DELAVNICA

VEČ KOT POSLOVNI
ASISTENT!


16. maj 2018

9.00–13.00


Ljubljana, Planet GV, Likozarjeva 3

Planet GV, Likozarjeva 3V Slovenijo in na Kongres ADMA ekskluzivno prihaja Adam Fidler, lastnik in ustanovitelj Akademije Adam Fidler, ki nudi inspirativno poučevanje in učenje za strokovnjake za podporo v pisarniškem poslovanju iz Velike Britanije!

Prihodnost nam prinaša spremembe – le kdor se bo znal prilagoditi, bo lahko iz nje potegnil največ!

Adam Fidler zato v Slovenijo prinaša koncepte in učne modele, ki vodijo k razvoju poklica osebnega in poslovnega asistenta proti srednjemu managementu in so osnova za asistente pri odličnosti delovanja v modernem poslovnem okolju.

Delavnica Več kot poslovni asistent! je namenjena vsem, ki bi želeli preseči tradicionalna pričakovanja in natančno spoznati koncepte enega svetovno najpopularnejših in zaželenih trenerjev, ki izobražuje, navdihuje in motivira poslovne asistente, tajnice in zaposlene v pisarniškem poslovanju v najuspešnejših podjetjih po vsem svetu!

Na delavnico Več kot poslovni asistent! ste vabljeni vsi, ki:

  • se ne morete udeležiti Kongresa ADMA, a bi vseeno želeli usvojiti znanja in tehnike, ki jih na svoji Akademiji uči Adam Fidler
  • se boste udeležili Kongresa ADMA, a si želite Adamu Fidlerju prisluhniti še bolj poglobljeno in v delavniški obliki.

PROGRAM

9.00–10.30

Redefining the role of Executive Assistant.

The EA competency model: "What" and "How".

10.30–11.00

Odmor

11.00–13.00

Strategic Thinking EAs.

Developing Executive Presence.

Delavnica bo potekala v angleščini.

PREDAVATELJ

 
Adam Fidler

vodja akademije za strokovnjake za podporo v pisarniškem poslovanju iz Velike Britanije

Adam Fidler je ustanovitelj Akademije Adama Fidlerja iz Velike Britanije, ki izvaja programe izobraževanj za poslovne sekretarke, tajnice, osebne asistentke in ostale strokovnjake za poslovno podporo.

Več ...

Adam Fidler je ustanovitelj Akademije Adama Fidlerja iz Velike Britanije, ki izvaja programe izobraževanj za poslovne sekretarke, tajnice, osebne asistentke in ostale strokovnjake za poslovno podporo.

Njegova najbolj priljubljena tečaja sta Get Ahead as an Executive Pa in The Strategic Executive Assistant, ki ju v Manchestru, Londonu in na mednarodni redno izvajajo od leta 2011.

Delo Adama Fidlerja na področju pisarniškega poslovanja sega več kot dvajset let v preteklost, ko je diplomiral iz poslovnih študij in pridobil prve poslovne izkušnje kot poslovni asistent vodstvu v različnih podjetjih, med drugim v Boots PLC in Bank of America.

Leta 2008 je postal predavatelj in od takrat poučuje zaposlene v pisarniškem poslovanju po celem svetu.

KOTIZACIJE IN PRIJAVA

Na podlagi prijave vam bomo poslali račun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Kotizacijo lahko poravnate tudi pred prejemom računa
na IBAN SI56 0292 1008 9918 850 (Nova Ljubljanska banka, d.d., Ljubljana), sklic na št. 4254 - (matična št. plačnika).ORGANIZATOR SEMINARJA


LokacijaPlanet GV
Likozarjeva 3
Ljubljana, Slovenija


T: 080 33 44
E: izobrazevanje@planetgv.si


Planet GV