uros-meden-A1-FPA-2024

Uroš Meden

Vodja oddelka za podatkovno analitiko pri A1

Uroš, strokovnjak s področja telekomunikacij in vodja oddelka za podatkovno analitiko pri A1, je svojo karierno pot začel s sodelovanjem na Zaposlitvenem izzivu, kjer je izstopal kot izjemno nadarjen kandidat. Kot diplomiran inženir elektrotehnike se je hitro uveljavil kot specialist za načrtovanje radijskega omrežja, njegove sposobnosti pa so ga kmalu pripeljale do vodstvenih položajev.

Njegova strast do podatkovne obdelave in celovitega End-2-End pogleda na omrežje in poslovanje so ga vodile do prevzema vodilne vloge v oddelku za podatkovno analitiko. Njegova trenutna vloga vključuje analizo širokega spektra podatkov, od informacij o strankah do notranjih poslovnih procesov. Specializiran je za kreiranje učinkovitih tržnih kampanj, pridobivanje in združevanje podatkov iz različnih sistemov ter transformacijo teh podatkov v ključne informacije, ki omogočajo podjetju sprejemati podatkovno podprte odločitve.

Uroševa sposobnost vodenja, skupaj s strokovnim znanjem in inovativnim pristopom, ga uvršča med vodilne strokovnjake na področju telekomunikacij in podatkovne analitike.

OPPSI sprint

Zanesljivo