Norbert Hoelzl

Ustanovitelj Leadbacker

Norbert, inženir, ki je študiral mednarodno ekonomijo in pogajanja. Doktoriral je iz ekonomije, doktorat pa je objavil pri IMD/Švica. Med študijem je pridobil certifikat poklicnega smučarskega in gorskega vodnika.

V začetku svojega bivanja v ZDA se je usmeril v pomoč tehnološkim podjetjem pri internacionalizaciji. Nadaljeval je pri Ernst & Young v EU, kasneje se je ukvarjal s komunalnimi podjetji in telekomunikacijami ter zunanjim izvajanjem storitev IT.

Delal je tudi kot uradnik za prestrukturiranje med posli M&A, proizvodnji jekla in maloprodajnih organizacijah po Evropi in Ukrajini.

V svoji karieri je Norbert sodeloval z več sto menedžerji na vseh ravneh. S tem vpogledom in izkušnjami je ustanovil Leadbacker, da bi ljudem pomagal pri sodelovanju, razvoju in boljši uspešnosti.

HR&M pogovor: Izkustvo mogočega

Govorili bomo o postavljanju smelih HR ciljev, izzivih uvajanja HR&M projektov in HR priložnosti v prihodnosti. V pogovoru bosta sodelovali Katarina Primožič Ramoveš, NIL, vodja zmagovalnega projekta “Talent Lab” v kategoriji malih in srednjih podjetij, in Mateja Panjan, Danfoss, vodja zmagovalnega projekta “Talent Cloud” v kategoriji velikih podjetij. Pogovor bo vodil Peter Ribarič, odgovorni urednik revije HR&M.