Dress For Success
- zlata pravila oblačenja!


4. oktober 2016

od 16.30 do 20.00


LJUBLJANA, Slovenija

Agencija POTI, Stegne 7, Ljubljana

Pravi oblačilni slog bo dvignil vašo samozavest, vam pomagal na poti k uspehu in vam prihranil čas in denar!


Ogromno število raziskav potrjuje, da oblačila vplivajo na naše počutje in s tem tudi na našo samozavest. Izbrana oblačila tudi drugim povedo veliko o nas in nam pomagajo pri ustvarjanju želene podobe v javnosti. Identificirajte svoj položaj, izkažite spoštovanje in že z prvim vtisom vzpostavite dobre odnose s sogovorniki!

Se sprašujete kje so meje drznega, ki nam omogočajo izražanje lastne (p)osebnosti ob upoštevanju in spoštovanju poslovnosti?

Ubran zunanji videz hitreje odpira vrata, prihrani čas in denar tako nam osebno kot tudi podjetju, ki ga predstavljamo. Primerno izbrano oblačilo, ustrezna barva, dodatki in vonj so pomembni elementi neverbalne komunikacije. Dokazano je, da barve oblačil pomembno vplivajo na naše razpoloženje, hkrati pa tudi na odnos ljudi okrog vas. Premišljeno izbrana barva je torej poslovna poteza. Na praktični delavnici boste spoznali, kako izbrati pravo barvo, stil in kako zgraditi svojo celostno podobo.

Šele, ko se naučite in dobro poznate pravila in možnosti oblačenja v zasebnem in poslovnem svetu (kodeks poslovnega oblačenja) in dobro poznate svoje lastnosti in posebnosti, lahko sprejmete izziv, kako sodobno, kreativno in samozavestno izraziti sebe v oblačilu.


Stilski nasvet:

Morda imate suknjič ali dodatek, ki vam povzroča preglavice pri kombiniranju ali pa slutite, da ima večji potencial, kot ga znate izvabiti sami. Prinesite takšno oblačilo in modne dodatke in skupaj s predavateljico boste našli načine, kako stvar obleči, nositi, zavezovati, skratka, kako jo kar najprivlačneje in najučinkoviteje uporabiti!

OBLEKA sporoča. OBLEKA označuje.
OBLEKA odpira vrata. OBLEKA je globalni jezik.
OBLEKA je predmet poželenja.

OBLEKA sporoča. OBLEKA označuje.
OBLEKA odpira vrata. OBLEKA je globalni jezik.
OBLEKA je predmet poželenja.

Program

Skupaj z modno oblikovalko boste demonstrirali pravila oblačenja in oblikovali vaš osebni izrazni slog.

1. Pravila in ravni poslovnega oblačenja

  • tradicionalna poslovna obleka (business formal)
  • dnevna poslovna obleka (business standard)
  • sproščena poslovna obleka (business casual)
  • sproščena elegantna obleka (smart casual)

2. Različne postave – različna pravila
3. Prepoznajmo svoj barvni tip
4. Zlata pravila poslovnega oblačenja – nekaj nasvetov!

  • kako kombiniramo barve oblačil,
  • kako kombiniramo različne kroje in različne materiale,
  • pravilna izbira obutve,
  • pravilna izbira dolžin oblačil,
  • izbira nogavic,
  • dinamično kombiniranje z dodatki je lahko pravcati energetski naboj!

Zaradi intenzivnosti in učinkovitosti predavanj ter prikaza in reševanja praktičnih primerov je delavnica namenjena zaključenim skupinam do največ 12 udeležencev.


Zaradi intenzivnosti in učinkovitosti predavanj ter prikaza in reševanja praktičnih primerov je delavnica namenjena zaključenim skupinam do največ 12 udeležencev.


Predavateljica

 
Alenka Globočnik Fabjan

dipl. ing. oblikovanja tekstilij in oblačil

Alenka Globočnik Fabjan je uspešna in priznana modna oblikovalka, ki že petnajst let deluje na področju mode, stila in svetovanja za celovito podobo osebnosti. Njena specifičnost in izjemnost je prav v tem, da prepozna in poišče originalni in edinstveni slog za vsakršno osebo. Celovita in usklajena podoba naj bo umetnina, v kateri odsevajo naše osebne lastnosti, naše naravne danosti in profesionalne sposobnosti. Naj spregovori naš kreativni jaz. Prepoznavna je tudi po lastni blagovni znamki AKULTURA. Svoje kolekcije redno predstavlja na modnih revijah in razstavah. V njenih oblačilih se predstavljajo številne vidne in znane osebnosti iz poslovnega in zabavnega sveta.

Kotizacija in prijava

Na podlagi prijave vam bomo poslali račun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Kotizacijo lahko poravnate tudi pred prejemom računa na IBAN SI56 0292 1008 9918 850 (NLB, d. d. Ljubljana), sklic na št. 4065 matična št. plačnika.

Lokacija

Planet GV, d.o.o.

Likozarjeva 3
1000 Ljubljana


T: 080 33 44
E: izobrazevanje@planetgv.si

Agencija Poti, Stegne 7, Ljubljana