Kako uspešne podjetnike

narediti še bolj uspešne


24. MAREC 2016

od 14. do 17. ure


LJUBLJANA, Slovenija

Center za inovativno podjetništvo (prizidek NLB)

Trg republike 2, 1000 Ljubljana

O SEMINARJU

Spoštovana podjetnica, spoštovani podjetnik,

Večina vas, torej podjetnikov, ima dovolj znanja o tem kaj delati, manj pa vedo, kaj naj nehajo početi, da bodo okrepili kulturo svojega podjetja in dosegali še boljše rezultate in boljšo konkurenčnost na domačih in mednarodnih trgih.

Vabimo vas na brezplačen seminar

Kako uspešne podjetnike narediti še bolj uspešne, ki ga pripravljamo zato, da boste vi in Slovenija se hitreje rastli.

Oglejte si program in se nam čim prej pridružite. Prijave sprejemamo do zasedenosti prostih mest.


Program pripravljamo zato, da boste Vi in Slovenija rastli še hitreje.

Program

14.00 - 14.15

Sprejem udeležencev


14.15 - 15.00

20 SKUŠNJAV PODJETNIKOV (dr. Danijela Brečko, Planet GV)

Večina podjetnikov ima dovolj znanja o tem kaj delati, manj pa vedo, kaj naj nehajo početi, da bodo okrepili kulturo organizacije in dosegali še boljše rezultate in to na dolgi rok. Na podjetnike preži 20 skušnjav, ki se jih morajo zavedati in jih morajo znati obvladovati. V predavanju vam bomo na praktičnih primerih prikazali, kakšne so te skušnjave in kako jih uspešno premagovati.


15.00 - 15.45

KAKO POVEČATI UČINKOVITOST ZAPOSLENIH NA ENOSTAVEN NAČIN IN BREZ INVESTICIJ? (Mitja Drenik, DayAct)

Učinkovit delavec v podjetju je zadovoljen delavec. Vendar mnogokrat zanemarimo, da učinkovito delo ni odvisno zgolj od pogojev, ki jih ponuja zaposlenim podjetje, pač pa tudi od mnogih osebnih dejavnikov, ki vplivajo na človeka tudi zunaj dela. Čas je enota, ki je imamo vsi enako na voljo, od posameznika pa je odvisno ali ga bo namenil koristnim ali nekoristnim aktivnostim. DayAct e-coaching je namenjen vsem, ki želijo izboljšati konkurenčnost zaposlenih pri delu, dvigniti njihovo učinkovitost in doseganje zastavljenih ciljev in je tesno povezana z doseganjem zasebnih ciljev preko lastne organizacije časa in ciljne naravnanosti.


15.45 - 16.30

VODENJE ZAPOSLENIH S POMOČJO COACHINGA – PRIMER DOBRE PRAKSE NLB (Urška Glažar, NLB)

Zaposlenih ne moremo več upravljati, zaposlene moramo voditi v smeri zastavljenih ciljev. Coaching kot orodje vodenja se je pokazalo kot izrazito učinkovito sredstvo za dvig produktivnosti zaposlenih, ki morajo danes sami reševati probleme in misliti s svojo glavo. V predavanju vam bomo predstavili praktičen primr vodenja zaposlenih s pomočjo coachinga, ki ga že nekaj let prakticiramo v NLBju.

 • Seminar bodo vodili

   
  Dr. Danijela Brečko

  Planet GV, partner

  Dr. Danijela Brečko ima več kot 20 letne izkušnje s področja vodenja malih podjetij. Vrsto let je vodila družbo Planet GV, danes pa vodi Inštitut za izobraževalni management Sofos, kjer razvija vizijo sodobnega poslovnega izobraževanja ter oblikuje orodja za upravljanje znanja. Je članica Združenja manager in podpredsednica Slovenskega coaching združenja.

   
  Mitja Drenik

  DayAct

  Mitja Drenik je svojo karierno pot začel kot tržnik poslovno-informacijskih sistemov namenjenih povečanju učinkovitosti zaposlenih. Skozi leta prakse in vrsto usposabljanj pri partnerskih podjetjih (Cognos, Microsoft, Panorama, ) se je navdušil nad psihologijo sprejemanja odločitev in sposobnostjo doseganja zadanih ciljev. Danes vodi projekt DayAct e-coaching, ki združuje obe področji v eno samo rešitev.

   
  Urška Glažar

  NLB, Izobraževalni center

  Prijavite se danes in si zagotovite mesto med uspešnimi podjetniki

  Vzemite si čas za svoj razvoj in rast in se nam pridružite v četrtek, 24. marca 2016, ob 14. uri v prostorih Centra inovativnega podjetništva-NLB (prizidek), Trg republike 2, Ljubljana

  Prijave sprejemamo do zasedenosti prostih mest.

  Lokacija

  Partnerji dogodka

  Planet GV

  Likozarjeva 3
  1000 Ljubljana


  T: 080 33 44
  E: izobrazevanje@planetgv.si


  Seminar bo potekal v prostorih Centra za inovativno podjetništvo-NLB, Trg republike 2, 1000 Ljubljana