25+ UR STROKOVNIH VSEBIN

25+ GOVORCEV

400+ UDELEŽENCEV

3 DNEVI DRUŽENJA

Največji slovenski dogodek za vse, ki delujejo na področju podpore menedžmentu

Vsako leto se na Kongresu ADMA izobražuje in mreži več kot 400 udeležencev, ki se zavedajo, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del poslovnih organizacij, saj povezuje različne posameznike, bogati njihove odnose ter vpliva na učinkovitost številnih poslovnih procesov.

Podpora menedžmentu je ključna za uspeh tako rekoč vsake organizacije v javnem in zasebnem sektorju in ne bi pretiravali, če bi rekli, da lahko to funkcijo v podjetju postavimo ob bok najvišjim položajem. Njeno odličnost definira vrsto spretnosti in strokovnega znanja, kot so sposobnost sprejemanja premišljenih odločitev, visoka stopnja prilagodljivosti, predanost in zanesljivost ter hkrati odpornost na želje, zahteve ter pritiske, ki prihajajo z vseh strani.

Vendar v svetu, ki se vrti vse hitreje, ni enostavno slediti vsem spremembam. Zato bomo na Kongresu ADMA 2023 pod drobnogled vzeli spremenjene načine dela, ki jih v poslovne procese posredno ali neposredno vnašajo disrupcije tega časa ter vam pokazali, kako lahko tudi v nepredvidljivih časih pripomorete k stabilnosti organizacije.

Opremili vas bomo z veščinami, s katerimi boste kos prihajajočim izzivom, z znanji, s katerimi boste prispevali k uspešni prihodnosti svoje organizacije, ter s poznanstvi, ki vam bodo v pomoč na vaši poslovni poti. Naučili se boste razmišljati strateško, delovati učinkovito in ob tem vedno ostati uravnoteženi.

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu!

DO KONGRESA ADMA NAS LOČI ŠE:
0Weeks0Days0Hours

Utrinki s Kongresa ADMA 2022

Zakaj na konferenco?

Nove taktike za učinkovitost

Odkrijte tehnike, s katerimi boste vaše delo potekalo gladko in sproščeno. Z razvojem veščin na področju administrativnih opravil, organizacije dela in upravljanja časa, verbalne in neverbalne, pisne in vizualne komunikacije, timskega dela in večopravilnosti boste imeli dovolj časa, da boste tudi v natrpanih urnikih mirno in kakovostno opravljali delovne naloge ter profesionalno izpeljali pogovore s sodelavci in drugimi deležniki organizacije.

Tkanje novih poslovnih vezi

Ste v vaši organizaciji edini zadolženi za določeno področje in morate tudi delikatne odločitve sprejemati sami? Si kdaj želite, da bi lahko za nasvet poklicali nekoga, ki opravlja enako delo v sorodni organizaciji? Tudi zato je tukaj ADMA. Ker na eno mesto pripelje več kot 400 ljudi, ki vas bodo razumeli in vam znali svetovati, ko vam nihče v službi ne bo znal. Izkoristite tri dni za druženje, povezovanje, zapisovanje dobrih praks in tkanje novih poslovnih prijateljstev. Nikoli ne veš, kdaj boš potreboval tisti klic v sili!

Žarišče novih pristopov k delu

Tudi vi potrebujete odmik iz pisarne, da ste lahko na delovnem mestu še boljši. Če je to združeno s strokovnimi vsebinami za nadgradnjo vašega znanja in sproščenim okoljem, kot ga ponuja Portorož, je to najboljše preživet delovnik zunaj delovnega okolja. Preživite tri nepozabne dni v očarljivem obmorskem mestecu in odlični družbi ljudi, ki vam bodo dali cel kup svežih idej za enostavnejše in učinkovitejše delo. Iskriva energija, navdihujoči predavatelji in nove veščine, s katerimi boste Močnejši od sprememb.

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu.

Kdo vse vas bo navdušil

Adma - Polona Požgan

Polona Požgan

mednarodno certificirana managerka delovne sreče
Aljoša Bagola Adma

Aljoša Bagola

kreativni direktor, predavatelj in knjižni avtor
Adma - Boštjan Koritnik

Boštjan Koritnik

Asistent in raziskovalec na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, podžupan mestne občine Ljubljana
Adma - Špela Munih Stanič

Špela Munih Stanič

trenerka komunikacije, strokovnjakinja za vodenje in dvig zavzetosti, AGILIA d.o.o.
Adma - Mateja Videčnik

Mateja Videčnik

psihologinja, coachinja, mentorica, predavateljica in raziskovalka
Adma - Karmen Pangos

Karmen Pangos

coachinja, mentorica in poslovna trenerka
Adma - Janja Milič Velkaverh

Janja Milič Velkaverh

Svetovalka za dvig agilnosti in kreativnosti, soustanoviteljica AGILIA, svetovalno izobraževalnega centra
Adma - Jaka Oman

Jaka Oman

Flow strokovnjak in FRC Flow Coach
Adma - Erika Križnar

Erika Križnar

predavateljica in coach s področja komunikacije, motivacije, osebne in poslovne rasti
Adma - Goran Novkovic

Goran Novković

urednik in novinar
Adma - Živa Veingerl Čič

Živa Veingerl Čič

visokošolska učiteljica, Doba fakulteta
Adma - Maja Remic

Maja Remic

vodja razvoja strank, Leadbacker
Adma - Klementina Zupančič Maver

Klementina Zupančič Maver

direktorica podjetja SOLTER d.o.o.

