Forum informacijske varnosti in varstva osebnih podatkov bo potekal hibridno. Na dogodku se nam boste lahko pridružili v živo 17. septembra 2024 na Fakulteti za računalništvo, Večna pot 113, Ljubljana, ponujamo pa vam tudi možnost, da dogodek spremljate prek spleta.

Zgodnja prijava v živo do 31.7.2024

Cena zgodnje prijave je na voljo le še do 31. 07. 2024

Zgodnja spletna prijava do 31.7.2024

Cena zgodnje prijave je na voljo le še do 31. 07. 2024

Pogoji prijave, odjave, politika zasebnosti in varstva osebnih podatkov

Ugodnejše cene kotizacij veljajo ob prijavi in plačilu kotizacije do navedenega datuma. Če boste izkoristili skupinsko prijavo in nato eno ali več oseb odjavili, vam bomo popuste prilagodili glede na veljavno cenovno politiko.


Ob prijavi na dogodek boste lahko izrecno potrdili strinjanje k prejemanju trženjskih obvestil s potrditvijo izbire "Na izbrane kontakte želim prejemati koristne nasvete in novice organizatorjev konference". Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v elektronskem sporočilu, ki vam ga pošljeta Planet GV (politika zasebnosti) ali DATAINFO.SI (politika varstva osebnih podatkov). Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem.


Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru, da se želite odjaviti morate to pisno sporočiti na prijave@planetgv.si. Odjava z dogodka brez stroškov je možna do 4 delovne dni pred dogodkom. Zadnji dan za odjavo brez stroškov je 11. september 2024 do 23:59. Pri odjavi, ki bo posredovana po tem datumu, vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti. Če udeležba že prijavljene osebe ni možna, lahko brezplačno prijavite nadomestnega udeleženca.