ADMA DELAVNICA
Vse, kar morate vedeti
o davkih


12. september 2017

16.00 - 18.00


Planet GV, Likozarjeva 3, Ljubljana

Planet GV, Likozarjeva 3


Na letošnji prvi jesenski ADMA delavnici se bomo posvetili
spoznavanju in analiziranju sveta davkov.

Dotaknili se bomo davčnih predpisov, ki najbolj zadevajo tajnice, poslovne sekretarke, asistente in vodje pisarn, v drugem delu delavnice pa bomo teorijo in zakone preverili še na praktičnih primerih.
Vabljeni!

16.00–16.10

Sprejem udeležencev

16.10–17.00

Delavnica

- Zakon o dohodnini: Način obdavčitve fizičnih oseb (kaj je pomembno, kako opredeliti davek, kaj se obdavčuje, kaj ni obdavčeno, kako je potrebno paziti na izpolnjevanje potnega naloga), kaj je s prispevki za socialno varnost.
- Zakon o davku od odhodkov pravnih oseb: Kaj pomeni odliv denarja, kaj je strošek, kaj je knjigovodska listina in na kaj mora biti odgovoren za knjigovodsko listino pozoren.
- Davčna problematika službenih poti: izpolnjevanje potnega naloga, višina dnevnice, prenočevanje v hotelu/AirBnB, z zajtrkom ali brez, povračila stroškov kilometrine, goriva, parkiranja, uporaba službenih kartic, razlika med poslovnim darilom in reklamnim darilom.
- DDV v podatkih na računih: strošek in odbitek DDV.

17.00–17.15

Odmor

17.15–18.00

Delavnica

Praktični primeri potnih nalogov, povračil stroškov, daril za zaposlene, novoletnih zabav ... z vidika fizičnih oseb, stroška podjetja in odbitkov DDV.


Delavnica je za naročnike revije adma
(tudi vsi UDELEŽENCi KONGRESA ADMA 2017)
brezplačna!

V primeru neudeležbe na dogodku, brez pravočasne odjave, vam zaračunamo administrativne stroške 20€.

Niste naročnik revije ADMA, a bi se nam želeli pridružiti na delavnici?

Cena kotizacije znaša 80 € + DDV. Vse kar morate storiti je, da izpolnite spletni prijavni obrazec v nadaljevanju. Vabljeni! 
Petra Mlakar

davčna svetovalka, Modri nasvet, d.o.o.

Poleg svetovanja z davčnega in finančnega področja gospodarskim družbam in posameznikom, kot predavateljica sodeluje na različnih konferencah, seminarjih in davčnih šolah. Je tudi članica NS in UO gospodarskih družb v Sloveniji.

Več ...

Poleg svetovanja z davčnega in finančnega področja gospodarskim družbam in posameznikom, kot predavateljica sodeluje na različnih konferencah, seminarjih in davčnih šolah .Je tudi članica NS in UO gospodarskih družb v Sloveniji.

Svojo poklicno kariero je pričela kot davčna inšpektorica na takratni SDK – predhodnici današnjega FURSa. Svoje izkušnje je potem nadgradila z delom kot davčna svetovalka, najprej na mednarodni družbi Deloitte, kjer je tudi vodila Oddelek za davčno svetovanje,od leta 2003 pa kot davčna svetovalka deluje v svoji družbi Modri nasvet d.o.o.

KOTIZACIJE IN PRIJAVA


Na podlagi prijave vam bomo poslali račun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Kotizacijo lahko poravnate tudi pred prejemom računa
na IBAN SI56 0292 1008 9918 850 (Nova Ljubljanska banka, d.d., Ljubljana), sklic na št. 4184 - (matična št. plačnika).


Še niste naročeni na revijo ADMA?

Prijavite se na 23. ADMA jesenski posvet pisarniške odličnosti ter pridobite naročnino in udeležbo na šestih ADMA delavnicah v vrednosti 480€ BREZPLAČNO!Lokacija

Planet GV
Likozarjeva 3
Ljubljana, Slovenija


T: 080 33 44
E: izobrazevanje@planetgv.si


Planet GV