Chris Walsh

Chris Walsh je glavni izvršni direktor skupine NiceLabel; pred nastopom sedanje funkcije je s podjetjem več kot sedem let sodeloval pri načrtovanju in uvedbi ustanoviteljevega nasledstva. Ima več kot 30 let izkušenj kot mednarodni poslovni voditelj v različnih tehnoloških podjetjih, proizvajalcih tako strojne kot programske opreme.
NiceLabel je vodilni globalni ponudnik programskih rešitev za oblikovanje etiket in sistemov za označevanje. Podjetje je bilo ustanovljeno pred 27 leti v Sloveniji in ima pisarne v Nemčiji, ZDA, na Kitajskem in v Singapurju; trenutno v 11 državah zaposluje 150 sodelavcev 14 narodnosti. Pod Chrisovim vodstvom je NiceLabel dosegel visoke stopnje rasti v Evropi in drugod po svetu; prihodek podjetja se je potrojil tako v ZDA kot v regiji EMEA, pomembno pa se je povečala tudi dobičkonosnost podjetja. NiceLabel je prejemnik številnih poslovnih nagrad, med njegove kupce pa se uvrščajo najbolj znane svetovne korporacije. NiceLabel je tudi član ELITE, mednarodnega programa Londonske borze za hitro rastoča podjetja.
Pred začetkom sodelovanja s skupino NiceLabel je bil Chris izvršni direktor podjetja Zebra Technologies EMEA, ki se mu je pridružil kmalu po ustanovitvi in je pod njegovim vodstvom v devetih letih organsko in s prevzemi zraslo v podjetje s 150 milijoni USD prometa in 250 zaposlenimi.
Chris je zaključil študij poslovnih ved na Liverpool Polytechnic, svojo karierno pot pa je začel v podjetjih GEC-Marconi, Esselte ter Ali Group Spa.

Tema govora