ADMA SEMINAR

Stilski nasveti za
urejen poslovni videz


30. januar 2018

16.00–18.00


Planet GV, Likozarjeva 3, Ljubljana

Planet GV, Likozarjeva 3


Privlačna in ustrezna zunanja podoba podjetnice je osnova za uspešno poslovno pot in enakovredno nastopanje pred konkurenti. Prvi vtis naredimo s svojo zunanjo podobo, nato sledijo besede in vsebina.

Program delavnice:

  • predstavitev ravni poslovnega oblačenja
  • kateri in koliko modnih dodatkov uporabljamo pri kreiranju poslovne podobe
  • kako in katere vsakdanje kose oblačil lahko kombiniramo h poslovnim kombinacijam
  • triki poslovnega oblačenja
  • kaj je to »vsakdanji petek«
  • najpogostejše napake pri poslovnih izgledih

Vsak dan je obleka sestavni del naše zunanje podobe. Ko gremo v službo, na obisk k prijateljem, v trgovino ali na večerno prireditev. Pa so res vse zunanje podobe in oblačila primerna za vse priložnosti? Na področju kulture oblačenja poznamo več ravni oblačenja glede na raven dogodka, ki se ga udeležujemo. Poslovno udejstvovanje zahteva točno določeno poslovno oblačenje in tudi vedenje. Tako je bilo in ostaja tudi naprej.


Na delavnici bomo spoznale ravni poslovnega oblačenja in preverile katera oblačila, modni dodatki so skladni in primerni za naša vsakodnevna službena in poslovna udejstvovanja. Zakaj v vsaki službi ne nosimo kavbojk, pajkic in udobnih natikačev? Kako kombiniramo vsakdanje kose oblačil s poslovnimi in ustvarjamo privlačne kombinacije in zakaj ni prav, ko govorimo o športno - elegantni ravni oblačenja? Ste že slišale za raven oblačenja pod imenom “vsakdanji petek”?


Na delavnici bomo neposredno preverile ustreznost vaše poslovne zunanje podobe in jo nadgradile, naredile bolj zanimivo in všečno na oko. Z željo, da se boste pri svojem delu ve počutile prijetno, udobno in lepo in se boste kot partnerke lahko enakovredno kosale s svojimi poslovnimi konkurenti


SEMINAR je za naročnike revije adma brezplačen!

V primeru neudeležbe na dogodku, brez pravočasne odjave, vam zaračunamo administrativne stroške 20€.

Niste naročnik revije ADMA, a bi se nam želeli pridružiti na delavnici?

Cena kotizacije znaša 80 € + DDV. Vse kar morate storiti je, da izpolnite spletni prijavni obrazec v nadaljevanju. Vabljeni!

PREDAVATELJICA

 
Barbara Merlak

diplomatka

Barbara Merlak se z modo ukvarja že več kot dvajset let. Po šestih letih življenja v Madridu, kjer je bilo njeno delo soproge veleposlanika in direktorja evropske agencije kronano z izvolitvijo za podpredsednico Damas Diplomaticas del Reino de Espana, je po vrnitvi v Slovenijo odprla Stilistični atelje Barbara.

Več ...


Barbara Merlak, univ.dipl. ekonomistka, se z modo ukvarja že več kot dvajset let, tako na področju svetovanja kot tudi izobraževanja. Po šestih letih življenja v Madridu, kjer je bilo njeno delo soproge veleposlanika in direktorja evropske agencije kronano z izvolitvijo za podpredsednico Damas Diplomaticas del Reino de Espana, je po vrnitvi v Slovenijo uresničila svoje dolgoletne sanje in odprla Stilistični atelje Barbara in se v vlogi predavateljice na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled posvetila izobraževanju študentov, kjer predava o celostni zunanji podobi poslovnega človeka in pravilih vedenja.

Izkušnje je nabirala po v Sloveniji in po Evropi. Pri svojem delu - svetovanju in pomoči ženskam, ki se morajo urediti tako za vsakodnevne poslovne priložnosti kot tudi za za svečane in posebne - pozornost posveča izvirnosti, eleganci, stilski ubranosti z dogodkom in osredotočenosti na osebnost stranke.

KOTIZACIJE IN PRIJAVA


Na podlagi prijave vam bomo poslali račun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Kotizacijo lahko poravnate tudi pred prejemom računa
na IBAN SI56 0292 1008 9918 850 (Nova Ljubljanska banka, d.d., Ljubljana), sklic na št. 4240 - (matična št. plačnika).ORGANIZATOR SEMINARJA


LokacijaPlanet GV
Likozarjeva 3
Ljubljana, Slovenija


T: 080 33 44
E: izobrazevanje@planetgv.si


Planet GV