Mateja Panjan

Vodja zmagovalnega HR&M projekta leta 2020 “Talentcloud”, Danfoss

Mateja Panjan je kreatorka novih načinov dela v korporaciji Danfoss, ki zaposluje 37.000 zaposlenih po celem svetu. V začetku meseca novembra je prevzela novo vlogo strateške svetovalke v prevzetem podjetju Danfoss Leaheat na Finskem, ki razvija programsko opremo za energetsko učinkovitost stavb in ostale infrastrukture. Mateja že vrsto let strastno soustvarja inovativno in povezovalno kulturo v svojem podjetju in uspešno povezuje in deli poslovne prakse tudi s širšim poslovnim okoljem tako v Sloveniji kot v tujini. Je soustanoviteljica programa TALENTcloud, ki temelji na prostem pretoku zaposlenih med podjetji. TALENTcloud je postal tudi zmagovalni HRM projekt leta 2020. Med nagrajenimi poslovnimi praksami, pri katerih je sodelovala, sta tudi programa 24Idea hekaton in DHC Poletna šola. Oba programa poudarjata tesno sodelovanje med zaposlenimi, kupci in ostalimi deležniki.

Hitrost spreminjanja današnje realnosti in kompleksnost izzivov, s katerimi se soočamo danes, zahtevajo od nas, da se učimo in rastemo na drugačen način in v drugačnem tempu kot prej. Mateja Panjan verjame, da je nujno, da rastemo skupaj.

HR&M pogovor: Izkustvo mogočega

Govorili bomo o postavljanju smelih HR ciljev, izzivih uvajanja HR&M projektov in HR priložnosti v prihodnosti. V pogovoru bosta sodelovali Katarina Primožič Ramoveš, NIL, vodja zmagovalnega projekta “Talent Lab” v kategoriji malih in srednjih podjetij, in Mateja Panjan, Danfoss, vodja zmagovalnega projekta “Talent Cloud” v kategoriji velikih podjetij. Pogovor bo vodil Peter Ribarič, odgovorni urednik revije HR&M.