi.
Poleg kvalitetnega programa je kongres tudi odlična priložnost, da se srečam s kolegi in strokovnjaki iz HR področja.

Nataša Jelovčan, vodja razvoja in selekcije

Mercator, d.d.

Z zagotovostjo lahko izpostavim, da je Kongres ADMA enkraten dogodek v Sloveniji, kjer lahko posameznik na enem mestu pridobi široko paleto strokovnih znanj, odgovore na številna aktualna vprašanja, ter vzpostavi nova poznanstva, ki lahko prerastejo v prava prijateljstva.

Mladenka Bogatinovski, poslovni asistent

Energija plus d.o.o.

Nabavna konferenca, kot eden največjih dogodkov za nabavnike, je odlična priložnost in definitivno pravilna izbira za nabavnika, ki želi pridobiti nova znanja. Ker v poslu vedno potrebujemo nekaj več, nekaj novega, drugačnega in stremimo k svežim in kvalitetnim informacijam, je program konference vedno zasnovan tako, da domov odidemo polni novih idej in zamisli kako bomo to uveljavili v praksi. Izmenjava dobrih praks, delitev izkušenj z ostalimi ''so – nabavniki'' ter nova znanja ostalih predavateljev in udeležencev nam lahko izjemno koristijo pri naših poslovnih odločitvah. Poleg strokovnega znanja, ki ga pridobim na konferenci, vedno odnesem s seboj ogromno pozitivne energije in ta vrednost me še dodatno motivira in me navdaja z veseljem do tega kar delam.

Barbara Šmalc, Nabavna managerka 2009, , Direktorica strateških projektov

Reflex, d.o.o.

Počutje na Davčno-finančni konferenci je bilo odlično. Razlog je preprost, na dogodkih Planeta GV se počutim zelo domače iz več razlogov: teme, prezentacije oz. predavanja so bili koristne, atraktivne in zelo zanimive, predvsem finančni sklop; na dogodku sem spoznal potencialne poslovne partnerje, skratka konferenca za nove poslovne priložnosti. Obisk konference zelo priporočam vsakemu strokovnjaku, ki je povezan z finančnim-davčnim področjem. Planet GV sprejemam kot poslovnega partnerja, s katerim bomo tudi v prihodnje skupaj krepili vrednost finančne funkcije v uspešnih slovenskih podjetjih.

Mag. Črtomir Časar, sodni cenilec

BV Finančna Skupina d.o.o.