Organizatorji in partnerji

Forum podatkovne analitike 2022 poteka v soorganizaciji Planet GV in podjetja Result d.o.o.

 

Izstopite iz množice, postanite sponzor

Podpiranje prireditev v obliki sponzoriranja je eden izmed uspešnejših načinov tkanja novih poslovnih priložnosti oziroma negovanja obstoječih poslovnih partnerstev. Mreženje in osebna poznanstva so vedno bolj pomemben element pri sklepanju novih poslov.

Poleg usmerjene predstavitve ciljni skupini in kakovostne izrabe časa, ki ga boste namenili interakciji z udeleženci, si kot sponzorji prireditve gradite in utrjujete vašo prepoznavnost na slovenskem trgu. Hkrati pa vam prisotnost na dogodku omogoča izvajanje različnih aktivnosti, ki vam omogočajo takojšnjo povratno informacijo o vaših izdelkih ali storitvah …

Ne skrivajte se v ozadju, stopite v ospredje!  Za vas imamo pripravljene različne oblike sponzorskega sodelovanja. Skupaj z vami pa lahko razvijemo tudi pakete, prilagojene vašim aktivnostim in željam.

Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:


Polona Koštomaj, Poslovna direktorica Planet GV
+386 41 809 032
polona@planetgv.si

Sponzorstvo

Podpiranje konference v obliki sponzoriranja dogodka je eden izmed uspešnejših načinov tkanja novih poslovnih priložnosti oziroma negovanja obstoječih poslovnih partnerstev. Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte: Polona Koštomaj, vodja razvoja in marketinga, m. 041 809 032, e. polona@planetgv.si.

SPONZOR DOGODKA IN PODPORNIK OPSI SPRINTA

 

VELIKI SPONZOR

 

SPONZOR

 

PARTNERJI

 

PODPORNIKI

 

URADNA KAVA

 

PARTNER MREŽENJA

 

GENERALNI SPONZOR

 

VELIKI SPONZORJI

PARTNERJI

URADNI VITAMINI

 

MALI SPONZOR