(P)ostanite najboljši in za seboj pustite trajno sled

Na konferenci smo predstavili zgodbe lastnikov in direktorjev uspešnih nemških in slovenskih družinskih podjetij, ki podpirajo v knjigi opisani postopek, s katerim lahko vsako podjetje postane in ostane najboljše na svetu.

V ceno knjige sta vključeni 2 uri spletnih konzultacij z dr. Vizjak, AV.Consulting in dostop do posnetka spletne konference.

Knjiga je namenjena lastnikom in direktorjem družinskih podjetij, ki želijo izboljšati poslovanje svojih podjetij in za seboj pustiti trajno sled.

Kaj lahko pričakujete?

DRUŽBA ZMAGOVALCEV

Ob konferenci izdana knjiga je namenjena širšemu krogu družinskih podjetnikov, ki se spopadajo s podobnimi vprašanji. Branje knjige in ogled konference vam bo v pomoč pri analizi poslovnih izzivov. Z njeno pomočjo  si  boste uspešno odgovorili na vaša vprašanja.

POGLOBLJENO ZNANJE

Z ogledom konference boste spoznali zakonitosti formule uspeha družinskih podjetij, ki so sistematično prikazane v knjigi “Formule uspeha za družinska podjetja – Petdeset nasvetov za pet preskokov”.

NAVDIH ZA NASLEDNJI KORAK

Na konferenci so za navdih poskrbeli uspešni družinski podjetniki in direktorji uspešnih podjetij, ki so govorili o svojih izkušnjah in rešitvah za izzive družinskega podjetništva. Dr. Andrej Vizjak nudi vsakemu kupcu knjige dve brezplačni individualni svetovalni uri preko spleta. Tako bo lahko vsak uspešno naredil naslednji korak v razvojnem preskoku svojega podjetja.

Izberite si svojo kotizacijo zdaj

Rezervirajte si svoje mesto na konferenci Formule uspeha za družinska podjetja