Komu je namenjena HR&M konferenca?


Konferenca je namenjena managerjem in strokovnjakom, ki se ukvarjajo z vodenjem ljudi. Torej najvišjemu vodstvu, ki razume pomembnost HR tem ter se zaveda izjemnega pomena sodelovanja s HR strokovnjaki ter vsem strokovnjakom, ki se ukvarjajo z razvijanjem in raziskovanjem zavzetosti, organizacijske energije in zadovoljstva zaposlenih, torej vsem, ki jih zanimajo najboljše prakse slovenskih podjetij in bi želeli izboljšati področje HRM-ja v svojem podjetju ali organizaciji ter predstavnikom zainteresiranih javnosti s področja zaposlovanja, HRM, vodenja in upravljanja, delovnih razmerij in sodobnih pristopov vodenja ljudi pri delu.

Kaj pridobite z udeležbo?

Novi trendi

Predstavljamo najnovejše HR trende, izsledke iz raziskav in aktualne tematike, ki najbolj obeležujejo dogajanje na HR področju. Letos to niso nasveti, kako postati privlačnejši v očeh talentov ampak kako talente motivirati, da od njih dobimo maksimalno vrednost.

HR prakse

Spoznali boste dobre HR prakse in inovativne pristope pri ravnanju z ljudmi pri delu. Ste že slišali za t.i. sistemski pristop, ki se ga poslužujejo najuspešnejša nemška podjetja in dokazuje, da hiarhija in red nista preživeta vodstvena elementa?

Izkušnje

Z vrhunskimi HR strokovnjaki in svojimi kolegi boste delili dragocene izkušnje.

Na konferenci že tradicionalno podeljujemo nagrade za HRM projekt leta in s tem raziskujemo, odkrivamo in nagrajujemo dobre in učinkovite prakse ravnanja z ljudmi pri delu. Pridite v našo družbo in pokažite, kaj počnete vi.

Shranite si datum za HR&M konferenco!

Prijavite se zdaj!