Iztok Pavlin

Team lead, Business solutions d.o.o.

Z 10 letnimi delovnimi izkušnjami na področju prodaje, marketinga, kadrovskega managementa in projektnega vodenja v IT svetu, z znanjem s področja razvoja novih poslovnih priložnosti in vodenjem mednarodnih ekip, je Iztok prava oseba za letošnjo okroglo mizo. Med poslovne uspehe uvršča vodenje projektne pisarne na Outfit7, kjer je vpeljeval in izboljševal nove ter obstoječe procese. Skupaj z ekipo so pripeljali podjetje med najboljše razvijalce mobilnih iger na svetu.
Z sodelujočimi pri okrogli mizi bo delil izkušnjo kako lahko podjetja nadgradijo svoje konkurenčne prednosti s pomočjo “mehke” in “trde” analitike. Trenutno dela na več projektih, med njimi izpostavlja projekt “Usability”, v katerem 15 članska mednarodna ekipa premika dosedanje meje.

Okrogla miza – Mi imamo že vse

Torek – september 22. | 10:00

Če že imamo vse, a smo potem najboljši?” Pa smo res najboljši v vsem? Niti organizacija niti posamezniki se ne smemo zadovoljiti s trenutnim stanjem, saj vsak zastoj lahko še prehitro povzroči, da organizacija “zaspi” in posledično propade (npr. Nokia, Kodak, …). Organizacije se morajo zato stalno prilagajati in razvijati, razvoj pa se ne meri samo v tržnem deležu ali dobičku, temveč v vseh poslovnih vidikih, tudi v zadovoljstvu zaposlenih, strank in ostalih deležnikov.