ADMA SEMINAR

Kako se boriti proti
stresu na delovnem mestu


25. oktober 2018

16.00–18.00


Planet GV, Likozarjeva 3, Ljubljana

Planet GV, Likozarjeva 3


Živimo v okolju, v katerem nenehno vlada hiter tempo in hrup, zato so naše misli in telo ves čas v višji, stresni prestavi. V tehnikah sproščanja se je potrebno uriti, zato vam ponujamo delavnico, kjer se bomo naučili, kako se odmakniti od hitrega in stresnega življenjskega ritma. Z vajo se začnemo bolje zavedati predvsem fizičnih sprememb, ki jih imata napetost in stres na naše telo. Tako se jih naučimo prepoznati že na začetku, kar nam omogoči, da se lahko sprostimo še predno bi stvari šle predaleč. S tehnikami sproščanja bomo umirili svoj um in telo, razblinjali naše strahove, dvome in negativno energijo. Napolnili se bomo z življenjsko močjo za nove začetke, uspehe, pogum in veselje. Ko smo mirni in sproščeni, se tudi lažje in bolj učinkovito soočamo s vsakodnevnimi izzivi, smo bolj samozavestni in zadovoljni sami s seboj.

PREDAVATELJICA

 
Mateja Tuta

prof. športne vzgoje, axis terapevtka, učiteljica joge

Že dobro desetletje delujem kot samostojna podjetnica. Učim jogo, masiram, svetujem in izobražujem za preventivo zdravja. S tremi glavnimi pristopi (masaža, hrana in vadba) pomagam ljudem vseh starostnih skupin pri ustvarjanju in ohranjanju zdravega načina življenja.

Več ...

Že dobro desetletje delujem kot samostojna podjetnica. Učim jogo, masiram, svetujem in izobražujem za preventivo zdravja. S tremi glavnimi pristopi (masaža, hrana in vadba) pomagam ljudem vseh starostnih skupin pri ustvarjanju in ohranjanju zdravega načina življenja. Dejstvo, da se je človek s sodobnim načinom življenja preveč oddaljil od naravnih zakonitosti gibanja, prehranjevanja, čustvovanja in zdravljenja, me vodi k bolj celostnemu dojemanju in obravnavanju telesa. Pri svojem delu namreč ugotavljam, da imajo ljudje premalo znanja o delovanju telesa. Zato je v prvi vrsti moje poslanstvo učiti posameznika veščin življenja, pri čemer združujem različna znanja in prijeme.

KOTIZACIJE IN PRIJAVA


Na podlagi prijave vam bomo poslali račun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Kotizacijo lahko poravnate tudi pred prejemom računa
na IBAN SI56 0292 1008 9918 850 (Nova Ljubljanska banka, d.d., Ljubljana), sklic na št. 4239 - (matična št. plačnika).SEMINAR je za naročnike revije adma brezplačen!

V primeru neudeležbe na dogodku, brez pravočasne odjave, vam zaračunamo administrativne stroške 20€.

Niste naročnik revije ADMA, a bi se nam želeli pridružiti na delavnici?

Cena kotizacije znaša 80 € + DDV. Vse kar morate storiti je, da izpolnite spletni prijavni obrazec v nadaljevanju. Vabljeni!


ORGANIZATOR SEMINARJA


LokacijaPlanet GV
Likozarjeva 3
Ljubljana, Slovenija


T: 080 33 44
E: izobrazevanje@planetgv.si


Planet GV