Jenny Herald

Vice President of product Evangelism

Irena Potočar Papež

predavateljica, avtorica knjig in moderatorka

Urban Kordeš

profesor kognitivne znanosti, Univerza v Ljubljani

Brane Recek

podjetnik, mentor ekipe zavarovalnih zastopnikov 

Nežika Erzetič Drnovšek

vodja zdravstvene administracije, Splošna bolnišnica Nova Gorica

Nataša Petavs

Soustanoviteljica in strokovna vodja Joga šole Pot joge v Ljubljani

Dejan Žuna

Soustanovitelj in strokovni vodja Joga šole Pot joge v Ljubljani

Aleksander Bastl

direktor, BASS d.o.o.

Rok Pavlin

pravnik, direktor prodaje, predavatelj

Lea Mikl

raziskovalka življenja

Kaj menijo tisti, ki so bili na Kongresu ADMA?

Kljub dolgoletnim izkušnjam pri delu v različnih nadzornih svetih, z zadovoljstvom ugotavljam, da mi je izobraževanje prineslo nove poglede tako skozi pravne novosti kot tudi skozi oči revizorjev, sanacijskih upraviteljev ter drugih predavateljev, ki so nam podajali vsebino na podlagi svojih izkušenj.

mag. Mojca Kunšek, direktorica

Ajpes

Slovenski kadrovski kongres je dogodek, ki se ga vsako leto z veseljem udeležim.
Program vsako leto predstavi aktualne HR trende, primere dobrih praks domačih in tujih podjetji in nas seznani z novimi pristopi pri delu z ljudmi.
Poleg kvalitetnega programa je kongres tudi odlična priložnost, da se srečam s kolegi in strokovnjaki iz HR področja.

Nataša Jelovčan, vodja razvoja in selekcije

Mercator, d.d.

Z zagotovostjo lahko izpostavim, da je Kongres ADMA enkraten dogodek v Sloveniji, kjer lahko posameznik na enem mestu pridobi široko paleto strokovnih znanj, odgovore na številna aktualna vprašanja, ter vzpostavi nova poznanstva, ki lahko prerastejo v prava prijateljstva.

Mladenka Bogatinovski, poslovni asistent

Energija plus d.o.o.

Nabavna konferenca, kot eden največjih dogodkov za nabavnike, je odlična priložnost in definitivno pravilna izbira za nabavnika, ki želi pridobiti nova znanja. Ker v poslu vedno potrebujemo nekaj več, nekaj novega, drugačnega in stremimo k svežim in kvalitetnim informacijam, je program konference vedno zasnovan tako, da domov odidemo polni novih idej in zamisli kako bomo to uveljavili v praksi. Izmenjava dobrih praks, delitev izkušenj z ostalimi ''so – nabavniki'' ter nova znanja ostalih predavateljev in udeležencev nam lahko izjemno koristijo pri naših poslovnih odločitvah. Poleg strokovnega znanja, ki ga pridobim na konferenci, vedno odnesem s seboj ogromno pozitivne energije in ta vrednost me še dodatno motivira in me navdaja z veseljem do tega kar delam.

Barbara Šmalc, Nabavna managerka 2009, , Direktorica strateških projektov

Reflex, d.o.o.

Počutje na Davčno-finančni konferenci je bilo odlično. Razlog je preprost, na dogodkih Planeta GV se počutim zelo domače iz več razlogov: teme, prezentacije oz. predavanja so bili koristne, atraktivne in zelo zanimive, predvsem finančni sklop; na dogodku sem spoznal potencialne poslovne partnerje, skratka konferenca za nove poslovne priložnosti. Obisk konference zelo priporočam vsakemu strokovnjaku, ki je povezan z finančnim-davčnim področjem. Planet GV sprejemam kot poslovnega partnerja, s katerim bomo tudi v prihodnje skupaj krepili vrednost finančne funkcije v uspešnih slovenskih podjetjih.

Mag. Črtomir Časar, sodni cenilec

BV Finančna Skupina d.o.o.

Možnost nastanitve

Kongres ADMA bo potekal v čudovitem okolju Grand Hotela Bernardin, od koder imate do morja le korak in že ste na njihovi zasebni plaži. Leži med mestoma Portorož in Piran in se ponaša z odličnim wellnesom in sobami z razgledom na morje. Kongresni center nam ponuja vso sodobno tehnologijo za vrhunsko izvedbo kongresa, hotelska terasa pa ADMAstično lokacijo za večerno druženje.


GRAND HOTEL BERNARDIN
OBALA 2, 6320 PORTOROŽ

AKADEMSKI PARTNER

 

VELIKI SPONZOR

 

SPONZORJI

 

MALI SPONZOR

 

URADNA KAVA

 

URADNA PIJAČA

 

PARTNER DOBRODELNEGA TEKA

 

PARTNERJA MREŽENJA

 

BUSINESS COMMUNITY PARTNER

 

PODPORNIKI

 

PARTNER SPLETNEGA DOGODKA