18. januar 2017

16:00 - 18:00


Planet GV, Likozarjeva 3, Ljubljana

Planet GV, Likozarjeva 3

POSLOVNA ANGLEŠČINA ZA POSLOVNE ASISTENTE

V poslovnem svetu, kjer poslovanje postaja vedno bolj mednarodno, vloga poslovne asistentke zahteva kompetence učinkovite komunikacije v angleščini, tako interno z ostalimi sodelavci kot tudi eksterno s strankami in poslovnimi partnerji. Delavnica angleščine za poslovne asistentke je tako namenjena vsem, ki za svoje delo potrebujete dobro znanje angleščine in bi z izboljšanjem kompetenc komunikacije v angleščini lahko svojo vlogo opravljale še bolj učinkovito.

Program

Delavnica bo sestavljena iz teoretičnega dela, diskusije, predvsem pa aktivnega dela po skupinah in deljenja idej in izkušanj med udeleženkami. Osredotočili se bomo predvsem na praktično uporabo jezika. Cilj delavnice je izboljšanje kompetenc lepega izražanja in pisanja v angleščini. Vse udeleženke bodo prejele mapo z gradivi, ki bodo podpora delu na delavnici in uporabna tudi pri samostojnem delu z jezikom.

Komunikacija z gosti in poslovnimi partnerji

 • Pozdrav, sprejem gostov in poslovnih partnerjev
 • Teme t. i. small talka
 • Komentiranje treutnega dogajanja doma in v svetu (navedba in pregled virov, kjer lahko dnevno spremljamo novosti o Sloveniji in svetu v angleščini)
 • Spremljanje gostov in poslovnih partnerjev
 • Predstavitev sebe in podjetja

 • Komunikacija prek telefona

 • Ustaljene fraze
 • Dogovarjanje za sestanek
 • Pogajanja
 • Usklajevanje terminov

 • Komunikacija prek elektronskih sporočil

 • Predstavitev glavnih smernic pri pisanju in pregled obstoječe podpore (tipska elektronska sporočila, spletna orodja)
 • Pisanje elektronskih sporočil: vabila, odgovori na vabila, opomniki, follow up-i, prošnje za sestanek, odpoved in potrditev sestanka, odgovor na povpraševanje, pošiljanje dokumentov ipd.
 • Pregled na delavnici napisanih elektronskih sporočil in povzetek tipičnih napak ter predlogi za izboljšave

 • Delavnica je za naročnike revije adma brezplačna!
  Niste naročnik revije ADMA, a bi se nam želeli pridružiti na delavnici?

  Cena kotizacije znaša 80 € + DDV. Vse kar morate storiti je, da izpolnite spletni prijavni obrazec v nadaljevanju.

  Vabljeni!  Predavateljici

   
  Jenny Tumas

  Jezikovna agencija LanguageSitter®

  Delavnico bo vodila Jenny Tumas, ena najbolj priljubljenih LanguageSitterk® za angleški jezik. Prihaja iz New Mexica, diplomirala je na Fakulteti za poslovne vede na Clemson Univerzi v South Carolini. Njena strast do poučevanja jezikov jo je med življenjem v Sloveniji in magisterijem iz politologije na Fakulteti za družbene vede pripeljaja do LanguageSitterja®. Poleg poučevanja tujih jezikov je tudi strokovnjakinja za javno nastopanje in izboljšanje komunikacije. Zanimivost: videli ste jo lahko v zadnjem filmu Michaela Moora.

   
  Špela Pirc

  Jezikovna agencija LanguageSitter®

  Delavnico bo sovodila Špela Pirc, magistrica prevajanja in ena najbolj izkušenih in simpatičnih LanguageSitterk® za angleški in nemški jezik. Izkušnje s poučevanjem si je nabirala že med študijem na Filozofski fakulteti v Ljubljani, v letošnjem letu pa je na LanguageSitterju® prevzela vlogo koordinatorke izobraževanja. Zanimivost: v času študija je delovne izkušnje nabirala na Irskem in v Nemčiji.


  Kotizacije in prijava

  NA VOLJO JE le 20 PROSTIH MEST, zato pohitite s prijavo.

  Poslovna angleščina z jezikovno agencijo LanguageSitter®

  Jezikovna agencija LanguageSitter® je specializiran ponudnik individualnih jezikovnih tečajev po meri posameznika. Svojim strankam se prilagodijo časovno, krajevno, predvsem pa vsebinsko, saj je fokus vsakega njihovega osebnega jezikovnega trenerja posameznika čimprej in čimbolj efektivno pripeljati do zastavljenega cilja. Za podjetja organizirajo tudi skupinske korporativne tečaje, kamor uspešno prenašajo prijeme svoje lastne metode poučevanja pri individualnih jezikovnih tečajih.

  http://www.languagesitter.si/

  Na podlagi prijave vam bomo poslali račun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Kotizacijo lahko poravnate tudi pred prejemom računa
  na IBAN SI56 0292 1008 9918 850 (Nova Ljubljanska banka, d.d., Ljubljana), sklic na št. 4131 - (matična št. plačnika).


  Lokacija

  Planet GV
  Likozarjeva 3
  Ljubljana, Slovenija


  T: 080 33 44
  E: izobrazevanje@planetgv.si


  Planet GV