ADMA - Dan zame!

V dinamičnem poslovnem svetu, kjer je čas sveta vladar, nam hitro zmanjka trenutkov, ki jih lahko namenimo izključno sebi in lastnemu razvoju ter dobremu počutju. Ko se delovnik konča, nas čaka gora drugih obveznosti in dolžnosti, ki jih moramo še dokončati, da na seznamu opravil prečrtamo vse plane za tekoči dan. Dobro znano pa je, da če si ne vzamemo časa zase in ne odklopimo misli od dela, bomo začeli naslednji delovni dan s težavo in muko, naslednjega še z večjo in kmalu lahko naše''baterije'' popolnoma pregorijo.

Zato vam podarjamo dan, kjer boste na prvem mestu VI!

Dan, kjer bo vse namenjeno vašemu razvajanju in sproščanju.

Konec leta pa je tudi pravi čas, da se spet snidemo in skupaj pogledamo kaj lepega smo doživeli v letošnjem letu.

Veseli bomo vaše družbe, zato vabljeni, da se nam pridružite!

Program

9. december 2016
14.30 - 15.00

Registracija udeležencev

15.00 -15.45

Nega obraza v prazničnih dneh (v živo na eni od udeleženk)

Judita Železnik in Mojca Hernaus, strokovna svetovalka kozmetike

Spoznali boste NAJBOLJ TRENDOVSKE izdelke za nego obraza in telesa pozimi

15.45 - 16.30

Izdelki za nego telesa in rok, ki so tudi lepo darilo

Judita Železnik

16.30-17.00

Lepa v svoji koži

Nataša Pinoza, Miss Universe Slovenije.

Gostja Kozmetike Afrodita nam bo razkrila nekaj svojih malih lepotnih skrivnosti.

17.00-18.00

Svetovanje in nakup izdelkov Kozmetike Afrodita ter pogostitev


Predavatelji

 
Judita Železnik

Kozmetika Afrodita

Kot strokovna predavateljica izobražuje in motivira zaposlene ter poslovne partnerje kozmetične stroke doma in v tujini.

 
Mojca Hernaus

strokovna svetovalka kozmetike Afrodita

V Kozmetiki Afrodita vrsto let skrbi za razvoj programa profesionalnih Afroditinih izdelkov ter posledično za izobraževanje strokovnih svetovalk kozmetike, ki rokujejo s profesionalnimi preparati po svetu.

V Kozmetiki Afrodita vrsto let skrbi za razvoj programa profesionalnih Afroditinih izdelkov ter posledično za izobraževanje strokovnih svetovalk kozmetike, ki rokujejo s profesionalnimi preparati po svetu. Njena izobraževanje ne zajemajo samo strokovnih dejstev o proizvodih temveč so veliko več. Obarvana so z osebno angažiranim pristopom, ki vedno temelji na lastni izkušnji, zato je Mojca s svojo kredibilnostjo tudi odlična motivatorka in nepogrešljiva v mednarodni marketinški ekipi Kozmetike Afrodita.

 
Nataša Pinoza

Miss Universe Slovenije 2006

Nataša Pinoza, aktualna nosilka naslova iz leta 2006 je ambasadorka Kozmetike Afrodita.

Njen izbor ni naključje, saj je Nataša v javnosti prepoznavna po svojem elegantnem slogu oblačenja in bleščečih nastopih na javnih prireditvah. Kljub nazivu nikoli ni bila povezana s škandali, temveč preudarno gradi svojo celostno podobo mlade, samozavestne ženske lepega, a kljub temu naravnega videza. Njena naravna lepota izžareva osebno zadovoljstvo, zato menimo, da idealno predstavljala naše kozmetične linije.

Afroditini izdelki vsebujejo obilje naravnih aktivnih sestavin, zato ni naključje, da koži podarjajo zdravje in dobro počutje ter ji istočasno dajejo glamurozen videz.

In točno tako vidimo lepoto Nataše Pinoza, ambasadorke Kozmetike Afrodita.


Kotizacije in prijava

Na voljo je 80 prostih mest, zato pohitite s prijavo!

Kozmetika Afrodita

Lepa v svoji koži že od leta 1970. Kozmetika Afrodita, vodilna slovenska kozmetična hiša, je strateško načrtovana blagovna znamka trajne in konstantne kakovosti. V lastnih laboratorijih razvija formule izdelkov, ki temeljijo na visokem deležu naravnih aktivnih sestavin ter ne vsebujejo parabenov, silikonov, parafina, alergenih parfumov in umetnih barvil. Vsi izdelki so podvrženi natančnim fizikalno-kemijskim, mikrobiološkim in dermatološkimim testom, nadzorom pediatra ter testom učinkovitost. Ker spoštujejo življenje in možnost svobodne izbire, izdelkov niti v končni niti v nobeni vmesni razvojni fazi ne testirajo na živalih, na tej osnovi pa že vrsto let izbiramo tudi dobavitelje surovin.

http://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/

Na podlagi prijave vam bomo poslali račun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Kotizacijo lahko poravnate tudi pred prejemom računa
na IBAN SI56 0292 1008 9918 850 (Nova Ljubljanska banka, d.d., Ljubljana), sklic na št. 4069 - (matična št. plačnika).


Lokacija

Antiq Palace Hotel
Vegova 5a (glavni vhod z Gosposke 10)
1000 Ljubljana

Slovenija


T: 080 33 44
E: izobrazevanje@planetgv.si


Antiqpalace